- Konu Sahibi kacakkiz86
inci tanesii bize ingilizce öğretirmisinnnn boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslıcım yazdığını yeni gördüm ön yargılı olan ben değilim karşıma doğru insan çıksa şuan izin verseler bende evlenirim ama kızlar öyle söylüyo napim kaydirigubbakcemile3
aslıcım yazdığını yeni gördüm ön yargılı olan ben değilim karşıma doğru insan çıksa şuan izin verseler bende evlenirim ama kızlar öyle söylüyo napim kaydirigubbakcemile3
branşın güzel canım
hangi eğitim kurumundasın devlet ? özel ? avcılar civarındamısın?
inci tanesii bize ingilizce öğretirmisinnnn boshayallersmile
özeldeyim canım
ama öğretmenlik beni tatmin etmiyor
pek severek yaptığım söylenemez
asıl isteğim tercüme alanında kendime bir kariyer yapmak
bunun için ilk adımı attık
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
sene sonunda nasip olursa bir kitap çevirim olacak :)
öğreteyim canım :)
evet tabiki evliliğin nasip kısmet olduğuna inanıyorum..insanın nikah tarihi kaderinde yazılıymış bunun tarihi kul belirleyemez ne bir gün önce nede birgün sonra.. allah hayırlı yazılar yazsın ne diyelim hayırlısı olsun tabi
bu arada inci şaka maka kurs veriyo musun![]()
Teşekkürler hoşbuldum:)) Ne güzel yakın oldugumuza sevindim siz nerde oturuyorsunuz???
Merhaba Arkadaşlar,
Benimde 26 Eylülde düğünüm var inşaallah ve Beylikdüzünde oturacağım.Avcılara yakın sayılırım dimi?Beni de alın aranıza lütfen :)
Bende boş bir günümü fırsat bulmuştum biraz sohbet ederim diyodum şansıma küs
Beylikdüzüne taşındığımda oralarda yapayalnız olacağım çevre yapayım dhaa gitmeden diyorum :) Nasılsın?
Evet az kaldı, telaşlıyım bu aralar bayağı..Düğün hazırlıklarını Ramazana kadar halledelim diyoruz, 1 aydır sokak sokak dolaşıyorum..Bu yıl çalışmayacağım için evde olacağım bütün gün..Beylükdüzünü Avcıları keşfederim bol bol arkadaşlarla diyorum :)
Doğru diyosun..Benim yapım telaşlıdır biraz, herşeyi unuttuğum için elimde not defteriyle geziyorum bu aralar..Yinede unuttuğum atladığım pekçok şey vardır eminim..Ben İstanbul Üniversitesinde okudum, dolayısıyla İstanbul benim asıl memleketim gibi geliyor :) Ama malesef Beylikdüzü taraflarını hiç bilmiyorum canım, öğretirsiniz artık :)