- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
patrona rica etsen çıkarmış gibi gösterir, yani adam iyi niyetliysi yapar bunu siz de geriye dönük çalışmanız gereken süreyi tamamlamış iseniz işşizlik maaşı alırsınız. Ama yeni bir iş aradığında işten çıkarılman öüne çıkabilir..Kizlar merhaba hepinize
Hemen konuya giricem bilgisi olan yardim ederse sevinirim
Yaklasik 3 aydir maas alamiyorum calistigim sirkette ayrilmaya karar verdim. 10 ay kadar issizlik maasi alinabiliyomus ama bunun için kendiniz isteginizle degilde isverenin cikarmasi gerekiyormus
Sorum su bizim patronlardan rica etsem beni çıkarmış gibi gostermeleri onlarin cebinden cikicak bisey mib? Yada dilekce falan mi veriyorlar bir yere ? Cunku birkac ayda olsa alicagim paraya ihtiyacim var yeni bir is bulana kadar kendim ayrilinca bu bir yere mi beyan ediliyo ? Cok buyuk kurumsal bir firma degiliz orta duzey bir sirket burasi
Kizlar merhaba hepinize
Yaklasik 3 aydir maas alamiyorum calistigim sirkette ayrilmaya karar verdim. 10 ay kadar issizlik maasi alinabiliyomus ama bunun için kendiniz isteginizle degilde isverenin cikarmasi gerekiyormus
Sorum su bizim patronlardan rica etsem beni çıkarmış gibi gostermeleri onlarin cebinden cikicak bisey mib? Yada dilekce falan mi veriyorlar bir yere ? Cunku birkac ayda olsa alicagim paraya ihtiyacim var yeni bir is bulana kadar kendim ayrilinca bu bir yere mi beyan ediliyo ? Cok buyuk kurumsal bir firma degiliz orta duzey bir sirket burasi
En az 600 gün değil miydi?yanlış bilmiyosam 200 gün çalışmış olmanız gerekli işsizlik parası alabilmeniz için
ŞUAN MÜŞAVİRİMDEN KESİN OLARAK ÖĞRENDİM DİYOR Kİ, İŞ YERİNDE EN AZ 1 YIL ÇALIŞMIŞ OLMASI GEREKLİ VE DE 1 YIL DAHİL OLMAK ÜZERE ESKİ ÇALIŞMA GÜNLERİYLE BERABER TOPLAMDA 600 GÜN ÇALIŞMALI YANİ SİGORTASI ÖDENMELİ. VE İŞ YERİNDEN ÇIKIŞI İŞ VERENE VE İŞYERİNE AYKIRI OLMAMALIDIR DİYOR. KESİNDİREn az 600 gün değil miydi?
Canım ben onceki is yerimden 1 yillik bu is yerimdense 2.5 yillik sigortaliydim ve is yerimden kendi isteğimle çıkmıştım nisanlanacaktim neyse benim patron sağolsun beni kendi çıkarmış gibi gösterdi muhasebecisi bir kağıt imzalatı bana ve patronuma o kağıtla işkur a gidip başvuru yaptım ve 6 ay işsizlik maaşı almıştımKizlar merhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?