• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı?

kızlar ben gaziosmanpaşa da oturuyorum özel gaziosmanpaşa hastanesinde haluk seyrekbasan şiddetle tavsiye ediyorum çok ilgili avcılar tarafında oturanlar içinde toygur başaran bu iki doktor kadar hastaları ile ilgilenen görmedim ne zaman bir sorunum olsa cep telefonlarından dahi rahatça ulaşabiliyorum

Kızlar ben bayrampaşadayım bana en yakın bayan kadın doğumcu arıyorum daha yenı hamileyım ve hangı hastaneye gıtmelıyım bılemedım yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar,Avcılar'da oturuyorum ve çok masraflı olmayacak ve eğer mümkünse de bayan Kadın-doğum doktoruna ihtiyacım var.Bebek düşünüyoruz ve bilmeden 1 düşük yaptım.Bilinçli ve düzenli bir gebeliği herkes gibi ben de istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var.Gebelik öncesi yapmam gerekenler gibi.Tavsiye edebileceğiniz doktor varsa şimdiden çok teşekkür ederim.Yakın çevremde (Avrupa yakası) SSK ya da bakabilecek bir dr. lütfen :)Çok minnettar olacağım ve teşekkürler...

Bahçelievler medıcal parkta nadide hanım var oda çok güzel doktor.Tavsiye edebilirim inanılmaz hastası var herkes çok memnun.

merhaba arkadaşlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve beylikdüzünde oturuyorum.bildiğiniz iyi bir doktor var mı?medılıfe'a gitmeyi düşünüyorum bana yakın olduğu için ama doktorları hakkında bilgim yok.nasıl tercih yapıcam bilemiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.

Bahçelievler medıcal parkta nadide hanım var oda çok güzel doktor.Tavsiye edebilirim inanılmaz hastası var herkes çok memnun.

Bana sorarsanız Nadide Hanım hiç iyi bir doktor değil, gittiğimde hamile olabilirim dediğim halde izin almadan, ben ne olduğunu anlayana kadar smear testi yaptı :20: Ayrıca vajinal ultrason aletini gereksiz yere çok derine itiyor, İncirli Ethica'da Sennur Zorer'e muayene olduğumda hiç o kadar derine itmemişti, çok da iyi bir doktordu, teşhisi mükemmeldi, zaten kendisi Amerikan Hastanesi'ne geçmiş.

Prof dr.ENGİN ORAL 1 kez karşılaşmanız yeterli olacaktır babacan,hastalarına uzun uzun vakit ayırıp her sorununu dinleyen mükemmel bir insan..Ben çok memnunum arkadaşlar.Ücreti diğer drlardan farklı değil..

Prof dr.ENGİN ORAL 1 kez karşılaşmanız yeterli olacaktır babacan,hastalarına uzun uzun vakit ayırıp her sorununu dinleyen mükemmel bir insan..Ben çok memnunum arkadaşlar.Ücreti diğer drlardan farklı değil..

cnm nerede bu doktor?? bide muayene ve doğum ücretleri nasıl??

hnmlar eğer kabul ederseniz devlet hstahanesini halkalı kanuni sultan süleyman e.a.hastahanesinde çalışan prof.dr.halil aslan ı öneririm kadın doğum da bir numara:23:

kızlar avcılar medicana'da f.onur başeğmez var. bende çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim kesinlikle alanında 1 numara diyebilirim. Çok memnun kaldım. O kadar ilgili o kadar rahatlatıyorki kesinlikle tavsiye ederim. Hamileliğimin ilk 5 ayı gittiğim bayan doktor hem çok soğuktu hem de ağzından kerpetenle laf alıyorduk. Onur Bey daha ilk gidişimizde hem de biz sormadan bayan doktorun ilk 5 ayda söylediğini söyledi bize :) Bizim hamilelik döneminde yaşadığımız hassasiyeti bilerek çok samimi ve içten davranıyor. Hem hastanedeki muayene ücreti de 27 tl çok uygun.. Hiç boşuna isim yapmış ancak konuşmak için bile merasim bekleyen doktorlara o kadar para harcamayın.. Eşimin çalıştığı kurumun tüm özel hastanelerle anlaşması olmasına rağmen ben Onur beye olan güvenim nedeniyle doğumumu orada yaptım. Kesinlikle normal doğum için elinden geleni yapıyor. Benim başka bir rahatsızlığım olduğu için sezeryan oldum. Bebeğimin ilk anını görebilmek için genel anestezi istemedim spinal yaptırdım. Anestezi uzmanı Abdullah Bey var. Yine bir tavsiye üzerine anestezi uzmanı olarakta Abdullah beyi istiyorum diye özellikle belirttim. Sağolsun o da doğumumun ilk anından son anına kadar yanımda durup beni olabildiğince rahatlattı. İşinde son derece uzman bir doktor. Kısacası kızlar doğum yapmadan önce Onur Bey'e bir kez de olsa mutlaka uğrayın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Allah çocuğunuzu sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin..

Kizlar bende prof dr engin orali tavsiye ederim tum gebelik takibimi dogumumu kendisi gerceklestirdi cok bilgili tecrubeli bir doktor zaten gencecik yasta prof olmus ve cok iyi bir insan cana yakin gulueryuzlu. Siddetle tavsiye ederim ayrica kendisi cerrafpasanin profudur.

Kizlar bende prof dr engin orali tavsiye ederim tum gebelik takibimi dogumumu kendisi gerceklestirdi cok bilgili tecrubeli bir doktor zaten gencecik yasta prof olmus ve cok iyi bir insan cana yakin gulueryuzlu. Siddetle tavsiye ederim ayrica kendisi cerrafpasanin profudur.

canm bu doktor hala cerrahpaşadamıdır kendisine nasıl ulaşabilirim bana acil yazarsan sevinirim

prof.dr Engin ORAL'la tanıştım gerçekten mükemmel bi insan cana yakın ve detaycı doğumuda onunla düşünüyorum.özel muayenehanesine gittim.ücreti 200 tl.yeri nişantaşında.internette adresi var.Kesinlikle tavsiye edrim mutlaka ve güvenle Engin hocaya gidebilirsiniz.

Cok iyi bir doktor, guzel, guleryuzlu ve cok tecrubeli gidin goreceksiniz. Bana gıttıgım yerlerde hep ameliyat dediler ama dr hanım ameliyata gerek gormedi ilac tedavisi verdi su an hıc bir sikayetim kalmadı kistim de kaybolmus ona cok mutesekkirim

Bahçelievlerde dr kemal bakıner ben böyle bir insan tanımadım doktor değil baba gibi 13 yaşındayken gittiğim tüm doktorlar kanser dedi ve tüm rahimim yumurtalıklarım alınıcaktı ama allah kemal beyi karşıma çıkardı ve aslında sadece su kisti olduğunu söyledi tam 24 yıldır aynı kişiye gidiyorum onun sayesinde bir kızım 22 yaşında ve bir oğlum var 14 yaşında ve allah nasip ederse şimdi tekrardan anne olmayı planlıyorum ki bunlar hepsi onun sayesinde kuzenime gittiği bütün doktorlar sen anne olamazsın demişlerdi ama benim doktorum sayesinde iki çocuk annesi herkese tavsiye ederim tel nosu 0212 507 71 72

Back