şöyle düşün en başarılı olduğun işte bile cesaret kıran insan dolu. ben yaptığım işin 4 senedir içindeyim. belli bir deneyim kazandım hatta ben de isim yaptım, benim de youtube kanalım var. son aylarda ihmal etmiş olsam da hala insanlar oradan bana ulaşıp çalışmak istiyor, eğitim almak istiyor. benim bile hala cesaretimi baltalama gayesinde insan dolu, takmıyorum bile. ben avukat değilim senin gibi ama bilginin çok değerli olduğu bir alanda uzmanlık kazandım. sizin de öyle. bilgiyi satabildiğiniz bir alan, benimki de mantık olarak benziyor. bizzat ben de yapabiliyorum, danışmanlık da yapabiliyorum.
youtube'dan fenomenler gibi para kazanamazsın. ama bu sana bir bilinirlik katar. insanlar mesaj atarlar, belli bir seviyeye kadar yardımcı olur, daha fazlasını istediklerinde danışmanlık ücretim şu kadar dersin. sıfırdan başlayan ve aklını kullanan insanlar emin ol bir yerlere geliyorlar. ben de hiçbir şey bilmiyorken birilerine ücretsiz hizmet verdim. sonraki ücretli işimde paramı alamadım. böyle böyle öğrendim şimdi insanlar her sözüme güvenip benden eğitim alıp kendilerini geliştirmek istiyor. ilk başta youtube'da yüzümü göstermeye çekindim, sadece sesten oluşan videolar attım. sonra yüzümü de göstermeye başladım. ilk videolarım kötüydü ama sonra sonra nasıl bakmam, nasıl durmam, nasıl ses tonumu ayarlamam gerektiğini öğrendim. kimseyi sıkmayan, bilgi dolu akıcı videolar ile şimdi insanlara aradıkları soruların cevaplarını verebiliyorum. 4000'den fazla abonem var üstüne hiç düşmediğim halde. üstüne düşsem daha farklı olurdu. sen bunları bi düşün bence. web site yapamam dersen youtube kanalı ve instagram hesabı ücretsiz, biliyorsun. başla bir yerden. cesaretini kıranlara inat başla.