İşkur'a başvurmalısın bence kesinlikle. İyi kötü en azından 6-7 ay seni bi yerde çalıştırmak zorundalar ki işbaşı eğitim programlarına katılabilirsin. Askeri ücrette askeri ücrettir. En azından kredi borcu için birikim yaparsın.
Bim market çok çalıştırdığı için çalışırken kursa gitmem olanaksız gibiBİM'e gir derim. O sürede kurslara git derim. Başka işlerle başvur. Vazgeçme!
Yok öyle düşünmeyin. Çabalayın. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız.Bim market çok çalıştırdığı için çalışırken kursa gitmem olanaksız gibitabi yine de elimden geleni yaparım kursa gitme konusunda. Ama ya gururumm Belki de Allah bu yüzden vermiyo bana rızık gurur yapıyorum diye... Bilemiyorum kafam allak bulak :/
Ne kadar güzel insallah darısı başıma. Bende baslayacagim artık bi yerlerden. Kendi mesleğimi yapana kadar en azından.Hayırlısıyla güzel bir işe girersin inşallah n kısa zamanda. Ben de yaşadım benzer süreç çok iyi anlıyorum. Kitabevlerine başvuruyordum ben de artık bari sevdigim bir yerde çalışayım diye o ara işe girdim çok şükür. Şimdi 3 sene olacak. Darısı senin başına.
İşte azmin sonucu eşiniz ne kadar güzel yükselmiş insalllah daha iyi yerlere de gelir. En büyük temennim kimsenin issiz kalmaması insanin özgüvenini yerler bir ediyor bu durum. Haklısınız piyasa cok kötü yeni neslin de en büyük sorunu işsizlik... Ne güzel yapmışsınız insallah başarılArınizin devami gelir...Eşim universite mezunu olarak 2. Universitesini okurken cagri merkezinde ise basladi, mezun olunca da devam etti.
1 yil sonra takim lideri, ondan 1 yil sonra da supervisor oldu, sonra sektor degistirdi o ayri, ama onunla ise baslayan ve devam edenlerin cogu su an cok iyi pozisyonlardalar (cagri merkezi direktoru, genel mudur, pazarlama muduru vs vs)
Yani bazen (ozellikle de genc ve yeni mezunken) ise iyi kotu diye bakmamak lazim, eger kurumsal bir sirkete girer ve fark yaratirsaniz kisa surede yukselirsiniz. Biraz sabir, biraz da is istir demek lazım... maalesef piyasa cok kötu, ben de 10 yillik deneyimimle aylarca issiz kaldim ve eski calisma arkadaslarimla basladik yeni bir ise, yoksa muhtemelen hala issizdim.
Aminn, tüm kalbimle amin..Allah en kısa zamanda siz ve sizin gibi bu derdi yaşayan herkese hayırlı bir iş kapısı ve eğitiminizin karşılığını almayı nasip etsin, amin.
İşkur'a başvurmalısın bence kesinlikle. İyi kötü en azından 6-7 ay seni bi yerde çalıştırmak zorundalar ki işbaşı eğitim programlarına katılabilirsin. Askeri ücrette askeri ücrettir. En azından kredi borcu için birikim yaparsın.
Ne kadar güzel insallah darısı başıma. Bende baslayacagim artık bi yerlerden. Kendi mesleğimi yapana kadar en azından.
sizi tebrik ediyorum allah hak ettiğinz yere getirsin siziTürkiye'de bu kadar büyük bir işsizlik sorunu varken ve paraya ihtiyacınız varken Bir yerden başlamanız gerek kanaatindeyim. Ben yabancı dilim ve eğitimim varken şuan iş bulamadığım için çay ve temizlik işi yapıyorum ofiste.evet İlk başta çok ağladım vasıfsız biri değilken böyle bir işte çalışmak gururuma dokundu. Evliyim ve sorumluluklarım var . Borçlarımı ödeyebilmek adına ve daha iyi yaşamak eşimle daha iyi Zaman geçirebilmek adına çalışıyorum. Ben şanslıyım en azından vardiya yok ve haftasonları izinliyim. Bu evli bir kadın için çok önemli ve iş yerimde bana karışan baskı yapan yok.asgari ücret alıyorum şimdilik bu şekilde devam edeceğim para yerine kafam rahat çalışmayı tercih ettim.allah size hayırlı bir iş nasip etsin inşallah.
şu an iş deneyimin olmadığı için (kendi bölümünle alakalı veya alakasız) kimse seni kabul etmez. o sebeple gurur murur zengin lafları onları bir kenara bırakıp giyim mağazalarıdır, markettir demeden sigortalı bir iş bakmalısın kendine..
ben ilk işe başvurduğum yerin mülakatında üniversitede yaptığım stajlar, yazları çalışmam ve amerikaya work&travel a gidip çalışmış olmam sayesinde girdim. üniversite notu benden yüksek olanlar deneyimsizlikleri sebebi ile işe alınmadı.
iş hayatı üni bitireyim hemen işe gireyim gibi bir ortam değil ne yazık ki..
Türkiye'de bu kadar büyük bir işsizlik sorunu varken ve paraya ihtiyacınız varken Bir yerden başlamanız gerek kanaatindeyim. Ben yabancı dilim ve eğitimim varken şuan iş bulamadığım için çay ve temizlik işi yapıyorum ofiste.evet İlk başta çok ağladım vasıfsız biri değilken böyle bir işte çalışmak gururuma dokundu. Evliyim ve sorumluluklarım var . Borçlarımı ödeyebilmek adına ve daha iyi yaşamak eşimle daha iyi Zaman geçirebilmek adına çalışıyorum. Ben şanslıyım en azından vardiya yok ve haftasonları izinliyim. Bu evli bir kadın için çok önemli ve iş yerimde bana karışan baskı yapan yok.asgari ücret alıyorum şimdilik bu şekilde devam edeceğim para yerine kafam rahat çalışmayı tercih ettim.allah size hayırlı bir iş nasip etsin inşallah.
Gurur karın doyurmuyor zaman kaybetme .Bende tebrik ediyorum gururunuzu aşmıssınız... Amin inşallah herkes hakettğini alır umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?