açıkçası oğlum 9 yaşına kadar sürekli bademcikleri rahatsız olduğundan istifra ederdi...anlamıyordum kilo almaya meyilli olduğunu...ne zaman 9 yaşına geldi ameliyatla bademcikleri ve geniz eti alındı hızla kilo almaya başladı...iştahı da var...
kolundan tuttuğum gibi diyabet obezite hastanesine götürdüm...10 kilo fazlası obez yapmaz ama durmuyor sürekli kilo alıyor diye doktorda aldım soluğu...
tahliller neticesi troid yetersizliği çıktı...yani metebolizma yavaş çalışıyor...üstelikte iştahlı bir çocuk..ikisi bir arada olunca hızla kilo alması kaçınılmaz oldu...
triod için yaşadığı sürece her sabah 1 tane hap kullanacak...şükür beter birşey değil ve çaresi olan bir hastalık...
bunun yanı sıra kilo almaya meyilli olmasının önüne tam olarak geçemedi bu minik hap ve biz kilomuzu kontrol altında tutmak için sürekli olarak diyet yapmak zorundayız...
benim başıma gelseydi bu kadar üzülmezdim( ne kadar zor ne kadar acı veren bir duygu
( evladına yeme demek
(
bu sebepten nerde iştahı olmayan bir bebekten çocuktan şikayet edildiğini duysam hemen başlıyorum anlatmaya...
bence memnun olun sevgili iştahsız bebek çocuk anneleri ...sizin bir çok alternatifiniz var...hem de binlerce çeşit...
sizin yerinizde olmayı ne çok isterdim bir bilseniz:çok üzgünüm:
haklısın canım seni az çok anlıyorum.yukarda da yazdığım gibi görümcemin kızıda böyle
şu an küçük olduğu için fazla kilo göze çarpmıyo.tombiş gibi duruyo ama senin oğlunun yaşlarına gelince onlardada bu sorun olur gibime geliyo
senin yaşadığın gerçekten zor bir durum.ben bu iştahsız çocukların bile önünden sevdikleri bişeyi aldığımda kıyameti koparıyolar.iştahlı bir çocuğu düşünemiyorum bile
hem sana hemde frezyacıma kolay gelsin.onlar büyüyene kadar biraz siz zorlanırsınız ama büyüdüklerindede kendileri dikkat ederler artık