iştahımı dizginleyebilmemin yolu var mıdır :(

Benim babam sirf cola vs vs yani tatli seyleri icmeyi birskti ve 10 kilo verdi
Sirf su icin ...

hibiskus çayı içmek
nane yaprağı çiğnemek .ya da şekeri ya da sakızı
rocco tarzı şekerler yiyebilirsin
diş fırçalamak ta iştahı kesiyormuş

hibiskus çayı içmek
nane yaprağı çiğnemek .ya da şekeri ya da sakızı
rocco tarzı şekerler yiyebilirsin
diş fırçalamak ta iştahı kesiyormuş
Diş fırçalamayı duymuştum. Günde 4 kez fırçalıyordum bir ara diş etlerim mahvolmuştu

Diş fırçalamayı duymuştum. Günde 4 kez fırçalıyordum bir ara diş etlerim mahvolmuştu

yok ben 3 kere fırçalıyorum,bir şey olmuyor. sen yanlış fırçalıyorsundur ya da sert fırça kullanıyorsundur. fırçanı değiştir ve internnetten fırçalama tekniğini öğren.

diğer dediklerimi de dene bak

Peki çok teşekkürler. Hibiskus cayını aktarda bulabilir miyim?

Ben de tam tersi.. Sırf yaşamak adına ağzıma bir iki lokma bişi atıyorum.
Etrafımda sizin gibi arkadaşlarım var onlara soramıyorum size sormak isterim. Açlık hissi, mide kazınması olmuyor mu, yemeyince kan şekeriniz düşmüyor mu. Rüya gibi vallahi açlıktan kıvranmamak. Nasıl oluyor ne etkiliyor da böyle oluyorsunuz? Anlatabilirseniz çoook sevinirim.

Karnım gurulduyor, acikiyorum ama canım bir şey yemek istemiyor. Garip bir his.. Kan şekerim düşüyor, elim ayağım titriyor o zaman gidip yiyorum mecburen..

Niye dalga geceyim kzum.
Bende 1.57yim pekte farkimiz yok.
Kilomda 53. Bence cok fazla degil kilon.
Hesaplarima gore senin BMI 24.4 cikiyor.
25 i asmadiysan kilolu diyemezsin.
Ama gorunus olarak hos durmaz o ayri bi konu.
52 53 olsan yeter bence.

Normal yemeklerle sorunum yok ama canim surekli tatli istiyor. Cok caresizim ya kendimi durduramiyorum. Yememeliyim diye dusunerek yiyorum. Offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…