- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Bir de "aldiran" deyince adam zorla aldirmis gibi olmuşUzun zamandır işsiz olsanız evet ama daha işten ayrıldığınız gün "işsizken sinema bileti aldıran..." cümleniz bana biraz fazla dramatik geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de "aldiran" deyince adam zorla aldirmis gibi olmuşUzun zamandır işsiz olsanız evet ama daha işten ayrıldığınız gün "işsizken sinema bileti aldıran..." cümleniz bana biraz fazla dramatik geldi.
Ben de başlığı görünce çok farklı bi şey düşünmüştümBir de "aldiran" deyince adam zorla aldirmis gibi olmuş
Aynen. Mesela konu sahibi ben işten çıktım sinemayı şimdi ödemek bana önümüzdeki ay sorun olur (200 lira nasıl sorun oluyor bilemedim gerçi) dese ve sevgilisi tamam gitmeyelim eve gidelim deseydi o zaman böyle bir konu açılabilirdi bence.erkekler konusunda net olun, canınız muhallebi mi istedi hadi yiyelim diyin. Yemezse de yemez siz alırsınız. Alacak paranız yoksa ve imkanı olduğu halde almıyorsa evlenmeyin. Hayat çok basit karmaşık hale getirmenin anlamı yok. Ben işten çıktım ödeyemem istersen sinemaya gitmeyelim desen de yok geldik ödeyeceksin dediyse evlenmeyin.
Aranızda evlenecek samimiyet varsa detaylarda boğulmadan ifade edecek samimiyet de olmalı. Evlilik öyle kaçak köçek dönecek kurum değil.
Ben söylemeden anlaması lazım diye düşünüyorsanız o zaman yine evlenmeyin.
Bence evlenmeyin
Neden?
Ama girelim sen ye ben yemiyorum biliyorsun demek başka. Kafadan ben yemem sen ye demek başka. Söylemek var,söylemek var. Biri bana böyle dese tamam ben yiyeceğim demem yani.Adam kapidan çevirmemis ki ama. Ben yemem sen ye demis. Konu sahibi de sen yemezsen yemem demis. Mekan da sadece muhallebiciymis.
Bu esinizin sizi illa tavukcuya goturmek isteyip sen yemezsen yemem diye girmemesi gibi olmuyor mu?
Merhabalar güzel hanımlar,
Ciddi bir yolda ilerledigim bir iliskim var. Ben tamam desem yarın istemeye gelecekler ama emin ilamiyorum. Çok küçük detaylar mi bunlar bilemiyorum ama sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
Birlikte olduğum beyle geçen gün sinemaya gittik benim işten cikarildigim gündü. Birlikte sinemaya gidecektik ve yemek de yiyecektik ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al ben yemeği öderim dedi ve i gün asinema sorması canımız yemek istemedi yemeden döndük. Biletleri ben aldım. İnce hesap yaptığımı dusunmeyin lütfen konu para değil bu davranışı sonucunda beni pek düşünmediğini hissettim. Bu tutumdaki bir beyle evlilik yoluna girilir mi ben bu durumu gözümde mi büyütüyorum.
Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Bunlar önemsiz detaylar mi sizce? Yorumlarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim.
Ben de olsam sevmediğim bişey olsa sevgilim için gırerım ama girmeden de söylerim ben yemem diye. Bu iki sevgili arasında laf olcak bir şey olmamalı benceKadinin cani cekmis girmek istemis daha girmeden ben yemem sen yersen ye nedir yani.
Insanin yemeden bogazinda birakir. Yemeyecekse de girsin icecek vs siparis eder kendine. Nebileyim garip
Günümüz erkolarınin dişil enerjisi beni benden aliyor yaa.Erkeğe yüklenen kadına karsıyım ama cimri gibi gözüken uyum sağlamayan erkek de asiri itici
Biz eşimle sevgili iken atiyorum yemegi o ısmarlardi ben kahve ısmarlardım.Ikramiye alirdım hadi seni yemeğe cıkarayım derdim giderdik sonraki hafta o planlar yapardi hic aklıma beni kullaniyor mu diye düşünmek gelmedi çünkü ben harciyorsam o da harcardı. Yeri gelir sıkışık olurdu hemen anlar hallederdim ama bunu beni rahatsız etmeyecek sekilde belirtirdi.Ben yemem sen ye demek biraz paran varsa ye demek gibi oluyorAslında erkolarında bir suçu yok bu durumu normal bulup bu adamlarla çıkan kadınlar. Yorumlardan bile bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Sonra da burada kocam düşüncesiz beni kullanıyor konuları açılıyor.
Sinema bileti konusu normal bence, yani sözleşmişsiniz ve ödemişsiniz çok normal.Merhabalar güzel hanımlar,
Ciddi bir yolda ilerledigim bir iliskim var. Ben tamam desem yarın istemeye gelecekler ama emin ilamiyorum. Çok küçük detaylar mi bunlar bilemiyorum ama sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
Birlikte olduğum beyle geçen gün sinemaya gittik benim işten cikarildigim gündü. Birlikte sinemaya gidecektik ve yemek de yiyecektik ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al ben yemeği öderim dedi ve i gün asinema sorması canımız yemek istemedi yemeden döndük. Biletleri ben aldım. İnce hesap yaptığımı dusunmeyin lütfen konu para değil bu davranışı sonucunda beni pek düşünmediğini hissettim. Bu tutumdaki bir beyle evlilik yoluna girilir mi ben bu durumu gözümde mi büyütüyorum.
Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Bunlar önemsiz detaylar mi sizce? Yorumlarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim.
Doğru kelimeyi bulamamış olabilirim başlık için çok uzun tutmak istemedim, bir adım atmadan önce fikrinizi almak istemiştim yine de tesekkurlerBir de "aldiran" deyince adam zorla aldirmis gibi olmuş
Biz eşimle sevgili iken atiyorum yemegi o ısmarlardi ben kahve ısmarlardım.Ikramiye alirdım hadi seni yemeğe cıkarayım derdim giderdik sonraki hafta o planlar yapardi hic aklıma beni kullaniyor mu diye düşünmek gelmedi çünkü ben harciyorsam o da harcardı. Yeri gelir sıkışık olurdu hemen anlar hallederdim ama bunu beni rahatsız etmeyecek sekilde belirtirdi.Ben yemem sen ye demek biraz paran varsa ye demek gibi oluyor
Doğru kelimeyi bulamamış olabilirim başlık için çok uzun tutmak istemedim, bir adım atmadan önce fikrinizi almak istemistimBir de "aldiran" deyince adam zorla aldirmis gibi olmuş