İstanbul avrupa yakasidnaki kadin dogum uzmani olarak kimi tavsiye edersiniz?

Rabbim hayirlisi ile isteyen herkese versin insallah... Sizdeki tanı nedir acaba??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizdeki tani nedir acaba???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım 2 sene boyunca sebepsiz dendi eşimin de bnmde hersey normaldi çapaya gittik eşimde orta derece varikosel çıktı ameliyat dediler bezmialemde ameliyat oldu 2 Ay önce 3. Ay dolunca tekrar test vercek onun sonucuna göre tedavi uygulanacak doğal yolla kalırsın belkide dedi dr inşallah 🙏🙏🙏

Nasip et ya Rabbimm 👪

ilki için üzüldüm ama şimdiki için çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Medipol Üniversite Hastanesine gidiyorum çok memnunum gerçekten.
Dr. Elif Çiler EREN çok iyi bir doktor çok ilgileniyor yada nagihan hanım var oda olabilir..

Medipol mega gunseli ozdemir hanimlar mukkemmel bir doktor ve herseyden once iyi bir insan ben 7 aydir ona gidiyorum

Ben yenibosna nisa hastahanesinde asiye hanima gidiyorum yumurta takibimi de o yapti simdi 7 aylik hamileyim ve dogumu mu da asiye hanim yaptiracak insallah biraz yogun ama ben memnunum muane ucreti 42 lira
Asiye Hanım iyi bir dr ama eski gibi değil sgk ye Geçince pek bi ilgilenmiyor.. Beni başka hastaneye yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…