• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işsizim ,mutsuzum..

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
işsizliğin bu derece sorun olduğunu bilmezdim.niye bu kadar takarlar ki insanlar aile babası değilse derdim ama bu çağda bayanlar için de büyük sorunmuş.maddi manevi!ortalamadan farklı oluyosun bi kere herkes çalışınca görüşsecek kimse kalmıyo,eleştiriyolar.öyle bi çağ oldu ki artık kızların erkeğin mesleğine göre evlenmesinden çok erkekler kızların mesleğine bakarak evlenir olmuşş:))trajikomikk:23::6:

ama şuda bi gerçek ekonomik özgürlüğün olduğunda kendini çoook rahat hissediyosun. tamam iş yerinde stres var ama evde oturmaktan iyidir. ne biliyim sosyal olursun en azından

çok haklısın . bu arada ben çalışmaya karşı değilim.4yıllık işletme mezunuyum.:(ve bunun karşılığını almak istiyorum alamıyorum.nasılsa iş bulurum derdim ama zormuş ya.kpss ,bankalar falan filan torpilsiz başka şeyler de olmuyor.bunlara moralim bozulurken bi de eleştirilmek cabası oluyo:( daha da bunalıma sokuyolar.

Sizi bizim topiğe almalı , İş bulamayan o kadar çok insan var ki herşey torpil bu devirde :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi bizim topiğe almalı , uykusuz ve işsizlere.. İş bulamayan o kadar çok insan var ki herşey torpil bu devirde :34:

hm evet doğrudur ya:)işsizlik uykusuzluğa da yola açıyo işte böyle boş boş düşünürken yüzüme bi de kil maskesi yaptım:)birisi görse korkar heralde bu saatte:)

işsizliğin bu derece sorun olduğunu bilmezdim.niye bu kadar takarlar ki insanlar aile babası değilse derdim ama bu çağda bayanlar için de büyük sorunmuş.maddi manevi!ortalamadan farklı oluyosun bi kere herkes çalışınca görüşsecek kimse kalmıyo,eleştiriyolar.öyle bi çağ oldu ki artık kızların erkeğin mesleğine göre evlenmesinden çok erkekler kızların mesleğine bakarak evlenir olmuşş:))trajikomikk:23::6:
genel olarak haklısın artık çalışan kadın istiyor erkekler. bende 4 aylık evliyim eşim hep çalışan bayan istedi. ama ben kendi ekonomik özgürlüğüm için istiyorum. bende işletme mezunuyum kpss girdim 85 aldım hziran atamasını bekliyorum. :1:

kesinlikle doğru ya hem erkekler öyle istiyo hem de biz aslında.ama iş bulmak zor ya:(kpss inş olur senin puanın iyiymiş:)haziran ataması mı ?şimdi ilk atama oldu, 2 atama 2013te hazirandan önce de vardır heralde dimi?:40: meslektaşız yani..:nazar:Allah mutlu etsin bu arada maşallah..

kesinlikle doğru ya hem erkekler öyle istiyo hem de biz aslında.ama iş bulmak zor ya:(kpss inş olur senin puanın iyiymiş:)haziran ataması mı ?şimdi ilk atama oldu, 2 atama 2013te hazirandan önce de vardır heralde dimi?:40: meslektaşız yani..:nazar:Allah mutlu etsin bu arada maşallah..[/QUOTEçok teşekkür ederim allah herkese mutluluk nasip etsin. ama bu iş sebebi yüzünden çok laf aldım çok şey çektim hatta ihanet bile yaşadım. ama rabbime güveniyorum. ilk atamada olmadı benim puanlar 88-86 arası kaldı haziranda umudum daha çok özellikle de ankara istiyorum. daha önce atama yok ama kurum alımları var.

niye öyle bilmiyorum ya ziraat bankası da açıklanmış .olmamış:(yaş sınırı koyuyoyolar bi de gitgide kabul etmez oluyolar.genç yaşta insan kendini kötü hissediyor.sanki geç kalmış gibi..çok şükür ekmeğimiz var kimseye muhtaç değiliz.dert mi yaratıyoruz kendimize bilmiyorum ama devir başka bi devir .insanlar öyle bi sıkıştırıyoki farketmeden.soru soruyolar sürekli.herşeyiii.belki de iyi niyetli çoğu ama insan hassas olunca bu konuda herkes sorunca kötü oluyo.birisi zayıfsa çok zayıfsın ,kiloluysa çok kilolusun .herşeye karışıyo herkes :)kafam bi milyon oldu yani ne yapacağımı şaşırdım.benim gibi çok insan vardır ama etrafımdakiler sanki hep iş bulmuş başarmış.bi ben mi böyleyim diyorum :(başarısız hissediyorum kendimi bu hayatta.Allah gerçekten hepimize yardım etsin.üniversite okuyup karşılığını alamamak beni güvensiz yapıyo.belki yüksek lisans yapardım inansaydım,saçma geliyo artık.yapsam nolcakki diyorum.ya da kpss ye inanmayarak çalıştım ,zorla yani.istediğim gibi olmadı o da.Allah yardımcımız olsun..:17:

Back