Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sünnetistanbul anadolu yakasinda oturanlar sünnetinizi kime kaça yaptirdiniz???
kizlar birkaç ay sonra oglumu sünnnet ettiricem simdiden fikir edinmek için soruyorum sünnetinizi kime kaça yaptirdiniz acaba??birde hangi semtte oturuyorsunuz???
umranıye atlas hastanesınde urolojı uzmanı faruk bey e yaptırdık 165 lıraya cok sukur doktorumuzdan da cok memnun kaldık. 3 aylık oglum 3 gune gectı herseyı
canım bende şahika hanımın methini çok duydum yarın ona kontrole götürcem oğlumu doktorumuz acil sünnet dedi benim oğlum 20 aylık inş sorunsuz atlatırız canım nasıl doktordan memnun kaldınınzmı bebeğin lokalmi yoksa genel anesteziylemi oldu sünneti benim korkularım çok fazla bilgi verirsen çok sevinirim.
çok tesekkür ederim kizlar 3 günde geçti demek , içime su serptiniz...çok hareketli bir oglum var o yuzden biraz korkuyordum açikcasi iylesme suresi uzar belki diye ama 3-4 gunde geciyorsa cok iyi...Alah razi olsun cevap verenlerden...