İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

minibonbon ikna et kocanı ya o kadar plan yaptık ben bak 3 çocukla gelicem bende bilmiyorum.bişi olmaz inş yalnız hiç mi bi yere çıkmıycaz allah aşkına iki lafın belini kırcaz beya haydi görüşürüzz ssz

Uras ve Yas84 ile buluştuk sonunda. :) Çok güzel geçti. Miniminibon seni de andık, "keşke olabilseydi" dedik.
İlk buluşma için bence herşey gayet iyiydi. Zamanla daha da kaynaşacak çocuklar da.
Fotoğraflarımızı uygun bir zamanda koyacağım. :))
Tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum.
KAtılmak isteyen herkesi bekleriz.

Son düzenleme:
İlk buluşma için gerçekten iyi zaman geçirdik. Yerçekimlikaranfil organizasyon için çok teşekkür ederiz :) Bir sonraki için ben de sabırsızlanıyorum. Şimdiden önerim aynı mekan olsun. ( Fakat bu defa 5 çayı değil de 3 civarı buluşursak oldukça rahat eder çocuklar. Doğumgünü organizasyonu yaşıtları olmayınca epey kalabalık geldi bana) Ben mekanı beğendim, yani bu kadar rahat ve fazla oyuncak imkanı olan başka bir yer ben bilmiyorum. Keşfedersek daha sonra gideriz. Tabi daha sonraki buluşmalarda evlere geçeriz daha da rahat ederiz belki de.
18-24 -36 ay anneleri , okuyup geçmeyin siz de katılın aramıza. Bebişler öğrenerek sosyalleşerek büyüsün. Kreşte , okulda , hayatta rahat etsin.

evet arkadaşlar bende güzel vakit geçirdim sayenizde.havamız değişti benim kız ayrılamadı sizden sonra yarım saat daha durduk.sayenizde göztepe ve kadıköyüde öğrendim gari gezerim kadıköyleri buluşma için başka mekanlarda olabilir bende öğrenmiş olurum bu sebeple.resimleride bekliyorum sabırsızlıkla haydi bekem görüşürüz

buluşabilmenıze cok sevındım.sanırım kıds corner da nuluştunuz.ben oraya gelemeyeceğimi kızımın o mekanlardan pek haz etmediğini söylemiştim o yuzden katılamadım etkinliğe..bu arada kıds corner erenköye taşınıyormuş bir dahakı buluşmayı orada yapmayı düşünürsenız aklınızda bulunsun..ben arkadaşlarmla(çocuklu) arada özgürlük parkında buluşuyoruz hem temız hava almış da oluyorlar öğle uykuları daha uzun oluyor :)aklınızda bulunsun.kalın sağlıcakla :)

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yazamadım. Önceki hafta işyerinde çok yoğundum, geçen hafta da çok hastaydım. Ancak toparlandım. Herkes iyidir umarım.
Eee ne zaman buluşalım gene?
Bu arada ben fotoğrafları eklemeye çalışıyorum da olmadı. Ben mi beceremedim yoksa işyerinden mi eklenmiyor çözemedim. Denemeye devam ediyorum. Hadi habersiz bırakmayın beni.

Fotoğrafları ekleme konusunda hemfikir olduğumuz için bir sakınca görmedim. Ama silmemi isteyen olursa hemen silerim. Ya da herkes gördükten sonra silerim.
Bakın bakalım nasılmışız? :))))

Son düzenleme:
ohhh ne güzel bir buluşma olmuş keşke bende istanbulda olsaydımda tanışma fırsatımız olsaydı karanfilcim beyaz gömlekli senin oğluşun galiba doğrumu tahmin ettim acaba eğer oysa ne kadar büyümüş maşallah sizlere

Evet Meralcim, beyaz gömlekli benim oğlum. Büyüdüler yaa. Artık "bebeklerimiz" değil "çocuklarımız" var.
İstanbul'da olsaydın keşke gerçekten. Ama çok da uzak değilsin. Belki birgün atlar gemiye gelirsin, alırım ben seni iskeleden. Ne dersin? :)))

bu cumartesiye ne dersiniz??

Bu cumartesi planlarım var maalesef. Malum anneler günü öncesi, anneannemize babaannemize güzellik düşüneceğiz. :))) Ama böyle dediğine göre sen de gelebileceksin bu sefer sanırım.:))

haklısın anneler günü.. bu sefer bende geleceğim evet tabi farklı bir sorun çıkmazsa, ama eşim engelini ortadan kaldırdım...
1 haziranda tekrar bursaya gidiyorum 1 hafta kadar oradayım... o zamana kadar ayarlayabilirsek çok güzel olur

1 hazirandan önce ayarlarız bence. Ayarlayalım yani. Haziran balayınca düğünler, tatiller, geziler de başlar. Yas ile uras girmiyor bugünlerde herhalde. Gelsinler kararlaştıralım. :))

oyyy yerim ben o yakışıklı yaaa tamam o zaman madem iskeleden alıncam neden olmasın:)sana benziyo galiba oğluşun

oyyy yerim ben o yakışıklı yaaa tamam o zaman madem iskeleden alıncam neden olmasın:)sana benziyo galiba oğluşun

Ne güzel olur gerçekten. :) Oğlumu eşimi hiç görmeyen kişiler bana benzetiyor ama eşimi de beni de görenler tereddütsüz eşime benzetiyor. :)) Zaten çok babacı oldu bu aralar, fena bozuluyorum. "Babbaıııı, del del" diye geçiyor bütün gün. :)))

Selamlar herkese,
Tekrar buluşmanın zamanı gelmiş okuduklarıma göre :) Son günlerde biraz sıkıntılı günler yaşadım, bu yüzden yazamadım foruma. Sağlık problemi diyelim, biraraya gelince paylaşırım. Anneler günü haftası hariç diğer haftalar için program yapabiliriz. Sadece şehirdışından misafir ihtimalim var,tarihi belli değil. Bunun dışında kararlaştırılanlara uyarım.

Çok geçmiş olsun Uras. Umarım ciddi birşey değildir. Bu haftasonu anneler günü olduğuna göre biz 19 Mayıs günü toplanabiliriz diye düşünüyorum. Yer konusu hiç önemli değil. Gene Kid's Corner olabilir, havalar iyice ısında açık havada bir yerlerde de buluşabiliriz. Bahçeli güzel mekanlar olabilir mesela... Düşünürüz daha. Bu sefer Miniminibon da gelecek sanırım. :)))

Teşekkür ederim yerçekimlikaranfil. 19 Mayıs benim için uygun gözüküyor. Kids Corner olabilir, daha rahat kaynaşırlar. Parti olmayan bir saatte gidersek daha da güzel geçer. Umarım yeni arkadaşlar da katılırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…