- 17 Temmuz 2014
- 29
- 0
-
- Konu Sahibi Ozgehan3460
hangı semtte oturuyosun bılmıyorum cnm ama avcılara yakınsan turkan hn onerırım sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar bende polikistikover var ve istanbula gelin geldim buradaki kadin dogumcular hakkinda hic bilgim yok isini iyi yapan ve rabbiminde izniyle gebe kalmami saglicak bi uzmana ihtiyacim var lutfenn. Yardimci olur musunuz???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok cok tesekkur edrim peki ucretleri hakkinda bilginiz var mi??
Canım ben çapaya gidiyodum gayet güzel bezmialemide tavsiye ederim
Nasip et ya Rabbimm 👪
Bezmialemde muayene olduysaniz dr kimdi birde olumlu sonuclar aldiniz mi acabaa
Ben yenibosna nisa hastahanesinde asiye hanima gidiyorum yumurta takibimi de o yapti simdi 7 aylik hamileyim ve dogumu mu da asiye hanim yaptiracak insallah biraz yogun ama ben memnunum muane ucreti 42 lira
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin asiye hanım benimde dr um gerçekten çok tatlı bir bayan.ebesinden hemşiresine çok güleryüzlüler
çok tesekkür ederim, amin cümlemiz insallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız siz kaç ağlık hamilesiniz :)
Canım belirli bi doktor edinmek zor bezmialemde infertilite kliniğinde o gün hangi dr varsa ona gitmek zorundaydım prof var bide 50 tl muayene ücreti benim eşim varikoselden ameliyat oldu onuda bezmialemde oldu gayet ferah bi hastane ben çok beğeniyorum
Sizde sorun ne gittinmi daha önce dra eşinin değerlerine bakıldımı?
Nasip et ya Rabbimm 👪
Ben yenibosna nisa hastahanesinde asiye hanima gidiyorum yumurta takibimi de o yapti simdi 7 aylik hamileyim ve dogumu mu da asiye hanim yaptiracak insallah biraz yogun ama ben memnunum muane ucreti 42 lira
Bende polikistik over var 😔10 aylik evliyim ve hic korunmadik esime hic bakilmadi am sogan kuruyle ve rabbiminde sayesinde 4 aydir dyzenli oluyorum ama tik yok 😔 bende dr gitcem bayramdan snra ama iyi bi dr gtmek istiyorum ve hep o dr muane olmak istyrm ondan ona gitmem istemiyorum