• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı?

.....başka tavsiyesi olan varmı..........

Biraz gec bir cevap oldu ama :) Bahcelievler civarındaysan Medicalpark Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Dogum Uzmanı Dr. Fazile Akyüz Gölgeci var. Hastanede SGK geciyor.
Dr. Fazile Hanım cok iyi ve dikkatli bir jinekolog. Hic kıvırmadan, durum ne ise ona uygun hareket ediyor ve hastasını duzgun takip ediyor.
Egitimini yurtdısında tamamlamıs ve calısmıs. Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı..

Bakırkoy de Carousel alışveriş merkezinın sırasında muayenehanesi var. Çok tecrübeli güleryüzlü güzel bir doktor ailece ona gidiyoruz .Amerika da da calışmış .

Merhaba İstanbula yeni geldi Ankaranın bir numaralı kadın doğum uzmanı. Ebru Saraç bende gittim çok ilgili herşeyi rahatça sorabiliyorsun. Hoş senin sormana gerek kalmadan o tüm ayrıntıları anlatıyor. Ben çok memnun kaldım bence sende gitmelisin. Telefonu 2122155405. Üstelik normal doğum taraftarı :)

Merhaba İstanbula yeni geldi Ankaranın bir numaralı kadın doğum uzmanı. Ebru Saraç bende gittim çok ilgili herşeyi rahatça sorabiliyorsun. Hoş senin sormana gerek kalmadan o tüm ayrıntıları anlatıyor. Ben çok memnun kaldım bence sende gitmelisin. Telefonu 2122155405. Üstelik normal doğum taraftarı :)

Ebru Saraç'ın İstanbul'da hangi hastanede görev yaptığını biliyor musunuz?

Biraz gec bir cevap oldu ama :) Bahcelievler civarındaysan Medicalpark Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Dogum Uzmanı Dr. Fazile Akyüz Gölgeci var. Hastanede SGK geciyor.
Dr. Fazile Hanım cok iyi ve dikkatli bir jinekolog. Hic kıvırmadan, durum ne ise ona uygun hareket ediyor ve hastasını duzgun takip ediyor.
Egitimini yurtdısında tamamlamıs ve calısmıs. Kime tavsiye ettiysem memnun kaldı..

Siz belliki iyi doktor görmemişsiniz.Fazile akyüz beni neredeyse öldürecekti.

Siz ne gibi bir sıkıntı yaşadınız. Biz fazile hanıma gidiyoruz. Biraz soğuk biri kabul ediyorum. Siz kime gidiyorsunuz.

Merhaba,

Ben Fazile Hanıma 3 kez kontrole gittim.Ilk gidişimde kendisine hakkımda(daha önceki düşük ile sonuçlanan gebelik,PKO için gördüğüm tedavi )detaylı bilgi verdim.Muayene etti tamam dedi.Hangi ilaçları kesmeliyim?Hangi ilaca başlıycam?Nekadar kullanıcam?Bir sonraki muayene için nezaman geleyim? gibi soruları hep ben sordum.Kendisi kesinlikle bilgilendirme yapmadı.Ne kilo takibi,nede tansiyona baktı.(Zira bunlar önemli şeyler)
1.randevu da bek beklentim yoktu zaten beni tanımıyor soğuk davranması normaldir diye düşündüm.
2.Randevumda aynı şeyler yaşandı.Beni hatırlamıyor ve kesinlikle bilgilendirme(ben sormaz isem) yapmıyor.Bir sonraki randevu için nezaman geleyim?dedim. 3hafta sonra yani 12 hafta olunca dedi.Peki ozaman ikili test yapılma zamanına geliyor onun için ayrıca randevu almalımıyım?Yoksa sadece size alacağım randevu yeter mi diye sordum?Sen önce bana gel bebek hala yaşıyor ise ozaman ikili test yaparız dedi.(çok moralim bozuldu ama önceden düşük geçirdim diye demekki ondan böyle soğuk kanlı zannettim.Tekrar düşük yapabilirim beklentisi var gibi)
3.Randevum son oldu.Yanına girdiğimde Buyur,Niye geldin? dedi.Sanki ben randevusuz çat kapı girdim odasına beni hatırlamıyor.Siz gelmemi söylediniz dedim.Tamam geç bakalım dedi.Baktı herşey normal tamam dedi.Ben de nasıl tamam 3.ay bitti bundan sonra Folik asiti yada Progestanı kesmiycez mi?Yeni ilaçlar vermiyecekmisiniz diye sordum.Aaa sen niye Progestan kullanıyorsun ki düşük riskin mi var?diye bana sordu.Ben de şaşkın bir biçimde bilmem doktor olan sizsiniz siz söylemelisiniz düşük riski var mı yok mu diye.Ayrıca bu ilacı siz bana yazdınız dedim.Hmm tamam 1 ay daha kullan dedi.Multivitamin ve Demir ilacı yazıp beni gönderdi.Bir sonraki randevuya nezaman gitmem gerektiğini söylemeden.

Bende birdaha kesinlikle gitmedim.Dünyada son doktor kalsa bile gitmem.
yaklaşık 3 hafta sonra gece uykumdan şiddetli kemik ağrısı ile uyandım.Acil doktora gittim(Aynı hastanede Yulia Doster hanıma) Kendisi okadar çok ilgilendiki çok rahatladım,mutlu oldum.Yulia Hanım çok sakin,sabırlı,ben sormadan detaylı herşeyi anlatıyor bilgilendiriyor.

Meğer gece rahatsızlanma sebebi Fazile Hanım bana kalsiyum ilacı vermemiş.Hayatımda bu kadar kötü ağrı çekmedim.Kemiklerim eriyor gibiydi.

Benim sakin,huzurlu geçirmem gereken ilk 3 ay maalesef böyle sinir,stres,endişe ile geçti.

Merhaba,

Ben Fazile Hanıma 3 kez kontrole gittim.Ilk gidişimde kendisine hakkımda(daha önceki düşük ile sonuçlanan gebelik,PKO için gördüğüm tedavi )detaylı bilgi verdim.Muayene etti tamam dedi.Hangi ilaçları kesmeliyim?Hangi ilaca başlıycam?Nekadar kullanıcam?Bir sonraki muayene için nezaman geleyim? gibi soruları hep ben sordum.Kendisi kesinlikle bilgilendirme yapmadı.Ne kilo takibi,nede tansiyona baktı.(Zira bunlar önemli şeyler)
1.randevu da bek beklentim yoktu zaten beni tanımıyor soğuk davranması normaldir diye düşündüm.
2.Randevumda aynı şeyler yaşandı.Beni hatırlamıyor ve kesinlikle bilgilendirme(ben sormaz isem) yapmıyor.Bir sonraki randevu için nezaman geleyim?dedim. 3hafta sonra yani 12 hafta olunca dedi.Peki ozaman ikili test yapılma zamanına geliyor onun için ayrıca randevu almalımıyım?Yoksa sadece size alacağım randevu yeter mi diye sordum?Sen önce bana gel bebek hala yaşıyor ise ozaman ikili test yaparız dedi.(çok moralim bozuldu ama önceden düşük geçirdim diye demekki ondan böyle soğuk kanlı zannettim.Tekrar düşük yapabilirim beklentisi var gibi)
3.Randevum son oldu.Yanına girdiğimde Buyur,Niye geldin? dedi.Sanki ben randevusuz çat kapı girdim odasına beni hatırlamıyor.Siz gelmemi söylediniz dedim.Tamam geç bakalım dedi.Baktı herşey normal tamam dedi.Ben de nasıl tamam 3.ay bitti bundan sonra Folik asiti yada Progestanı kesmiycez mi?Yeni ilaçlar vermiyecekmisiniz diye sordum.Aaa sen niye Progestan kullanıyorsun ki düşük riskin mi var?diye bana sordu.Ben de şaşkın bir biçimde bilmem doktor olan sizsiniz siz söylemelisiniz düşük riski var mı yok mu diye.Ayrıca bu ilacı siz bana yazdınız dedim.Hmm tamam 1 ay daha kullan dedi.Multivitamin ve Demir ilacı yazıp beni gönderdi.Bir sonraki randevuya nezaman gitmem gerektiğini söylemeden.

Bende birdaha kesinlikle gitmedim.Dünyada son doktor kalsa bile gitmem.
yaklaşık 3 hafta sonra gece uykumdan şiddetli kemik ağrısı ile uyandım.Acil doktora gittim(Aynı hastanede Yulia Doster hanıma) Kendisi okadar çok ilgilendiki çok rahatladım,mutlu oldum.Yulia Hanım çok sakin,sabırlı,ben sormadan detaylı herşeyi anlatıyor bilgilendiriyor.

Meğer gece rahatsızlanma sebebi Fazile Hanım bana kalsiyum ilacı vermemiş.Hayatımda bu kadar kötü ağrı çekmedim.Kemiklerim eriyor gibiydi.

Benim sakin,huzurlu geçirmem gereken ilk 3 ay maalesef böyle sinir,stres,endişe ile geçti.

Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim. Biz de kedisine gittik. Gittiğimizin hiçbirinde ne tansiyon ne de kilo ölçümü yapmadı. Giriyoruz ve çıkıyoruz. Herhangi bir bilgilendirme yapmıyor. Dediğiniz gibi bir keresinde gittiğimizde siz benim hastam mısınız diye sordu. :41:

Fazile hanımı gerek Almanya'da gerekse medikal parkta çalışmış olmasından dolayı tercih ettik. Ayrıca bir arkadaşım medikal parkta sezeryan doğumu kendisi ile yapmış ve hep ona gitmiş biraz da onun tavsiyesi ile gittik. Derdimiz işini iyi yapsın en ufak noktayı atlamasın varsın soğuk olsun diyoruz ama insanın aklında da hep bi şüphe kalıyor.
Yani ben de heran tetikte bekliyorum aksi bir durum olursa değiştirebilirim. Medipol'de Hale hanım, Nagihan hanım çok yoğunlar 2 hafta sonraya randevu alabiliyorsun. Bilmiyorum onlara da gitmek istemiyorum. Siz peki hala Yulia Hanıma mı gidiyorsunuz?

Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim. Biz de kedisine gittik. Gittiğimizin hiçbirinde ne tansiyon ne de kilo ölçümü yapmadı. Giriyoruz ve çıkıyoruz. Herhangi bir bilgilendirme yapmıyor. Dediğiniz gibi bir keresinde gittiğimizde siz benim hastam mısınız diye sordu. :41:

Fazile hanımı gerek Almanya'da gerekse medikal parkta çalışmış olmasından dolayı tercih ettik. Ayrıca bir arkadaşım medikal parkta sezeryan doğumu kendisi ile yapmış ve hep ona gitmiş biraz da onun tavsiyesi ile gittik. Derdimiz işini iyi yapsın en ufak noktayı atlamasın varsın soğuk olsun diyoruz ama insanın aklında da hep bi şüphe kalıyor.
Yani ben de heran tetikte bekliyorum aksi bir durum olursa değiştirebilirim. Medipol'de Hale hanım, Nagihan hanım çok yoğunlar 2 hafta sonraya randevu alabiliyorsun. Bilmiyorum onlara da gitmek istemiyorum. Siz peki hala Yulia Hanıma mı gidiyorsunuz?

:) Rica ederim.Çok dolu olduğum için içimi döktüm.Bende yurtdışı tecrübesine bakıp aldandım.üstelik websitesinde ingilizce bildiği yazıyor.Benim de eşim yabancı olunca iyi olur diye konuşabilirler diye düşündüm ama İngilizce bilgisi de yok.

Bence hiç zaman harcamayın.Ben hala Yulia Hanım'a gidiyorum ama kendisi de hamile yakında doğum iznine çıkacak.:25:

Yulia Hanım haricinde çok iyi olan Ebru Öztürk hanıma devam etmeyi düşünüyorum.Hakkında çok olumlu şeyler duydum.

Merhaba kızlar ,
Gaziosmanpaşa Küçükköy Özel Asya Hastanesi nde Op.Dr.Hakan SEVEN'i şiddetle tavsiye ediyorum.Mucize bir doktor kendisi.Ben doğum sürecimi Dr.Hakan Seven' le tamamladım ve sezeryanla doğum yapmama rağmen inanılmaz hızlı iyileştim ve suan hiçbir izim yok.Dr. Hakan Seven'nin Kdın Doğum uzmanlığı dışında gebelikte beslenme ve psikoloji desteğide müthiştir.Ben 50 kiloyla hamile kalıp 60 kilo ile doğum yaptım ve bebeğim 4.180gr dı:)) Ama dersenizki ben bayan doktorlara takip olmak istiyorum diye yine Özel Asya Hastanesi'nde Op.Dr. Demet Dikmen ve Op. Dr.Ebru Çoşkun diye iki tane bayan doktorda bulunmaktadır.Çok yakın arkadaşlarımdan da bu doktorlara takip olanlar var ve çok memnunlar.Hoşçakalınnnn:))))

Herkese merhaba. Fazile hanima kesinlikle gitmeyin derim. Gecen hafta gittim ben de. Odaya girdigim zaman resmen suratima sen de nerden ciktin gibi manasizca bos bos bakti. O an odadan cikmayi dusundum ama nedense basiretim baglandi :) ilk kez muayene olacagimi gebelik oncesi ne yapilmasi gerektigini sordum ama ne yazik ki dogruduzgun bir cevap yok. Birakin ne yapacagini falan anlatmayi sordugum sorulara bile dogruduzgun cevap vermedi. Boyle bir doktorda insanlar niye dogum yapmak isterler anlam veremedim. Herseyi 3 kez sormaniz gerekiyor ki cani isterse cevap versin. Ben boyle bir doktor ne gordum ne duydum. Kesinlikle tavsiye etmem kimseye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar yorumları okdum benimde bir düşüğüm var düşük konusunda bilgili diye fazile hanıma randevu aldım haftaya gideceğim ama pişman oldum yorumları görünce ben çok etkilenmiyoruım gebelikte doktorum bebek yok dedi bir hafta ağladım emin olmadan konuştu sonra bebeği gördü böyle salak dr istemiyroum kimi onerirsiniz.fazileye gitmemelimiyim.

kızlar ben Yenibosna'da Nisa Hastanesi'ne gidiyorum.. herkese tavsiye ederim, evet biraz kalabalık gibi ama alan küçük olduğu için.. yoksa aman aman bi sıra beklemek randevuyu kaydırmak fln olmadı bana daha.. :eek:

Neden peki? tatsiz bi durum mu yasandi?
yok canım çok sevimli ilgili bir dr ama bazı eksik şeylerini gördüm çok önemlimi bilmiyorum ama eşim istemiyor artık ilk gittiğimde daha önce yaptırdığım testleri götürdüm eksik bişey varsa yapılsın diye bişey soylmedi kızamıkçık aşım yokmuş meğer.belkide bebeğim bu yüzden öldü bilemiyorum.bana klomen ve çatlatma verdi gebe kaldım kanamam oldu düşsede üzülme tekrar olur dedi bu hiç hoşuma gitmedi.sonrakii hafta boş gebelik olabilir bebek yok dedi bir hafta ağladım bir hafta sonra bebek göründü ama kalbi durmuştu.7 haftalık gebelik yaşadım ama hep agladım psikolojimi bozdu.iyi biri olabilir ama sonra söyleneceği en başta söylüyor yada hamile hassasiyeti bilmiyorum.

bide canım sabah gel kürtaj dedi hiçbir ilaç vermedi.eşim prof götürdü beni iki ilaç verdi kolay olsun diye rahim açılsın dedi zorlar dedi ve çok kolay oldu oda bir eksik sanırım.benim talihsizliklerim tabi bunlar allah kimsenin başına vermesin sen kaç haftalıksın

bide canım sabah gel kürtaj dedi hiçbir ilaç vermedi.eşim prof götürdü beni iki ilaç verdi kolay olsun diye rahim açılsın dedi zorlar dedi ve çok kolay oldu oda bir eksik sanırım.benim talihsizliklerim tabi bunlar allah kimsenin başına vermesin sen kaç haftalıksın

7+5. çok geçmiş olsun sana. Allah tez zamanda şifanı verir inşaallah.. dediğim gibi ben daha kötü bir şey yaşamadım Derya hanımda. inşallah da yşamam :eek:

Back