ORayi duymustum canm peki fiyatlari nasilllümraniye MSA kuaförde oldu nişan saçım düğün saçımda orda olcak makyajında harikalar saçta da iyiler çok kalabalık bi ekip zaten güzellik merkezi gibi
Aaa böyle bir konuya denk gelmem çok iyi oldu canım ellerine sağlık :) Bende açacaktım :)
Takipteyim
ORayi duymustum canm peki fiyatlari nasilll
Size sorularim var ama ozel msj atamiyorm. Bu dedgn kuafr tam olarak nerde ve ben tesetturluyum tesettur icin yeri varmi birde siz ne kadara yaptrdnz ozllikle fiyat soruyorm ki kiyaslama yapayimgayet uygun canım hatta makyözün ödülleri var ve kanald de çalışmış
Size sorularim var ama ozel msj atamiyorm. Bu dedgn kuafr tam olarak nerde ve ben tesetturluyum tesettur icin yeri varmi birde siz ne kadara yaptrdnz ozllikle fiyat soruyorm ki kiyaslama yapayim
Diye:)
kızlar 9 aralıkta çok şükür oldu düğünümherşeyim çok şükür mükemeldi... benim gibi kararsız ince eleyip sık dokuyan herşey mükkemmel olsun diyener için başlıyorum:))
gelin başı maltepe kuaför adnan. adnan bey öyle güzel bir topuz yaptıkı ne bozuldu ne de başka bişey bayıldımmmm
gelin makyajım kuaför adnan serpil hanım kryolan ile tüm makyajı yapıyor ve mükkemmel doğallık yapma bi görüntünüz olmuyor :))
full paket 350 lira ya anlaşmıştım ben maltepe carrfourun karşısında o tarafa yakın olan bence uğrasın.
resimleri de yakın zamanda koyanrım inşallah
veee düğün belgesel çekimim HANDE KARAYAKA tek geçtim mükemel insan mükemmel fotografçı o streste benı hep guldurudu...
ve mukemmel iş çıkardı evet kızlar bu kadar ben atlattım çok şükür darısı sizi başınıza daha iyileri olsun inşallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?