Cidden bazen bakıyorum böyle konularda insanlar çok anlayışlı olabiliyor ben hemen heeeeyt moduna geçerim sanırım.Off cok zor
Valla ben hic bilmem boyle dusuncesizlik ve bencilliklere karsi ılımlı olmayi
Simdiye coktan rencide etmistim
En iyisi ben tavsiye vermeyim
Ben de burdaki kadinlari gordukce kendimi ruh hastasi bi manyak gibi hissediyorumCidden bazen bakıyorum böyle konularda insanlar çok anlayışlı olabiliyor ben hemen heeeeyt moduna geçerim sanırım.
Dün sırf kredi kartı hesap kesim tarihi yüzünden bile gerildim değiştireceksin diye tutturdum
Ben de burdaki kadinlari gordukce kendimi ruh hastasi bi manyak gibi hissediyorum
Hic anlayisli degil miyim ama anlayisli oluncak sey var olunmucak sey var yani
Herkes ilimli bi saldirgan ben miyim diye tribe giriyorjm
Ben de ona şaşırdım eşinin borç varken ev kredisi varken eşi hamıleyken halakendi işim demesi. ve kadının kırılmadan söylemeyı dert etmesiCidden bazen bakıyorum böyle konularda insanlar çok anlayışlı olabiliyor ben hemen heeeeyt moduna geçerim sanırım.
Dün sırf kredi kartı hesap kesim tarihi yüzünden bile gerildim değiştireceksin diye tutturdum
Ahhh size tamamen katılıyorumEşiniz oylemidir bilmiyorum ama şu "hayali iş kurmak" olup dogru durust hesap kitap yapmadan eline gecen ilk toplu parayla iş kuran ve inatla calismak istemeyen "baskalarinin emri altinda olma kompleksi" taşiyan adamlarla evlenenlerin burnu borçtan ve sacma sapan işlerden kurtulmuyor genelde. Umarim sizin durum boyle degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?