Şirket 5 ay önce el değiştirdi. O zaman tazminatını vermişlerdi ama zaten 2 yıldır orada çalıştığı için çok yüksek bir miktar değil. Şu an elimizdeki para da o zaten,iyiki harcatmamışım. İhbar tazminatını vermiyorlar.İstiyorsanız gidin dava açın demişler. Malasef savaşabileceğimiz bir kurum değil. Çok yazmak istemiyorum banlanmayayım diye ama hükümete yakın bir yer diyeyim siz anlayınKıdem ve ihbar tazminatı almayacak mı?
Buzlukta 2 paket bezelye,2 paket barunyam var. biraz haşlanmış nohutum ve fasulyem var ama buzluğu toplasan 8-9 yemek ancak çıkıyor malasef. Bilseydim koyardım yazdan ama hiç aklıma gelmezdi. Yazdan domateslerimi bile kullandım.Buzluğunda yazdan birşeyler var mı ? Haftalık menü yaparsan biraz daha işin kolay olur alınan şeyler bozulmaz israf olmaz .
Makarna, bulgur pilavı , yeşil mercimek yemeği, sulu patates yemeği . Biraz düşüneyim yazacağım olur mu ? Çok üzüldüm yaBuzlukta 2 paket bezelye,2 paket barunyam var. biraz haşlanmış nohutum ve fasulyem var ama buzluğu toplasan 8-9 yemek ancak çıkıyor malasef. Bilseydim koyardım yazdan ama hiç aklıma gelmezdi. Yazdan domateslerimi bile kullandım.
Şöyle söyleyeyim, ayaklarını kaydırdılar. Haklı sebep gösterip çıkarıyorlar. Başka bir kurum olsa bu mu haklı sebep diyip dava açarsın ama şu anda çevremizdeki herkes kabullenin,dava açarsanız sadece olan paranızda avukata gider diyor. Rabbim büyük sadece bunu diyorum ben, beddualar ağzımın ucuna kadar geliyor ama tutuyorum kendimiİşsizlik maaşı bağlanacak mı? Dondurucuya birşeyler koyduysanız kurtarıcı olacaktır şu dönemde.
Balkonda saksıda yeşil soğanım var ekili o kadarAllah yardımcınız olsun. Ne kadar işinize yararlı olur bilemiyorum ama şuan tam ilkbahardayiz imkanlarinjz nasıl bilmiyorum ama küçük de olsa ekip bicebileceginjz bir alan varsa bunu degerlendirebilirsiniz. En kötü ihtimalle uzun saksılara birşeyler ekebilirsinjz kıvırcık gibi vs. Ben yazın kışa kışın da yaz aylarındaki ürünlerin konserve derin dondurucuda saklanmasını her zaman doğru buluyorum ama şuan ne kadar başarılı olunur bilmiyorum . Her zaman pazara gitmenizi öneririm belli saatlerde oldukça uygun olabilir fiyatlar ayrıca normalde sevmediginjz ama fiyat olarak uygun olan besinlere de yönelip farklı tarifler deneyebilirsiniz . İnşallah süreç kısa sürer Rabbim kimseyi darda bırakmasın . Eğer süreç uzarsa muhakkak ailelerinizden destek almalısınız .Allah yuvanizda birliği huzuru bereketi eksik etmesin
Eşimin babası işçi zaten ,60 yaşında hala çalışıyor. Benim babamda ben işsizim diye elinden geleni yapıyordu bugüne kadar.Onlarda da çok yok ki,olduğunca yapabiliyorlar ancak.Allah yardımcınız olsun . Öyle ucuza ne hazırlayabilirim diyerek olacak iş değil, ucuz bir şey kalmadı artık.
İyi kötü bir iş bulana kadar en azından aileleriniz destek olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?