- 2 Mart 2008
- 1.169
- 2
- Konu Sahibi zakkum6644
Güzel mart anneleri kısa süre içinde her iki tarafta da buluşma ayarlayalım.mümkünse de her ikisine de gitmeye çalışalım. ortak buluşabileceğimiz yerleri belirlemek için önerilerinizi bekliyoruz...a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aracım olmadığı için, bebişle Bakırköy'e, daha doğrusu Avrupa yakasına gelmem zor... Ancak buradan bir arkadaş araçla gidelim derse, yol masraflarını bölüşerek gidebiliriz. Aksi halde bu guçük bebeler ve koca çantaları iledolmuş ve oobüslerde gezmek zor... Üstelik de uzun mesafe ve irden fazla vesaitle...
Anadolu yakası için, buradakiler buluşacaksak geçen seferki gibi Palladium olabilir. Çünkü pekçok yere servisi var... Ama Kadıköy'e gelebilirim diyen varsa da gelmeyi deneyebilirim. Kızlar kafama şu takılıyo; buluşmaya bebişlerin arabasını getirirsek rahat ederiz, içinde dururlar, uyurlar. Ama onları da dolmuş ve otobüsle getirmek zor... Arabasız gelirsek de omuzda çanta, kucakta çocuk, nasıl rahat edicez. Bunlar acıkınca nerde emziricezz. Hepimiz avm nin emzirme odasına mı tıkışıcaz? Altlarını kafelerde masa üstüne yatırarak mı değiştircez? Oyy, ne zor yaaa....
denizim pazar günü bostancıdaki carrefour gittim joker magzasini gezerken gördüm emzirme önlüğünü ama almadım bi süre gezdikden sonra baktım benımkı huysuzlaşıyor arkadaşımda dedi al o önlüklerden hem gezer hemde emzirirsin bende gittim aldım müsait biyerde geçirdim kafama aldım bebişi kucagıma hem emzirdim hemde gezdim :roflol: çok rahat oldu valla herkeze tavsiye ederim a.s
ben yeşilköydeyim. bana bakırköy uyar. ama derseniz ki kadıköy olsun. deniz otobüsüyle 20 dk da geçerim. ama daha uzak biyer olursa o zaman annemlerde kalırım ablam beni getirir. ben isterim yani buluşmayı.