• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

:jeyyar:
senin düğün ne zaman tatlım? :)

ben geçen bi kaç ay önce;

* elektrik süpürgesi (hem toz torbalı hemde toz torbasız çalışabilio)

* 3lü mutfak blender seti

* narenciye sıkacağı

* taç marka pamuk saten nevresim takımı

* philips ütü

* mikro dalga fırın

BUNLARI ALDIM.

Bunları aldıktan sonra günlük yemek takımı günlük çatal bıçak takımı aldım.3lü teflon tava aldım.1 ay öncede çok güzel bir yatak örtüsü aldım bir tane güzel bi yorgan aldım.

Geçen senede porselen yemek takımı , tencere takımı , çaydanlık , cezve seti , çatal bıçak takımı almıştım.

onun dışında havlu kenarlarıymış patiklermiş eşarpmış hepsi var zaten.

yaklaşık 10 tanede nevresim takımım var pike takımım var.

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :1shok: bebegimmmm napmısın sen buuuuu kaç para
bayıldın bunlara gerci şaşırıyorum ama alınması gereken seyler benımde almam şart artıkın boshayallersmile

ben alıcam canım kız alır zaten yatak odasını.
ama kız bide fırın falan alıyo ya
ben almıycam beyaz eşyaların hepsini nişanlım alıcak.
ben mutfak için bi tek set üstü ocak alıcam geri kalan bütün ev eşyaları ona ait
oh canıma değsin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

hmm bizdede kız yatak odasıyla bulaşık makinasını alır
takı ne taktılar nişanda set falan varmı yada aldırıcanmı ?

:jeyyar:

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :1shok: bebegimmmm napmısın sen buuuuu kaç para
bayıldın bunlara gerci şaşırıyorum ama alınması gereken seyler benımde almam şart artıkın boshayallersmile

bu saydıklarımın bı kısmını gecen sene odedım bıtırdım bı kısmınıda pesın aldım bı kısmınında 5-6 aydır taksıtlerını oduyorum kasıma kadar falan oduycem 12taksıttı cunku

hepsi bi yuvarlama 3000 i geçmiştir tatlım.

ben parça parça aldığım içinn bana fazla koymadı

bu saydıklarımın bı kısmını gecen sene odedım bıtırdım bı kısmınıda pesın aldım bı kısmınında 5-6 aydır taksıtlerını oduyorum kasıma kadar falan oduycem 12taksıttı cunku

hepsi bi yuvarlama 3000 i geçmiştir tatlım.

ben parça parça aldığım içinn bana fazla koymadı

bnde hisardan takım aldım onu ödüyorum 2 mılyar daha yenı baladım çeyiz almaya :roflol:

kacakkiz86 valla bi görsen sen bu fıstığı var ya uuu... aklinialirimsmile resimdeki gacı halt etmiş valla yanında :dilcikar: bide bi güzel giyiniyo bi güzel saçları var uzun uzun boshayallersmile

ayy şımartıyosun kıs beni :kedi: o senin güzelliğin canım sende çok tatlısın :teselli:
kk de kısmet bile çıktı kız bana kaydirigubbakcemile3

hmm bizdede kız yatak odasıyla bulaşık makinasını alır
takı ne taktılar nişanda set falan varmı yada aldırıcanmı ?

bızdede oyledır ama ben bulasık makınesınıde almıcam ıste.
nısanda burma bılezık takıldı 2 tane
bızde nısanda bılezıkten baska bsey takılmaz ama onlar
150 lırada para taktılar onun dısında
dugundede 3 burmalı bılezık takcaklar bıde gelın setı aldırcam bıde saat :)

ana görüştünüz mü siz opuyorumnanaktan

hayır canım resmını koyar canımcım bugun ne gıydıgın topıgınede orda goruyorum resmlerınden :) ama yuzunu gormedım

ayy şımartıyosun kıs beni :kedi: o senin güzelliğin canım sende çok tatlısın :teselli:
kk de kısmet bile çıktı kız bana kaydirigubbakcemile3

aaa hayırdır kız kaydirigubbakcemile3

bnde hisardan takım aldım onu ödüyorum 2 mılyar daha yenı baladım çeyiz almaya :roflol:

hisar biraz pahalı dimi.. ne var o 2 milyarın içinde mesela

kk de MELEK aslıcım bi ara özelden yazarım gerçeğinikaydirigubbakcemile3

tamam tatlım aklinialirimsmile

bızdede oyledır ama ben bulasık makınesınıde almıcam ıste.
nısanda burma bılezık takıldı 2 tane
bızde nısanda bılezıkten baska bsey takılmaz ama onlar
150 lırada para taktılar onun dısında
dugundede 3 burmalı bılezık takcaklar bıde gelın setı aldırcam bıde saat :)

hayır canım resmını koyar canımcım bugun ne gıydıgın topıgınede orda goruyorum resmlerınden :) ama yuzunu gormedım

hımmm anladım valla bulusursanız bana da haber werin bende gelicem mutlaka :içelim:

Çeyiz muhabbeti almış yürümüş :kedi:
Keyifli ama zahmetli bir süreç
Ben çeyiz alışverişimin hemen hemen hepsini avcılar'dan yaptım.
Hiç ordan burdan birşeyler taşımak zorunda kalmadım.

bende nişan falan yok ama çok çeyiz meraklısıyım bizim orda bi çeyiz mağazası var 2 katşı çok farklı ve güzel şeyler var birazda pahalı ama çok güzeller her geçtiğimde girer bakarım zemuszemus

sürekli çamaşır alıp duruyom çeyize kaydirigubbakcemile3

hımmm anladım valla bulusursanız bana da haber werin bende gelicem mutlaka :içelim:

nasip canım inşallah... zaten ben oraya hayırlısıyla taşındıktan sonra inşallah çok sık görüşürüz 5-6 ay sonra aranızdayım :lepi:

aslııı msnde görmüştün ya kız unuttunmu ama isterseniz facede görüşürüz aklinialirimsmile

unutmuşumdur canım ya kusuruma bakma tatlım... özelden yazsana bana ekleyeyim seni gerçi facebooka kısıtlı giriyor burda bilgisayar işyerinde ama deneyeyim bi :) msninide yaz he :)

bende nişan falan yok ama çok çeyiz meraklısıyım bizim orda bi çeyiz mağazası var 2 katşı çok farklı ve güzel şeyler var birazda pahalı ama çok güzeller her geçtiğimde girer bakarım zemuszemus

sürekli çamaşır alıp duruyom çeyize kaydirigubbakcemile3

oh oh aferin sana :) çeyizi çamaşırlarımı dolduruyon kız :)

Back