İşsizlik bunalımı...

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhaba kızlar, durumumdan o kadar bunaldım ki konu açmaya karar verdim belki biraz olsun rahatlarım şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim.
Belki durumu benden daha vahim olanlar vardır belki ben çok karamsarım bilmiyorum ama sürekli hayalkırıklığına uğramaktan bunaldım, birileriyle konuşmaya ihtiyacım var.
Ben ekimde mezun oldum, kpssye girdim ama atanamadım o yüzden özel sektörde iş arıyorum. Çok bir şey istemedim her mezun gibi kendi bölümümle ilgili bir işim olsun istedim ama yok bulamıyorum. Gümrük mezunuyum liman şehrinde yaşamama rağmen burada herkes ya tanıdığına iş veriyor ya da deneyimli olana.
Hadi bundan da vazgeçtim başka işlere bakıyorum,geçici de olsa sekreterliklere bile başvuruyorum, görüşmelere gidiyorum benim şanssızlığımdan mıdır nedi saçmasapan kişilerle muhatap olmak zorunda kalıyorum. Mesela dün bir yerden aradılar ön muhasebe elemanı arıyorlarmış yarın öğleden sonra gelirim dedim adam tamam dedi ben sizi arayıp adresi veririm dedi. Bugün dediğim saatte gitmeden önce arayıp adresi sordum ben sizi 15 dk. sonra arayacağım dedi kapattı. Bekledim 1 saati geçti aramadı, merkezi bi yerde olduğu için yola çıkayım yaklaşınca ararım dedim ama adam telefonlarımı meşgule aldı hep. En son mesaj attım adresi gönderir misiniz yaklaştım ben diye yine cevap yok. Çevredeki esnaflara taksicilere sordum şirketi bilen yok. En son eve dönmek zorunda kaldım ilana baktım pasif durumda yani büyük ihtimal başka birini almışlar.
Ben ümitsizliğe kapıldım, herkesin bulursun sabret demesine rağmen ben çok üzülüyorum evde oturmaktan bunalıma girdim.
Halkeğitimin bilgisayarlı muhasebe kursuna yazıldım. Sizce kurs bitene kadar bekleyip o doğrultuda mı iş baksam? buralardan sertifika alıp ciddi anlamda iş bulanlar var mı? Ya da yükselme ihtimalim olan iş yerlerine bakmaya devam mı etsem ?
Biraz karışık anlattım sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…