• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avcılar bölgesinde oturan kızlar

bağcılar parseller de nişanlıyım ama ümraniyede oturuyorum her hafta sonuda parsellerdeyım :lepi:

Canım bende Firuzköyde oturuyorum. Nişanlım ümraniyede
Nişanlım her 10 günde biz firuzköyde..Bende kayınvalideme gideli en son 1,5 ay oldu valla.
Oturacağımız yer ise Halkalıda. Ne karışlık değil mi??

Canım bende Firuzköyde oturuyorum. Nişanlım ümraniyede
Nişanlım her 10 günde biz firuzköyde..Bende kayınvalideme gideli en son 1,5 ay oldu valla.
Oturacağımız yer ise Halkalıda. Ne karışlık değil mi??

:dance: boswer gelsın ama ben nısanlımdan daha fazla gecıyorum karsıya orda daha rahat hıssedıyorum nıye halkalıda oturuyosunuz cok karısık gercekten akannehir

canım daha tarih belli değil evimizde kiracı var kontratının dolmasını beklıyoruz
oda aralık ocak gıbı dolcak
o cıkar cıkmaz olcak dugun hemen :)
5-6 ayım kaldı ama cok yok
yapmazmıyım kızzz :))) her ay taksit ödüyom gınağğ geldi :D

bnde basladım ödemeye cok mutsuzum paralarım gttıkce ne aldın sen canım benneyaptımki

bnde basladım ödemeye cok mutsuzum paralarım gttıkce ne aldın sen canım benneyaptımki

senin düğün ne zaman tatlım? :)

ben geçen bi kaç ay önce;

* elektrik süpürgesi (hem toz torbalı hemde toz torbasız çalışabilio)

* 3lü mutfak blender seti

* narenciye sıkacağı

* taç marka pamuk saten nevresim takımı

* philips ütü

* mikro dalga fırın

BUNLARI ALDIM.

Bunları aldıktan sonra günlük yemek takımı günlük çatal bıçak takımı aldım.3lü teflon tava aldım.1 ay öncede çok güzel bir yatak örtüsü aldım bir tane güzel bi yorgan aldım.

Geçen senede porselen yemek takımı , tencere takımı , çaydanlık , cezve seti , çatal bıçak takımı almıştım.

onun dışında havlu kenarlarıymış patiklermiş eşarpmış hepsi var zaten.

yaklaşık 10 tanede nevresim takımım var pike takımım var.

aslı yatak odasını senmi alcan erkek tarafımı ?

ben alıcam canım kız alır zaten yatak odasını.
ama kız bide fırın falan alıyo ya
ben almıycam beyaz eşyaların hepsini nişanlım alıcak.
ben mutfak için bi tek set üstü ocak alıcam geri kalan bütün ev eşyaları ona ait
oh canıma değsin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Back