• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

eskinin teröristi bile insandı.
bir ideoloji bir amaç vardı.Doğruyu yanlışı tartışmıyorum.İnsanların öldüğü ve öldürüldüğü hiç bir dava meşru olamaz.
Büyükelçi , polis, asker, emniyet görevlisi , siyasiler ,politikacılar hep suikaste uğrardı.
Bir kişi hedef alınırdı.Ters düşen öldürülmeye çalışılırdı.
Şimdiye bakarmısınız hiç poitikacı ölüyor mu ? bu kadar siyasi var hangisine suikast düzenleniyor ? hiç birine çünkü bu iş anlaşmalı uygulanıyor.Korumalar vs değil onlara bu saldırı yapılmama sebebi bildiğin danışıklı dövüş.
Siyaset dediğin kaostan beslenir.Bu kadar para kazanılan başka meslek var mı ?

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Melih Gökçek'in oğlunun kanalında Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası gelen yasağına tepki gösterenlere, "Yayın yasağını eleştirenler umarım böyle bir patlamada can verirler" dedi.

Tayyar, Belçika'nın Brüksel kendinde 33 kişi hayatını kaybetti terör saldırısıya ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Brüksel'de yayın yasağı geldi, olayı karartmaya çalışıyorlar" diyerek Belçika hükümetine tepki göstermişti..

SAMiL.jpg

Sen tepki göster sonrada kendi ülkendeki terör olayına böyle beddua et..
Nasılsa yandaşların seni haklı görür...
Suçluluk psikolojisi sağa sola saldırıyolar

Tebrik ediyorum başımızdakileri onları başımıza dikenleri !

Kafandaki tel tokaya kadar çıkartıp girdiğin (girebildiğin) tırnak makasının kesici alet diye almadıkları " güvenli" ortam artık o da gitti elden.

Güven müven kalmadı hiçbişeye güvenli ortamda kalmadı.

Bundan sonra neolacak ? Turizm bitti geçmiş olsun. Güven bitti ortam bitti . Komşunun tıkırtısından korkan bi millet olacak. Ruh sağlığımız son yıllarda başımızdakiler yüzünden zaten bozuktu şimdi herkes tımarhanelik olacak.

Hiçkimse evinde dahi güvende değil.

Tebrikler yarattığınız yeni ülkeye

Ki yayin yasago yoktu brükselde. Sadece özel polis timleri operasyon yaptiklarinda, yani isid hücrelerini temizlediginde bunu canli yayinda göstermemelerini rica ettiler ki operasyon tehlikeye girmesin diye.

Valla beddua icinde diyecek biseyim yok. Bu kadar vicdansizliga karsi ne denilir ki? Sirf Erdogana yag cekmek icin, bu olayi firsata cevirmek icin neler diyor.

Sırf bumu sanki,hepsi yapıyor bunları..

Suçluluk psikolojisi sağa sola saldırıyolar

Beter olsun...

Bu acının korkunun içinde hala parti savunan insanlar lütfen Allah kelimesini ağzına almayın zira bilirse susan bizden değildir diyen insanın ümmetiyiz. ..

Biz artık her ay hatta her gün böyle kayıplara alıştık.Alıştırdılar bizi.Maalesef ülkece sonumuz iyiye gitmiyor bence..

Tebrik ediyorum başımızdakileri onları başımıza dikenleri !

Kafandaki tel tokaya kadar çıkartıp girdiğin (girebildiğin) tırnak makasının kesici alet diye almadıkları " güvenli" ortam artık o da gitti elden.

Güven müven kalmadı hiçbişeye güvenli ortamda kalmadı.

Bundan sonra neolacak ? Turizm bitti geçmiş olsun. Güven bitti ortam bitti . Komşunun tıkırtısından korkan bi millet olacak. Ruh sağlığımız son yıllarda başımızdakiler yüzünden zaten bozuktu şimdi herkes tımarhanelik olacak.

Hiçkimse evinde dahi güvende değil.

Tebrikler yarattığınız yeni ülkeye

öyle deme çok alınıyorlar, hem bu günler birlik beraberliğe en çok onların ihtiyacı olan günler.. malum olay unutulunca yine çatlayın da patlayın kıvamına girecekler..

öyle deme çok alınıyorlar, hem bu günler birlik beraberliğe en çok onların ihtiyacı olan günler.. malum olay unutulunca yine çatlayın da patlayın kıvamına girecekler..

Sonrada hasımsız deyip soda tavsiyesi veriyorlar...

Olaylardan sonra vali konuştu.
3. havaalanı için dünyanın enbüyükleri arasında tüm dünyanın gözü onda oyüzden bu olaylar gibisinden konuştu.

Vay dedim be şuna bak dünya bizi kıskanıyo başta Abd sonra Rusya belçika hindistan heryer kıskanıyo

Neyi kıskanıyolar? Beyin yoksunu vatandaşlarımızı tenceremde beleş makarna sobamda beleş kömür olsunda amaan türkiye batsa yansa neolur diyenleri.

Bizden başka nerede var ?

Bu acının korkunun içinde hala parti savunan insanlar lütfen Allah kelimesini ağzına almayın zira bilirse susan bizden değildir diyen insanın ümmetiyiz. ..

Hep diyorum kul hakkı yiyen, başkasının kanıyla beslenip bir yerlere gelen, kendi yakınlarını her türlü beladan korurken askerlik bile yaptırmazken, bize bir şey olduğunda birlik beraberlik çağrısından başka bir şey demeyenler, devlet gücünü kendilerine özel saray yaptırmakta, lüksle kullananlar, bizim özel hayatımızı didik didik edenler, din kitap başörtüsü diyerek dini sömürüp ayakta uyutanlar oruç tutup namaz kılıyor diye ki bizde dini vecibelerimizi yerine getiriyoruz çok şükür, devlete muhalefet edenleri dinsiz sanıyorlar ya hani, eğer sırf başörtüsü takıyorlar diye cennete gideceklerse bunca şeyi yapıp ben valla cehenneme gideyim eğer cennet böyle bir yerse.

3. havaalanı için dünyanın enbüyükleri arasında tüm dünyanın gözü onda oyüzden bu olaylar gibisinden konuştu.

Vay dedim be şuna bak dünya bizi kıskanıyo başta Abd sonra Rusya belçika hindistan heryer kıskanıyo

Neyi kıskanıyolar? Beyin yoksunu vatandaşlarımızı tenceremde beleş makarna sobamda beleş kömür olsunda amaan türkiye batsa yansa neolur diyenleri.

3.havaalanı yapılıyor diyerekmi kıskanıyorlarmış bizi..
Vayyy be bir vali bunu söyleyebiliyorsa neyseee...

aslında şu milleti yurt dışından birkaç uzman getirtip inceletmek lazım.. nasıl bir ezik milletiz ki her yapılan "kıskanılma abidesi" olarak görünüyor.. hayır yani bakıyorsun bdv de eltisiyle geçinemeyen huysuz "kesin beni kıskanıyor" diyor, bakıyorsun siyasiye halkını korumaktan acizler ama "köprümü kıskandı pis terörist" diyor.. ciddi söylüyorum nasıl lanet bir gen var bizde o araştırılmalı.. yaptıkları trişkadan bir köprüyü bile mabet haline getirdiler, güler misin ağlar mısın? acaba şu dünyada en ucube şehirler arasında İstanbul ilk kaça girer, bence onu da araştırsınlar zira o da güzel bir kıskanılma bahanesi. ne şehirleşme, ne mimari, ne doğaya saygı..

Bilmeden ne oldugunu ogrenmeden yorum yapanlar, yazmis olmak icin yazanlar, suursuz destek olanlar ve suursuz karsi cikanlar...birbirine okuz diyenler... Herkesi uyuyo bi kendini uyanik zannedenler...

KK dan sogutursunuz yeminle... Konuya her bilgiye hakim edasiyla uslubu bozuk ukala ukala mesajlar sonrada uyku tutmuyo bizi havalari...

Hadi basimizdakiler bizi bolmeye calisiyo sen napiyosun peki burda bolunmemek icin?

Kardesim 3 saat farkla kurtuldu kurtulamayabilirdi... Ekip arkadaslarindan olenler var. Bu korkunun tarifi yok tv de izlemeye yazik demeye hic benzemiyor...

Allah sabir versin sabrida cok zor bu sekilde giden hayatlarin...yazmasida zor

Yazacak cok sey var ama malesef burda duzgun konusacak kimse yok. Ben yine susayim. Zaten her yazilan cok bos.
Allah kimseyi kendine dusman etmesin.

Back