Evet anlatmaknistedigim buydu tesekkurlerAslında mesele bir şeylerin parasını ödemek te değil biryle sevgili yada eş olucaksak kendimizi onun yanında her bakımdan güvende hissetmeliyiz. Ne yazık ki konu sahibi sevgilisinden o güveni alamıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet anlatmaknistedigim buydu tesekkurlerAslında mesele bir şeylerin parasını ödemek te değil biryle sevgili yada eş olucaksak kendimizi onun yanında her bakımdan güvende hissetmeliyiz. Ne yazık ki konu sahibi sevgilisinden o güveni alamıyor.
Ben de olsam sevmediğim bişey olsa sevgilim için gırerım ama girmeden de söylerim ben yemem diye. Bu iki sevgili arasında laf olcak bir şey olmamalı bence
Normalde hesaplari nasil ödüyorsunuz?Doğru kelimeyi bulamamış olabilirim başlık için çok uzun tutmak istemedim, bir adım atmadan önce fikrinizi almak istemistim
Hayır tabii ki, beni düşünmüyor gibi geldi bu düşüncem doğru mu abartı mi bunu paylaşmak istedimSinema bileti konusu normal bence, yani sözleşmişsiniz ve ödemişsiniz çok normal.
Tatlı konusunda da ince düşünememiş diyelim ama bence bir sorun değil. Büyütüyorsunuz.
Bilet konusunda ne yapmasını beklediniz ki? Aaa yemek yemedik al biletlerin parasını mı diyecekti anlamadım.
Eşit olarak ödüyoruz bır o söylese bir ben söylüyorumNormalde hesaplari nasil ödüyorsunuz?
Evet anlatmaknistedigim buydu tesekkurler
O zaman sinema biletinde bos bulunmustur, aklina gelmemistir. Isten ayrıldığınız gunmus madem.Eşit olarak ödüyoruz bır o söylese bir ben söylüyorum
Eşit olarak ödüyoruz bır o söylese bir ben söylüyorum
O yemese de girseydiniz tatliciya hayatinizi neden onun isteklerine göre sekillendiriyorsunuz. Önemsiz değil ama sizde de hata var. Eziklik değil ama olmas gereken de o siz ısrar etmisiniz kabul etmiş. Yemeğe gitmemek de sizin kararınız gitseydiniz oderdi. Büyük ihtimalle o ben aç değilim demiş siz de sen yemezsem yemem demişsiniz.Merhabalar güzel hanımlar,
Ciddi bir yolda ilerledigim bir iliskim var. Ben tamam desem yarın istemeye gelecekler ama emin ilamiyorum. Çok küçük detaylar mi bunlar bilemiyorum ama sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
Birlikte olduğum beyle geçen gün sinemaya gittik benim işten cikarildigim gündü. Birlikte sinemaya gidecektik ve yemek de yiyecektik ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al ben yemeği öderim dedi ve i gün asinema sorması canımız yemek istemedi yemeden döndük. Biletleri ben aldım. İnce hesap yaptığımı dusunmeyin lütfen konu para değil bu davranışı sonucunda beni pek düşünmediğini hissettim. Bu tutumdaki bir beyle evlilik yoluna girilir mi ben bu durumu gözümde mi büyütüyorum.
Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Bunlar önemsiz detaylar mi sizce? Yorumlarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim.
milyonların sesi oldun yemin ederimmödemek istemiyorsan teklif etmeseydin
Hayır tabii ki, beni düşünmüyor gibi geldi bu düşüncem doğru mu abartı mi bunu paylaşmak istedim
Bu dediklerinde sorun varmış gibi durmuyor.Merhabalar güzel hanımlar,
Ciddi bir yolda ilerledigim bir iliskim var. Ben tamam desem yarın istemeye gelecekler ama emin ilamiyorum. Çok küçük detaylar mi bunlar bilemiyorum ama sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
Birlikte olduğum beyle geçen gün sinemaya gittik benim işten cikarildigim gündü. Birlikte sinemaya gidecektik ve yemek de yiyecektik ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al ben yemeği öderim dedi ve i gün asinema sorması canımız yemek istemedi yemeden döndük. Biletleri ben aldım. İnce hesap yaptığımı dusunmeyin lütfen konu para değil bu davranışı sonucunda beni pek düşünmediğini hissettim. Bu tutumdaki bir beyle evlilik yoluna girilir mi ben bu durumu gözümde mi büyütüyorum.
Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Bunlar önemsiz detaylar mi sizce? Yorumlarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim.
sizde hata var.Eşit olarak ödüyoruz bır o söylese bir ben söylüyorum
Niye?Arkadaşlarım ve öğrencilerim bile elimi cebime attırmıyorlar. Ödesem beni camdan aşağı atarlar. Bu açıdan değerlendirince tuhaf geldi bana.