• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

aslı bu kiracı aralıktada çıksa çıktığı gibi evlenmezsiniz ki bu insanlar çıkıcak ev temizlencek tadilattı evin serilmesiydi 2-3 ayı bulur bence sen ilk baharda evlen ne güzel bahar gelini olursunboshayallersmile

ayrıcada acele edilcek ne varki daha sen nişanlanalı kaç ay oldu bence çok acele etme derim eninde sonunda evleniceksin zaten
bak evli arkadaşlarım hepsi evlilik dışardan gözüktüğü gibi değil canım cicim 1 ay sürüyo diyo

aslı bu kiracı aralıktada çıksa çıktığı gibi evlenmezsiniz ki bu insanlar çıkıcak ev temizlencek tadilattı evin serilmesiydi 2-3 ayı bulur bence sen ilk baharda evlen ne güzel bahar gelini olursunboshayallersmile

ayrıcada acele edilcek ne varki daha sen nişanlanalı kaç ay oldu bence çok acele etme derim eninde sonunda evleniceksin zaten
bak evli arkadaşlarım hepsi evlilik dışardan gözüktüğü gibi değil canım cicim 1 ay sürüyo diyo

evde tadilat olmayacaksa evin temizliği yerleşmesi maksimum 1 hafta sürer canım
arkadaşların abartmış biraz :)
onların demek istediği şudur; evlendikten sonra herşey farklılaşıyor...
yeni bir hayat, bambaşka bir sorumluluk...
flört dönemindeki gibi bir rahatlık söz konusu olamıyor maalesef
karşılıklı fedakarlık gerekiyor hayatındaki herşeyden
yeri geliyor 3-4 saatlik uykuyla işe gidiyorsun, yeri geliyor yarım saat ayaklarını uzatıp keyif yapmaya vakit olmuyor vs.
ama bunlar sevdiğin insanın yanında olmanın hazzından hiçbir şey kaybettirmiyor.
çoğu insan hayat mücadelesine dalıp evlendikten sonra evliliğini beslemeyi unutuyor ne yazık ki...
herşey evlenene kadar oluyor, ama öyle olmamalı.

yeri geliyor 3-4 saatlik uykuyla işe gidiyorsun, yeri geliyor yarım saat ayaklarını uzatıp keyif yapmaya vakit olmuyor vs.
ama bunlar sevdiğin insanın yanında olmanın hazzından hiçbir şey kaybettirmiyor.
çoğu insan hayat mücadelesine dalıp evlendikten sonra evliliğini beslemeyi unutuyor ne yazık ki...

benimkiler öyle diyor hepsi evliliğin dışardan gözüktüğü gibi laylaylom olmadını söylüyor
hatta bitanesi dediki ananesi ona demişki '' evlilik sadece yatak olayı değildir '' doğru söylüyomuş diyo ananem ki bunların hepside çok severek evlenenler hepsi en az 25 te evlen diyor bana kaydirigubbakcemile3

Canım herşeyimizi önceden ayarlıcaz salon tutulması eşyaların alınması falan sadece evin tadilatına gerekli olan 1 ay kalıcak.kiracı çıktığı an başlancak tadilata 1 ay sonra el birliğiyle ev yerleşcek kiracı çıktıktan en geç 1,5 ay sonra ev içinde oturmaya hazır olcak.. canım benim için problem değil ben beklerim ama kardeşim askere gidicek o askere gittikten sonra evlenmem ben o her aşamada benim yanımda olucak benim düğünümde olcak sonra askere gidicek başka türlü olmaz istemem yani ailemde istemiyo ikiz kardeşim o benim.
ayrıca neden bu kadar önyargılısın sen evliliğe karşı? dikkat ediyorumda böyle ne bişeyim tamam erken olduğunu düşünebilirsin bu görüş meselesi ama neden canım cicimler 1-2 ay sürsünki karşılıklı anlayış olduktan sonra... öyle olsaydı hiç evlilik kalmazdı ya ortada..yanlış bence

evet çok haklısın bazı şeyler üst üste geliyor
inşaallah kardeşin gitmeden hayırlısı ile evlenirsiniz canım
düğün öncesi stres had safhada oluyor doğru söylüyorsun
ama bu stresin seni yıpratmasına izin vermemelisin
nişanlılık zor bir evredir
yeni bir yuva kurmak kolay değil
beni nişanlıyken görseydin halime acırdın emin ol
şimdi o kadar pişmanım ki o günlerimi o şekilde perişan ettiğime...
herşey hallolur Allah'ın izniyle sağlık olduktan sonra canım

evet canım işte beni bunaltanda böyle herşeyin üstüste gelmesi zaten..
ama elbette şükretmeliyim bana önem veren beni seven biri var hayatımda ve o insanla elinde sonunda evlenicem... benden hevesli valla kına gecesi giyeceğim kıyafeti aldı geçen ay bana..pazartesi günüde gelinliğimi aldım:)

benimkiler öyle diyor hepsi evliliğin dışardan gözüktüğü gibi laylaylom olmadını söylüyor
hatta bitanesi dediki ananesi ona demişki '' evlilik sadece yatak olayı değildir '' doğru söylüyomuş diyo ananem ki bunların hepside çok severek evlenenler hepsi en az 25 te evlen diyor bana kaydirigubbakcemile3

tabiki laylaylom değil canım
dedim ya flört dönemindeki rahatlık
hatta derler insan hayatında iki tane çok çok önemli, hayatını değiştiren seçim yapar
biri meslek diğeri de eş seçimi
gerçekten de öyle...
arkadaşın sanırım evliliğin sadece yataktan ibaret olduğunu zannederek evlenmiş :)

SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM CANIM opuyorumnanaktan

ama elbette şükretmeliyim bana önem veren beni seven biri var hayatımda ve o insanla elinde sonunda evlenicem... benden hevesli valla kına gecesi giyeceğim kıyafeti aldı geçen ay bana..pazartesi günüde gelinliğimi aldım:)
[/QUOTE]

hadi hayırlı olsun kına kıyafetin de gelinliğin de :)
kızları anlıyorum da erkeklerin hevesli olması gerçekten harika oluyor :)
tabi bu da onların ilişkilerine, eş adaylarına verdiği önemi gösteriyor.
uzun lafın kısası canım bu günlerinin sonuna kadar tadını çıkar...
evlendikten sonra bambaşka bir boyuta geçiyorsun çünkü :)

[/QUOTE]

evet erkeğin hevesli olması çok güzel bişey boshayallersmile

çok sağol canım benim...
evet ya o kadar hevesliki canım benim ya vitrinde gördüğü herşeyi gösterir oldu :)
ievlendikten sonraki sorumluluğumun bilincindeyim elbette daha ağır bi yük olucak
zaten 25ten önce evlenme diyen kızların yakındığı ve 25ten önce evlenme demelerine neden olan tek şey ütü çamaşır yemek ev sorumluluğu ve dinlenememek.. neden çünkü baba evinde bu sorumlulukların hepsi anneye ait olduğu için ;)

çok sağol canım benim...
evet ya o kadar hevesliki canım benim ya vitrinde gördüğü herşeyi gösterir oldu :)
ievlendikten sonraki sorumluluğumun bilincindeyim elbette daha ağır bi yük olucak
zaten 25ten önce evlenme diyen kızların yakındığı ve 25ten önce evlenme demelerine neden olan tek şey ütü çamaşır yemek ev sorumluluğu ve dinlenememek.. neden çünkü baba evinde bu sorumlulukların hepsi anneye ait olduğu için ;)

vallahi bekarken evde makarna, hazır çorba ve yumurtadan başka bir şey yapmayan, ev işine ütü dışında elini sürmeyen ben bile zorlanmadan adapte olduysam herkes yapar gibime geliyor :) aman tek dert ev işi olsun Allah başka dert vermesin :Saruboceq:

vallahi bekarken evde makarna, hazır çorba ve yumurtadan başka bir şey yapmayan, ev işine ütü dışında elini sürmeyen ben bile zorlanmadan adapte olduysam herkes yapar gibime geliyor :) aman tek dert ev işi olsun Allah başka dert vermesin :Saruboceq:

bende valla aynıydım canım ama şimdi artık kendimi toparlamaya başladım ne kadar yorgunda olsam eve gelince artık bişeylerin ucundan daha fazla tutmaya başladım.artık hazır çorba değil kendim yapıyorum çorbaları bu önemli bi gelişme kaydirigubbakcemile3

harikasın :)
Allah bana bir kız evlat nasip ederse kesinlikle bir eve dair her işi yaptıracağım :)
oğlum olursa da belli başlı şeyleri yapmasını sağlayacağım ki gelinim çok zorlanmasın

ağustos sonu 2 sene olacak inşaallah canım
bebek çok istiyoruz
ama sanırım 1 yıl daha bekleyeceğiz
Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimize inşaallah :Saruboceq:
sen zannımca bir kaç sene beklersin bebiş için :)

ağustos sonu 2 sene olacak inşaallah canım
bebek çok istiyoruz
ama sanırım 1 yıl daha bekleyeceğiz
Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar versin hepimize inşaallah :Saruboceq:
sen zannımca bir kaç sene beklersin bebiş için :)

Hadi hayırlısı canım benim nice senelere erdirsin rabbim.Ağustosun kaçı yıldönümünüz?
Bu arada bağışla canım ismini tekrar öğrenebilirmiyim ben?
Sen kaç yaşında evlendin canım?
Ben oooo.. büyük konışmıyım allah bilir ama 3 seneden önce gerek yok bebişe yani önce toparlanmamız lazım.

Hadi hayırlısı canım benim nice senelere erdirsin rabbim.Ağustosun kaçı yıldönümünüz?
Bu arada bağışla canım ismini tekrar öğrenebilirmiyim ben?
Sen kaç yaşında evlendin canım?
Ben oooo.. büyük konışmıyım allah bilir ama 3 seneden önce gerek yok bebişe yani önce toparlanmamız lazım.

Amin tatlım amin :Saruboceq:
23 ağustos canım
ismim hülya
çoğu özel günümüz ağustosta
doğum günüm, nişan ve evlilik yıldönümümüz :)
23 yaşındaydım evlendiğimde
okul olmasaydı daha da erken gidebilirdim :)
bence de evliliğiniz otursun güzelce, maddi olarak da kendinizi toparlayın çocuk olur Allah'ın izniyle...
her anlamda hazır hissetmek gerek gerçekten

Amin tatlım amin :Saruboceq:
23 ağustos canım
ismim hülya
çoğu özel günümüz ağustosta
doğum günüm, nişan ve evlilik yıldönümümüz :)
23 yaşındaydım evlendiğimde
okul olmasaydı daha da erken gidebilirdim :)
bence de evliliğiniz otursun güzelce, maddi olarak da kendinizi toparlayın çocuk olur Allah'ın izniyle...
her anlamda hazır hissetmek gerek gerçekten

hülyacım tekrar çok memnun oldum.
ne güzel hepsi aynı aya denk gelmiş :)
haklısın canım önce hazır hissetmek gerek her konuda.
bu arada ne öğretmenisin tatlım

aslıcım yazdığını yeni gördüm ön yargılı olan ben değilim karşıma doğru insan çıksa şuan izin verseler bende evlenirim ama kızlar öyle söylüyo napim kaydirigubbakcemile3

Back