- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Diş fırçalamayı duymuştum. Günde 4 kez fırçalıyordum bir ara diş etlerim mahvolmuştuhibiskus çayı içmek
nane yaprağı çiğnemek .ya da şekeri ya da sakızı
rocco tarzı şekerler yiyebilirsin
diş fırçalamak ta iştahı kesiyormuş
Diş fırçalamayı duymuştum. Günde 4 kez fırçalıyordum bir ara diş etlerim mahvolmuştu
Peki çok teşekkürler. Hibiskus cayını aktarda bulabilir miyim?yok ben 3 kere fırçalıyorum,bir şey olmuyor. sen yanlış fırçalıyorsundur ya da sert fırça kullanıyorsundur. fırçanı değiştir ve internnetten fırçalama tekniğini öğren.
diğer dediklerimi de dene bak
Etrafımda sizin gibi arkadaşlarım var onlara soramıyorum size sormak isterim. Açlık hissi, mide kazınması olmuyor mu, yemeyince kan şekeriniz düşmüyor mu. Rüya gibi vallahi açlıktan kıvranmamak. Nasıl oluyor ne etkiliyor da böyle oluyorsunuz? Anlatabilirseniz çoook sevinirim.Ben de tam tersi.. Sırf yaşamak adına ağzıma bir iki lokma bişi atıyorum.
Eczaneden alabilirsin.Peki çok teşekkürler. Hibiskus cayını aktarda bulabilir miyim?
Peki çok teşekkürler. Hibiskus cayını aktarda bulabilir miyim?
Karnım gurulduyor, acikiyorum ama canım bir şey yemek istemiyor. Garip bir his.. Kan şekerim düşüyor, elim ayağım titriyor o zaman gidip yiyorum mecburen..Etrafımda sizin gibi arkadaşlarım var onlara soramıyorum size sormak isterim. Açlık hissi, mide kazınması olmuyor mu, yemeyince kan şekeriniz düşmüyor mu. Rüya gibi vallahi açlıktan kıvranmamak. Nasıl oluyor ne etkiliyor da böyle oluyorsunuz? Anlatabilirseniz çoook sevinirim.
Tabi dalga geçmeyecekseniz evet bir buçuk metreyim :) 55 kg dayım. Şimdi çıkıp da 40 kg olman gerek diyenler olacak illa. 40 kg olamam çünkü belirli bir boy sınırında farklı oluyormuş ideal kilo. 48 olmam gerekiyor şu anda.