Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul anadolu yakası gelin başı ve porselen makyaj yapacak bir yer arıyorum !!!

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.254
398
arkadaşlar Lutfen yardım edınnn bir türlü güzel tesettür baş ve makyajı yapan bir yer bulamıyorm yaptıranlar lutfen fiyatıyla birlikte yazabilirmi?

Son düzenleme:
ümraniye MSA kuaförde oldu nişan saçım düğün saçımda orda olcak makyajında harikalar saçta da iyiler çok kalabalık bi ekip zaten güzellik merkezi gibi

bende avrupa yakasında arıyorum arkadaşlar porselen makyaj ve nişan saçı ? porselen makyajı tavsiye etmiyorlar genelde,yaptıranlar nasıl acaba ?

Aaa böyle bir konuya denk gelmem çok iyi oldu canım ellerine sağlık :) Bende açacaktım :)
Takipteyim

gayet uygun canım hatta makyözün ödülleri var ve kanald de çalışmış
Size sorularim var ama ozel msj atamiyorm. Bu dedgn kuafr tam olarak nerde ve ben tesetturluyum tesettur icin yeri varmi birde siz ne kadara yaptrdnz ozllikle fiyat soruyorm ki kiyaslama yapayim
Diye:)

Arkadaslar bu kadar kisi okuyor bu konuyu neden cok az cevap geliyor!

Size sorularim var ama ozel msj atamiyorm. Bu dedgn kuafr tam olarak nerde ve ben tesetturluyum tesettur icin yeri varmi birde siz ne kadara yaptrdnz ozllikle fiyat soruyorm ki kiyaslama yapayim
Diye:)

M.S.A kuaför ümraniye canım merkezde hemen...
kapalılara özel odaları var..ödülleri bol bir kuaför ona dayanarak gittim nişanda zaten düğündede ordayım
80tl porselen makyaj 30-40 civarı normal topuz maşa 30 fön 10 aynı yani fiyatlar gayet iyi

uygun fiyata ve güzel yapan yer var mı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr yardımmmmmm

ben göztepe uğurkan kuaförde yaptırdım saç ve makyajımı ve çoookkk memnun kaldım :))) gözü kapalı tavsiye edebilirim

tuzla pendik civarlarında tavsiye deceginiz gelinlikçi kuaför falan varmı uygun kalıteli tesettür için ama maysta dügünüm var şimididen araştrmak istiyorum

kızlar bn nişan makyajımı rüzgar başoda yaptırdım gayet başarılı idi:) 200 tl tuttu takma kirpik te taktrdım ben:)

bende Ali Gür kuaförü şiddetle tavsiye ediyorum ümraniye meydan alışveriş merkezindeki şubesindeki Ali Gür fakat biraz tuzlu ama hiç acımadım verdiğim paraya ve hakkıyla helal olsun o paraya nişan makyajımı ve saçımı yaptırdım hiç akmadı makyajım...

kızlar 9 aralıkta çok şükür oldu düğünüm herşeyim çok şükür mükemeldi... benim gibi kararsız ince eleyip sık dokuyan herşey mükkemmel olsun diyener için başlıyorum:))
gelin başı maltepe kuaför adnan. adnan bey öyle güzel bir topuz yaptıkı ne bozuldu ne de başka bişey bayıldımmmm
gelin makyajım kuaför adnan serpil hanım kryolan ile tüm makyajı yapıyor ve mükkemmel doğallık yapma bi görüntünüz olmuyor :))
full paket 350 lira ya anlaşmıştım ben maltepe carrfourun karşısında o tarafa yakın olan bence uğrasın.
resimleri de yakın zamanda koyanrım inşallah
veee düğün belgesel çekimim HANDE KARAYAKA tek geçtim mükemel insan mükemmel fotografçı o streste benı hep guldurudu...
ve mukemmel iş çıkardı evet kızlar bu kadar ben atlattım çok şükür darısı sizi başınıza daha iyileri olsun inşallah:)))

canım tesettr bölümü varmı bu dediğin yerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…