İstanbul Anadolu Yakası'nda Oyun Grubumuzu Kuralım!

Gelin tabi. Uyum konusunda nasıl olurlar bilemiyorum ama değişik bir ortam olur. Yürüyor mu oğlunuz?
Bu arada 31 Mart saat 16 ilk randevumuz. Uyar mı? Uyarsa listeye ekleyeyim. :)

tutunarak yürüyor kesin söylemiyim ben akşam eşimle konusayım
bide gribim o güne kadar gecmesse cocukların arasına virüslü virüslü girmek istemem
gelebilirsemm süpriz olurum ben size

Şimdi ayrıntılı bilgi aldım. Büyükler için cafe hizmeti var, o sırada çocuklar da anne babaların görebileceği bir oyun alanında eğitmenler eşliğinde oynuyor. Oyun alanı kullanımı dediğim gibi saat sınırı olmaksızın 5 TL.
Bir de cumartesi saat 17-19 arasında 5 çayı menüsü varmış. Sınırsız çay ve açık büfe. Yetişkinler için 15 TL, çocuklar için oyun alanı dahil 10 TL imiş. Bence gayet uygun fiyatlar. Tabi herkesin kesesi farklıdır, yanlış anlaşılmak istemem. Bana makul geldi.

toplanıyorsunuz demek ( ilk ve son olmasın ama lütfen... 2 hafta sonra bende aranızdayım

Ya işte heves gibi. Sağolsun arkadaşlar "biz de varız" diyor ama kesin yer tarih belirlemeye gelince gelirim diyen olmuyor. Biraz da çekiniyor işte insanlar, anlıyorum tabi.

anladım cnm, her neyse ben gelene kadar belki birkaç kişi daha aranıza katılır, gerçi oyun alanları kalabalık oluyor orda da arkadaşları olur çocukların...

Arkadaşım napıcaz yini ikiye düşmüşüz.erteliycezmi 2 hafta sonra gelirim diyen arkadaşımı bekliyelimmiki

Valla gene erteleyeceğiz herhalde. Zaten umudumu kaybettim ben. Bakalım miniminibonbon gelsin de. Umarım toplanabiliriz. Üzüldüm valla. Herkes bir heves geliriz yazıyor, biz de katılalım diyor. İş ciddiye binince ses yok. N'apalım insanlar da haklı kendince ama bir şekilde adım atmak lazım. Neyse canım ya. Artık olurs aolur olomazsa olmaz. :)))

arkadaslar ben gelmeyi cok istiyorum eşimde olur dedi ama
ben gribim bebiş öksürüyo havda bozdu haftaya olsa daha iyi olmaz mı

haftaya o zaman başkalarıda olmassa 3 kişi buluşuruz az öz olsun.aramıza katılan olursada hayır demeyiz tabi ben 4 aylık bebeğim ve 25 aylık kızım ve 13 yaşındaki kızımla gelicem kalabalığm yani görüşürüz arkadaşlar

Oooo, bu çok iyiymiş. Diğer bebeklerini bilmiyordum. Sizin evinizde zaten doğal oyun gurubu varmış, ne güzel. :))))

naptınız arkadaşlar yahuu buluşucazmı yarın kesinleştirelim artık hadi bekem kaç kişiyiz acaba.

Kuzum kimseden ses yok gene. Sen nasılsın, ne var ne yok?
Sabah gelince bir girip baktım. Kimseden ses çıkmamış olduğunu görünce ben de arkadaşlarımla plan yaptım. Haftaya da Bursa'ya gitme ihtimalimiz var. Gitmezsek yazarım. Miniminibonbon da gelmiş olacak o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…