• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı?

7+5. çok geçmiş olsun sana. Allah tez zamanda şifanı verir inşaallah.. dediğim gibi ben daha kötü bir şey yaşamadım Derya hanımda. inşallah da yşamam :eek:
maşallah canım .inş yaşamazsın iyi bir insan benim şansızlığım ve ben çok hassasım belki.inş tez zamanda bende tadarım tekrar haftaya asiye hanıma randevu aldım bende

Merhaba arkadaşlar..

İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve bir bebeğimi karnımdayken kaybettim..bu süreçte doktroumdan memnun kalmadım..

Bu tarafta iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum, bana yardımcı olur musunuz? Tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?

(Not: Bahçelievler-Şirinevler civarında oturuyorum..)

herkese iyi günler..

merhaba
aradan çok zaman geçmiş ama istediğin gibi bir doktor bulabildin mi ve bebek oldu mu acaba merak ettim :)

Merhabalar,

Dun ogrendim 3 haftalik hamileyim. Fakat doktor cok suratsiz davrandi soylerken. Bayrampaşaya yakin tavsiye edeceginiz Kadın doğum doktoru varmıdır?

Yeni
Merhaba,
Aylin Hanım mükemmel bir doktor. Bakırköy Acıbadem Hastanesinde tanıştım kendisiyle. Daha önce International Acıbadem'de Nihan Özcan'a gidiyordum. Hamileliğimin 37. haftasında doktor değişikliği yaptım. Çünkü Nihan Hanım bebek ters olduğu için 38. haftada almamız gerektiğini söyledi. Bende bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine Aylin Hanım'la tanışma fırsatı buldum. Keşke hamileliğimin en başından ona gitseymişim. güler yüzlü, tüm sorularınıza cvp veren, ilgili ve sizi yönlendiren bir doktor. 40. haftamdayım bebeğim hala ters, dönmedi. Fakat Aylin Hanım ile kontrollü bir şekilde bebeği takibe aldı. Kısmetse yarın mecburen epidural sezeryan olacağım... Fakat normal doğum şansı olan arkadaşlar varsa Aylin TALIADIM bu konuda doğru adres. Kendisi normal doğuma teşvik ediyor. Benim durumum özel olduğu için mecburen sezeryan olacağım.

Merhaba Hanımlar. 24 haftalık gebeyim . Doğum ücretlerinden ötürü farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Medipol Mega da Lebriz Hale Aktün Taner ve ya Derya Yaşar ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Acibadem maslak hastanesi prof dr ibrahim bildirici. Bir arastirin derim gozum kapali tavsiye ediyorum.
merhaba,
bende hamileyim, ikiz olduğu için perinatalog arıyordum, İbrahim bildiriciye gitmeye karar verdim, yarın bir sıkıntı olmazsa gideceğim, siz onun hastası mısınız, biraz bilgi verebilir misiniz

merhaba,
bende hamileyim, ikiz olduğu için perinatalog arıyordum, İbrahim bildiriciye gitmeye karar verdim, yarın bir sıkıntı olmazsa gideceğim, siz onun hastası mısınız, biraz bilgi verebilir misiniz

Evet ibrahim beyin hastasiyim ben cok memnunum. Ogrenmek istediginiz ne varsa sorabilirsiniz

Evet Ibrahim bey cok iyidir bende cok memnunum. Sevindim senin adina canim.

Ssk için ücreti ne kadar acaba arkadaşım?
Çok duydum İbrahim bey için hep iyi yorumlar geliyor..

Ssk için ücreti ne kadar acaba arkadaşım?
Çok duydum İbrahim bey için hep iyi yorumlar geliyor..

Ssk gecerli degil sanirim. Ben ozel sigorta ile islem yaptiriyorum. Normalde muayene fiyati 460 yada 480 olmasi lazim. Evet ibrahim bey cok bilgili bir doktor bende cok memnunum. Hastaneyi ararsan sgk ile ilgili daha net bilgi verirler ben yanlis bilgilendirmiyim

Back