Aldatmanın sanalı reelimi var?
Bu affedilir bir şey değil.
İş mevzusuna gelince ben mi anlamadım avm den daha iyi maaşı diye çıkmışsınız ama sigorta işinden aylık 500 alacaksınız
Avm de maaşınız kaçtı kı dahamı düşüktü 500 den ?
Önlisans mezunusunuz çalışma mecburiyetiniz yoksa önümüzde kpss sınavı var sıkı bir şekilde ona çalışabilirsiniz.
işsizlik aşksızlıkk
zor seyler ama gelip gecici...
hersey yoluna girer... saglıgın yerindeyse gerisi boş valla
o cocukla da ayrılmakla en guzelini yapmıssın... aldatmanın sanalı reeli yok
bu fırsat ve ortam bulan reelde de rahar rahat yapar anlamına geliyor bence...
magazada 712 maaş +sigorta+yol parası +260 tl multinet vardı sigorta işinin çalışma saatleri iyiydi ve prim alınınca iyi olur dedi maaşın o yüzden kabul ettim
çalışma mecburiyetim yok ama ben istiyorum evde bunaldım çalışmaya alışınca..
ayrıca dersaneye gitme durumum yok en azından part time bi iş olsa iyi olurdu diyorum en azından..
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da iseniz çok güzel part time işler var
Bende kpss ye hazırlanıyorum illaki dersaneye gerek yok evdede çok güzel hazırlanılabilir ayrıca.
Bence kpss şansını göz ardı etmeyin
urfa merkezdeyim malesef çok geniş değil iş olanaklarıkpssye bende çok önem veriyorum çalışmak için gazeteden kupon biriktirdim hevesim var ama işte canım sıkkın olunca derse de çalışmak gelmiyor içimden :26:
Anlıyorum ama senin şansın var en azından sakın yabana atma eğer sıkı bir çalışma olursa birdahaki sene bu zamanlarda atanmış olursun.
Ben ünide hala okuyor olduğum için ortaöğretim olarak gireceğim yani aslında olmayacak bi hayal gibi ama çalışınca olmayacak yok.
İş konusunda Urfanın şartlarını bilmediğim için bişey diyemeyeceğim ama sen yinede moralini çok bozma
Eski işinize geri dönme imkanınız yok mu?
Diğer derdiniz sevgilinizle ilgili diğer arkadaşların söylediklerini söyleyeceğim.
Bu konuda çok şanslısınız.
İyi ki o facei açmışsınız. İyi ki bunları görmüşsünüz.
Şimdiden ne kadar ciddiyetsiz olduğunu anlamanız iyi olmuş
Kpss için illaki dersaneye gitmenize gerek yok bende evde çalışıp kazandım şimdi 3 senelik memurum ve sınava hazırlanırken sevgilim beni terk etmişti benim durum daha vahim yani ama bu beni daha da kamçıladı sürekli soru çözmeye başladım sende yapabilirsin şuan evdeysen daha çok vaktin var demektir. sadece istemen yeterli
şekerim bence eve verilen işler var anlaş 1-2 kız arkadaşınla 2 saat evde çalışır dertleşir hemde para kazanırsınız kalan vakitllerdede gezersiniz böyle durumlarda kız kıza takılmak ii gelir insana gerçekten ya boşver bir süre sonra yeni biriyle tanıştığında deyince kendi kendine ah ben ne kadar saf davranmışım dersin hepimizin mutlaka başından geçti böle şeyler sen kendi yolunu çiz bence zamanla geçer diyenlere kızardım hep ama gerçekten alışıyosun herşeye sevgi gerçekten biryere kadar sana senden başka kimsenin faydası yok
Eski isvereninle konus, tekrar isini iste bence.
Sevgiliden ayrilmakla da iyi etmissin.Bir de piskin piskin, sanal icin ayrilinir mi demis. hey Allahim.
Allah bir kapıyı kapar diğerini açar bol bol dua edin.Sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı
nasıl işler bunlar canım ben evde olmaktan çok bunaldım ondan istiyorum çalışmayı yoksa maddi problemim yok şükür
aynen öyle diyor yok benden başkası yokmuş eli benden başka kimseye değmemiş ailesini gönderip istetecekmiş annesi beni soruyormuş bilmem ne uyuyamıyormuş falan filan
çok teşekkürler canım iyi ki varsınız sizler
canım bak madem maddi probblemin yok o zaman ğelenceli olanları seç mesela eve takı işi veren yerler var çanta yaptıranlar eve dolma saran işi yerler bile var nette araştır hem hobi olur hem sıkıntın geçer hemde yeni bir meslek edinmiş olursun yeni hayallere dalarsın düşünsene mesela takı veya el emeği çanta işine iice merak sardın işini büyüttün bigün bir bakmışsın bir dükkanın olmuş kendine ait hayallerde sınırr yokkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?