Istanbul///34

arkadaşım niye idare etmeyesin kendini bildikten sonra ben 6 yıldır istanbulda yaşıyorum ve tek maaşla gayet rahat geçiniyorum

slm istanbullu hanımlar nerdesiniz yaaaaaaa topiğimiz elden gidiyor baksanıza arka sayfalara düşmüşüzz hadi nerdesiniz huuuuuuuuuuuuu

Ben de ıstanbulluyuuumm! 4 kuşaktır hem de

Ama gerçekten "aahh nerede o eski ıstanbul" (( (yaşlıları şimdi çoook daha iyi anlıyorum, çünkü benim çocukluğumdan bile o kadar farklı ve insançöpü ile dolu ki ;(((()

YAZIKKK ;((((((

Anlıyorum, kimse yerinden yurdundan "haydi gidip bi ıstanbul'u mahfedip gelelim" mantığıyla ya da taşına toprağına hayran olduğu için ayrılmıyor. Büyük çoğunluğun gelme sebebi "ekmek parası". Ancak bu kadar DUYARSIZlığı insanoğluna yakıştıramıyorum ben. Çok özür dilerim ama bazı insanlar, belgesellerdeki hayvanlar aleminde yaşıyorlar sanki (

ıstanbul'daki bu kalabalık görüntü kirliliği ve dejenerasyonun "en büyük nedeni" AYAK UYDUR-A-MAMIŞ(uydurmaya diretmiş, kendi kültüründen taviz vermemek adına gittiği yere saygı göstermeyi unutmuş) ANADOLULARdır. En başta dediğim gibi, elbet insanlar ekmek parası için yani zorunlu olarak geliyorlar belki taa bizlerin soyu gibi. Ancak benim bildiğim, HER NE ŞARTLA OLURSA OLSUN BıR YERDE YAŞAMAK MECBURıYETıNDEYSENıZ ORANIN KÜLTÜRÜNE AYAK UYDURMAK ZORUNDASINIZDIR. GERÇEK ANADOLU TERBıYESıNDE DE ZATEN "SAYGILI OLMAK" VARDIR! ıstanbul gibi tarih ve coğrafyasıyla bu denli önemli bir şehir, kendi memleketlisinden bu saygıyı görmeyi hak ediyor!du. Ama olmadı... Umarım yitip giden tüm değerlerimizin arkasından bakmak yerine her konuda biraz daha ıNSANı DUYARLILIĞA SAHıP canlılar oluruz ...

Kimseyi kırmak amacıyla yazmadığımı belirteyim, sadece eski ve yeni farkı o kadar bariz ki (benim yaşıma göre bile), her insan gibi ŞEHRıNıN BU DENLı BOZULDUĞUNU GÖRMEYE ÜZÜLMEDEN DURAMIYORUM.. Hepsi bu ;((((

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:
slm bende halis mulis istanbulluyum 28 kusak hemde iyikide istanbuluyum aşıgım memleketıme kendimi şanslı olarak görüyorum bu yuzden

slm ark. bende aslen istanbulu deilim ama 4 yıldır istanbulda oturuorum,memnun oldumzemuszemus

merhabalar bende istanbulda doğdum büyüdüm ve istanbulu çok seviyorum nereye gidersem gideyim istanbulu özlüyorum istanbul gibisi yok acısıyla tatlısıyla kalabalığıyla herşeye rağmen güzel ve yaşanılası güzel bir şehir iyiki burda doğmuşum çok mutluyum

1 hafta oldu almanya ya geri döneli ve gerçekten istanbul burnumda tütüyor...
evet bencede istanbullu hanımların sesi çıkmıyor pek duruma el koymak lazım kaydirigubbakcemile

Merhaba kızlar bende istanbulluyum ve hiçbir şehire değişmem burayı özellikle de Ankara'ya üniversiteyi orda okumuştum buz gibi şehir insanı resmen bunalıma sokuyor havası sürekli kar, soğuk ıyyyyyy çekilmez valla. Bu arada Ankaralı arkadaşlar üstlerine alınmasın ben sadece bir istanbullu olarak Ankarayı sevmiyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…