İştah açıcı,kilo aldırıcı önerisi olan varmı...

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
40
arkadaşlar kızım çok zor yemek yiyor.yemek ssatleri ikimiz içinde işkence.kızım iki yaşında. vitaminler fln iştahını açmıyo.kilo alması için bi öneriniz varda ltfn yardım edin...

çok basit yemek kuralı koyacaksınız...sabah öğlen ve akşam yemekleri belli saatlerde olacak ara öğünlerde öyle..yemek vakti yemeyen çocuğu sofradan kaldıracaksınız ve yasak koyacaksınız!!...çocuk yemek vakti yemek yemeyi öğrenecek ve mideside ne zaman açıktığını bilecek...sakın demeyin 2 yaşındaki çocuğa bu yapılırmı diye eğtim küçük yaşta başlar yemek eğtimide öyle..

benim dikkatimi çekiyor, şimdi anneler sabah çocuk kalkıyor önüne kahvaltısını koyuyor...zorla ağzına sokuyor...çocuk istemiyor anne zorla ağzına sokuyor...neyse çocuk kalkıyor...aradan zaman geçmeden bir kaşık ve tabakla anne çocuğun peşinde...çocuk nmereye anne yemekle peşinden oraya yeterki bir lokma yesin...büyük yanlış....çocuk ta bir insandır....onunda acıktığı vakitler vardır...çalışmayan bir bayansanız çocuğu yemek vakitlerine ve uyku vakitlerine alıştırın..belli saatte yatmayan çocukta yemek düzeni oluşmuyor..çocuğa şeker(hangisi olursa olsun), çikolata ve hazır yiyecekler vermeyin çocuğun karınını bunlarla doldurmaya alıştırmayın...
ayrıca nacizhane bir tavsiye..polen yedirin..kolay gelsin:)

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum :KK60: artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi :KK43: sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :KK66:

ben 26 yaşımdayım..yıllardır yeryüzünde sadece kemik olarak geziyordum :KK60: artık deneye deneye bütün yöntemleri bıkmıştım arkadaşlar.bitkisel kimyasal ne varsa denedim..doktor doktor gezdim .etrafımdaki insanların bana acıyarak bakması ayrıca erkek arkadaşımın bana bir cümlesi beni yıkmıştı..erkek gibisin kilo al biraz dedi :KK43: sonra yine netten araştırmaya başladım..bu ürünü buldum..internet sitesi falan yok zaten..kişiye ulaştım ben..1 ayda 7 kilo aldım..o kadar mutluyum ki insanların bile bakışı değişti bana :KK66:

bende çok araştırdım ama kullandığım ürünler çok işre yaramadı. hangi ürünü nasıl kullandın bilgi verirsen çok sevinirim

X