• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

aslıcım yazdığını yeni gördüm ön yargılı olan ben değilim karşıma doğru insan çıksa şuan izin verseler bende evlenirim ama kızlar öyle söylüyo napim kaydirigubbakcemile3

canım herkesin yaşamı farklı farklıdır
onlar öyle yaşıyor diye sen de o şekilde yaşayacak değilsin ya
evlilik gerçekten nasip meselesi
kısmetinde biri varsa er ya da geç elbet çıkıyor karşına bir gün
sadece zamanını bekliyor ;)

aslıcım yazdığını yeni gördüm ön yargılı olan ben değilim karşıma doğru insan çıksa şuan izin verseler bende evlenirim ama kızlar öyle söylüyo napim kaydirigubbakcemile3

canım sen yınede onların soyledıklerını fazla onemseme cunku hepımızın bı yerlerde bı kısmetı bı nasıbı var demekkı sen nasıbınde bı yerlerde uygun bı zamanda cıkıcak senın karsına.. ıns hayırlısı olur hakkında hersey ıcın

branşın güzel canım
hangi eğitim kurumundasın devlet ? özel ? avcılar civarındamısın?

özeldeyim canım
ama öğretmenlik beni tatmin etmiyor
pek severek yaptığım söylenemez
asıl isteğim tercüme alanında kendime bir kariyer yapmak
bunun için ilk adımı attık
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
sene sonunda nasip olursa bir kitap çevirim olacak :)

inci tanesii bize ingilizce öğretirmisinnnn boshayallersmile

öğreteyim canım :)

özeldeyim canım
ama öğretmenlik beni tatmin etmiyor
pek severek yaptığım söylenemez
asıl isteğim tercüme alanında kendime bir kariyer yapmak
bunun için ilk adımı attık
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
sene sonunda nasip olursa bir kitap çevirim olacak :)

öğreteyim canım :)

cok sevındım canım ya hadı hayırlısı olsun senın ıcın

evet tabiki evliliğin nasip kısmet olduğuna inanıyorum..insanın nikah tarihi kaderinde yazılıymış bunun tarihi kul belirleyemez ne bir gün önce nede birgün sonra.. allah hayırlı yazılar yazsın ne diyelim hayırlısı olsun tabi

bu arada inci şaka maka kurs veriyo musun :D

evet tabiki evliliğin nasip kısmet olduğuna inanıyorum..insanın nikah tarihi kaderinde yazılıymış bunun tarihi kul belirleyemez ne bir gün önce nede birgün sonra.. allah hayırlı yazılar yazsın ne diyelim hayırlısı olsun tabi

bu arada inci şaka maka kurs veriyo musun :D

özel ders veriyorum evet
hayırdır canım ders mi alacaksın :)

canlarım hepinize günaydın

Aslıhancım günlüğünü okudum sıkma canını tatlım olucak zaten bir dengesiz kiracı yüzünden üzme kendini geç olsun en güzelinden olsun opuyorumnanaktan

Merhaba Arkadaşlar,

Benimde 26 Eylülde düğünüm var inşaallah ve Beylikdüzünde oturacağım.Avcılara yakın sayılırım dimi?Beni de alın aranıza lütfen :)

Bende boş bir günümü fırsat bulmuştum biraz sohbet ederim diyodum şansıma küs :(
Beylikdüzüne taşındığımda oralarda yapayalnız olacağım çevre yapayım dhaa gitmeden diyorum :) Nasılsın?

Bende boş bir günümü fırsat bulmuştum biraz sohbet ederim diyodum şansıma küs :(
Beylikdüzüne taşındığımda oralarda yapayalnız olacağım çevre yapayım dhaa gitmeden diyorum :) Nasılsın?

yap canım zaten bu sayfada amaç o gel sen yalnız kalmazsın merak etme iyiyım sagol sen nasılsın eylulde gelıyosun ne guzel azcıkkk kalmış delikafadulden

Evet az kaldı, telaşlıyım bu aralar bayağı..Düğün hazırlıklarını Ramazana kadar halledelim diyoruz, 1 aydır sokak sokak dolaşıyorum..Bu yıl çalışmayacağım için evde olacağım bütün gün..Beylükdüzünü Avcıları keşfederim bol bol arkadaşlarla diyorum :)

Evet az kaldı, telaşlıyım bu aralar bayağı..Düğün hazırlıklarını Ramazana kadar halledelim diyoruz, 1 aydır sokak sokak dolaşıyorum..Bu yıl çalışmayacağım için evde olacağım bütün gün..Beylükdüzünü Avcıları keşfederim bol bol arkadaşlarla diyorum :)

kesınlıkle yapıcagın ilk şey bu olmalı beylıkduzu ve avcıları kesfetmek kı emın ol keşfin o kadarla da sınırlı kalmaz daha önce istanbula geldınmı bılmıyorum ama keşfedicegin çok güzel yerler var emın olabılırsın telaşın tatlı bır telaştır ama bence her seyin güzel olması için heycanını yenmeye calıs yoksa düğünde bir çok şeyi gözden kaçırabılırsın tatlım :teytey:

Doğru diyosun..Benim yapım telaşlıdır biraz, herşeyi unuttuğum için elimde not defteriyle geziyorum bu aralar..Yinede unuttuğum atladığım pekçok şey vardır eminim..Ben İstanbul Üniversitesinde okudum, dolayısıyla İstanbul benim asıl memleketim gibi geliyor :) Ama malesef Beylikdüzü taraflarını hiç bilmiyorum canım, öğretirsiniz artık :)

Doğru diyosun..Benim yapım telaşlıdır biraz, herşeyi unuttuğum için elimde not defteriyle geziyorum bu aralar..Yinede unuttuğum atladığım pekçok şey vardır eminim..Ben İstanbul Üniversitesinde okudum, dolayısıyla İstanbul benim asıl memleketim gibi geliyor :) Ama malesef Beylikdüzü taraflarını hiç bilmiyorum canım, öğretirsiniz artık :)

canım bende o tarafa gelın gıdıcem anadolu yakasındayım bagcılardan otesını bılmıyorum avrupa yakasında ama olsun beraber fethederız :lepi:

Back