İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

O zaman Yas84, Miniminibon, Uras ve ben Yercekimlikaranfil için 4 büyük, 6 da çocuk olarak yer ayırtayım ben. Yas'dan başka birden fazla bebeği olna var mı? Ona göre belirtirim yer ayırtırken.

Aslında çok kolay yerde. Minibüs Caddesi üzerinde, Kadıköy yönüne giderken solda, Maltepe yönüne giderken sağda kalıyor. Göztepe'de tam köşede.

peki çekmeköyden gelirken sağda mı solda mı :)) inanın hiçbir fikrim yok ama bulurum... azmin elinden hiçbir şey kaçmaz derler... bu arada benim kızım çok meraklı ve karıştırıcı pek durduğu yerde durmaz beni rezil eder mi acaba diye düşünüyorum... yani görünce şoka girmeyin bu ne biçim çocuk demeyin ama bir şekilde enerjisini böyle ortamlara girerek almam gerekiyor.. herneyse ben uyarımı yaptım ))

:))) Bütün bebeklerin kendine göre bir yaramazlığı bir huysuzluğu var. Zaten bunları paylaşmak için toplanıyoruz ya.
Kid's Corner Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'inin, MArmara Üniversitesi Göztepe kampüsünün tam karşısında. Ümraniye'den gelirken arabayla TEM'e çık. Ankara yönüne doğru. TEM'de n Göztepe'ye geçişi tam bilmiyorum ama bir şekilde Göztepe'ye inersen bir sürü tabelasını görürsün hastanenin.

Adres ve tarif tamamdır, teşekkürler. Rezervasyona gerek yok sanırım, bir de birbirimizi nasıl bulucaz. :)

Rezervasyon için daha önce konuşmuştum ben, gerek yok ama gene de bir arasanız iyi olur demişlerdi. Ben cuma öğleden sonra ararım, o zaman sayı da kesinleşir. Birbirimizi tanıma konusuna gelince, güzel soru olmuş. Ben bir 15 dakika önce giderim, "garsonlara KK oyun grubu için gelenleri bana yönlendirin." derim. Konuyu açan kişi olarka bu sorumluluk da benim olsun. :))

Daha önceki buluşma denememizde edindiğim bilgileri yazmıştım.

Üstteki mesajları görmeden yazmışım, rezervasyona gerek varmış.:)

Ben hallederim.
Bu arada bugün konumuz baya hareketli ve güncel kalıyor. Konumuzu görüp de bize katılmak isteyen başka arkadaşlar olursa bekleriz, daha ilk buluşmamız, biz de yeni tanışıp kaynaşacağız.

Son düzenleme:
Evet, konumuz bugün güncel ve hareketli.

Tüm oyun grubu arayan anneleri Cumartesi bekliyoruz.

Fazla hareketli enerjisi çok olan yaramaz bebekler, çok sakin olup içine kapanıp hiç konuşmayan bebekler, böyle ortamlara girmemiş yalnız bebekler (biz :) ) , arkadaşları sayesinde konuşmasını ilerletmek isteyen bebekler hepinizi bekliyoruz.

Harikasın, konunun sahiplenilmesi çok mutlu etti beni. Nihayetinde bu da günümüz yaşamının getirdiği bir ihtiyaç. Ben oğlumu cumartesi sabah oyun gurubuna götürüyorum zaten ama daha rahat bir ortamda ve daha ekonomik bir şekilde bu ihtyiacı gidermek hem de kendi açımdan da sosyalleşmek daha cazip geliyor.

haritadan inceledim sanırım kolay bulurum benim için uygun yani... o zaman cuma öğleden sonra tekrar yazışırız bir problem çıkarsa haberleşiriz..

haritadan inceledim sanırım kolay bulurum benim için uygun yani... o zaman cuma öğleden sonra tekrar yazışırız bir problem çıkarsa haberleşiriz..

Tamamdır. Tek bir not düşeyim. Ben işte olduğum için cuma öğleden sonra (küçük bir ihtimal ama) müsait olmaz da internete giremezsem takılmayın. Akşamına mutlaka bakarım zaten evde. Ben mutlaka geleceğim ve yer de ayırtacağım.

arkadaşlar süpersiniz bende gelicem bakalım da bulabilirmiyim yeri tedirginim telefon açıp adres tarifi alıcam bakalım ben ümraniyeden gelicem bu arada burdan gelen varsa yerini biliyosa kafenin birliktede gidebiliriz arkadaşlar. yada sora sora buluruz. :26: :18:

Asında zor değil. Göztepe Devlet Hastanesi'ni herkes gösterir. Onun tam karşısında.

kızlar ben gelemiyorum eşim problem çıkartıyor çok sinirliyim şuan, kaç haftadır bu konudan bahsediyordum bişe demiyordu ama dün akşam bilmediğin yere nasıl gideceksin başına yolda bişe gelse çocukla ne yapacaksın diyor... çok özür dilerim hepinizden çok istemiştim gelmeyi...

E eşin de gelsin tatlım. Biz otururken o da Bağdat Caddes'inde filan gezer 1-2 saat.

Ben yer ayırttım. Minminibon gelemediğini söylemiş. Yas84, Uras ve ben. 3 Yetişkin 5 bebek. "16 gibi geliriz" deyince ben, bayan bana "5 çayı için yapalım o zaman rezervasyon" dedi. "Tamam" dedim ben de. Daha ekonomik olur zaten sanırım.
Heyecanlandım şimdi. Yarın güzel geçer umarım herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…