- 18 Mart 2013
- 3.741
- 12.055
- Konu Sahibi En buyuk kk
Arkadaşlar ben haftada en az 3 gün spor yapıyorum ve diyet yapmaya çalışıyorum. Daha önce diyetisyene gittim ise yaradı da ama artık ne yemem ne kadar yemem gerektiğini hepsini öğrendim. Benim sorunum istah ve doymamak ve surekli acikmak. Protein ağırlıklı beslenince biraz azalıyor ama mesela bir yere yemeğe gittik diyelim ortada meze var kendimi durduramıyorum gözüm donuyor. Veya biri sarma ikram ediyor imkanı yok hayır diyemiyorum aklım kalıyor. Veya öğle yemeğinde sebze ve et yiyorum yetmiyor bir porsiyon daha yiyesim geliyor. Akşam ne yesem diye heyecanlanıyorum işte taze fasulye yapsam yanına bulgur pilavı da mı yapsam offf ne güzel olur filan diye hevesleniyorum. Sürekli yemekle ilgili bir şeylere hevesleniyorum sürekli acıkıyorum ve çok zor doyuyorum. Mideme balon taktirdim çıkarınca daha da büyüdü. Mide ameliyatı rikslerinden dolayı olmak istemiyorum. Saxenda iğnesi daha önce kullandım mide bulantısı sebebiyle is yaşamım çok etkilendi bir de her gün en az 1 saat araba seyahati yapıyorum istirfa ediyordum. Kan değerlerim mükemmel. Acaba psikolojik bir açlık mı? Onerebileceginiz bir kitap var mi bu konuda veya taktik? Takviye doğal ilaclarla akapunkturla filan yemeğe düşkünlüğüm azalır mı? İştahsız veya kucuk mideli insanlara çok özeniyorum. Biraz dayansan birkaç ay yemeden miden küçülür diyorlar ama o birkaç ay zor geliyor. Yardımcı taktikler arıyorum.