Sinema sonrası yemek yemek konuşulmuş ama yenmemiş. Burada söylemesi gereken şey şuydu ; "Sevgilim yemek sözüm olsun, en kısa zamanda"Merhabalar güzel hanımlar,
Ciddi bir yolda ilerledigim bir iliskim var. Ben tamam desem yarın istemeye gelecekler ama emin ilamiyorum. Çok küçük detaylar mi bunlar bilemiyorum ama sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
Birlikte olduğum beyle geçen gün sinemaya gittik benim işten cikarildigim gündü. Birlikte sinemaya gidecektik ve yemek de yiyecektik ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al ben yemeği öderim dedi ve i gün asinema sorması canımız yemek istemedi yemeden döndük. Biletleri ben aldım. İnce hesap yaptığımı dusunmeyin lütfen konu para değil bu davranışı sonucunda beni pek düşünmediğini hissettim. Bu tutumdaki bir beyle evlilik yoluna girilir mi ben bu durumu gözümde mi büyütüyorum.
Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Bunlar önemsiz detaylar mi sizce? Yorumlarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim.
Bi dahakine tatli canin istediginde kendisi yemezse sen mi ödeyeceksin yoksa o mi bi yoklarsin baktin sen ödüyorsun. Yollarini ayirirsin. Bana biraz odun geldi senin canin tatli istediginde sana „sen iste hayatim alayim sana“ demesi gerekirdi. Arada bi kadin simartilmak ister haksiz miyim?Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Adam kapidan çevirmemis ki ama. Ben yemem sen ye demis. Konu sahibi de sen yemezsen yemem demis. Mekan da sadece muhallebiciymis.Kapıdan cevirmek çok sevimsiz yani. Sanki ben yemiyorum tatlı sana mı alacağım der gibi.
Yani şimdi hesabı sadece erkekler ödemeli gibi bir görgüsüzlük tabiki savunmicam ama davranışlar önemli,mesela benim sevdiğim bir insanın canı özelliklede yicek bişey istediyse ne yapar eder onu sağlarım,yada yeni işten çıkarılmışsa eğer bu konuda hassas davranırım parası ileriki zamanlarda lazım olur der bilet,hesap vs.ödetmezdim,buna benzer bir ilişkim olmuştu hayatımın hatasıydı,belkide bazen ufak tefek olaylardan büyük mesajlar almalıyız,illaki gözümuze batacak bir hataya gerek yok yani.Merhabalar güzel hanımlar,
Ciddi bir yolda ilerledigim bir iliskim var. Ben tamam desem yarın istemeye gelecekler ama emin ilamiyorum. Çok küçük detaylar mi bunlar bilemiyorum ama sizlerin görüşlerinize ihtiyacım var.
Birlikte olduğum beyle geçen gün sinemaya gittik benim işten cikarildigim gündü. Birlikte sinemaya gidecektik ve yemek de yiyecektik ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al ben yemeği öderim dedi ve i gün asinema sorması canımız yemek istemedi yemeden döndük. Biletleri ben aldım. İnce hesap yaptığımı dusunmeyin lütfen konu para değil bu davranışı sonucunda beni pek düşünmediğini hissettim. Bu tutumdaki bir beyle evlilik yoluna girilir mi ben bu durumu gözümde mi büyütüyorum.
Sonraki günlerden birinde de canım çok muhallebi istedi sadece muhallebi konseptli bir işletme vardı önünden geçerken gitmek istedim ama ben yemem sen yersen ye dedi dedim sen yemezsen yiyemem. Yolumuza devam ettik. (Tatlı yemiyor sevmiyor kendisi)
Bunlar önemsiz detaylar mi sizce? Yorumlarınız için şimdiden tek tek teşekkür ederim.
ben kibarlık olsun ezik hissetmemek için ben de ödeyebilirim dedim. İlk önce olmaz öyle seh diyip sonra yemek daha pahalıdır sen biletleri al
Neden?Düşüncesiz, özellikle tatli konusunda yaptigi cok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?