İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

phenomen aramıza hoş geldin tatlım :) diğer kızlar birazdan düşerler onlar topik topik dolaşıyolar buraya ancak düşüyolar kaydirigubbakcemile3

nerde oturuyosun canım yaş kaç buarada ?

Seninki benden sonraymış, hayırlısı olsun..Ben o zamana kadar birçok yeri öğrenmiş olurum evlenince beraber gezeriz artık :)

Selam kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın. Benimde bir ayağım Avcılarda sayılır evlenmeden önce ordaydım her hafta sonu annemdeyim dolayısıyla şimdi Haramidere de oturuyorum.

Sağolasın pamuksel.. Gel sende katıl ki muhabbet artsın :) Haramidere bana Avcılardan daha yakın sanırım dimi?Ben beylikdüzünde oturacağımda..

Canım canım canımmm :1hug: Evet geldim yavaş yavaş çünkü 26 Eylülde düğün var, Beylikdüzünde oturucaz.Komşu arkadaş bulayım kendime dedim.İyiyim tatlım telaşlıyım sen nasılsın serapcım?

Ya Avcılara kocaman kocaman AVM ler yapıyorlar inşaatlarını gördüm..Beylikdüzü bana çok sapa çok uzak ve hiçbirşeyin olmadığı bir dağ başı gibi geliyordu önceleri, şimdi artık orada yaşayacağım diye kanım kaynadı arkadaşlar hiçte öyle boş bir yer gibi gelmiyor :))

Ben de komşunum ,geçen hafta beylikdüzünde oturan çok tatlı öğretmen bir arkadaşla tanıştım gittiğim bir düğünde.
Onunla görüşüyorum .. Yavaş yavaş arkadaş ediniyorum ama seçiciyim elbette..beni de yaz arkadaş listene kaydirigubbakcemile5

İyiyim ne yapayım haftasonu yaklaşık 15 kişilik misafirim geliyor.
bende yapacaklarımı şimdiden hazırlamaya başladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…