Pure poison mutlaka deneyin.. ciceksi sabunsu tarzda kokuların en basarılısı bence. Silajı kalıcılığı mükemmel.pure posion u meraklardayım...onu kullanmadım.chloe signature evet sıktı bence de...beğenirim ama olmazsa olmazlarımdan değil....dayanamadım ben yine bir parfüm siparişi verdim.buaralar oriflame e taktım...başarılı buluyorum bazı kokularını uygun fiyatlı ürünler arasındaki iyi seçimlerden...fire edt ve giordiani gold essenza yı sipariş verdim...buarada giordiani gold essenza acayip başarılıymış...kullanılan portakal çiçeği esansı patentli ve başka firmalar tarafından kullanılamıyormuş...çok meraklardayım
pure poison un vintage olanını denedim. beğenemedim nedense. acımsı bir koku gibi geldi burnumaPure poison mutlaka deneyin.. ciceksi sabunsu tarzda kokuların en basarılısı bence. Silajı kalıcılığı mükemmel.
Vintage olanı bozulmustur artık ya seneler önceden kalma. Yenisini dene:)pure poison un vintage olanını denedim. beğenemedim nedense. acımsı bir koku gibi geldi burnuma
aynen. parfümün sahibi için çok değerliydi o yüzden bi gıdımcık denedim. bu muymuş o kadar övülen parfüm demiştim. yenisini deniyim. bu arada dün sephoraya gitme fırsatım oldu. Florabotanica denedim. O da çok övülen ve çok pahalı bir kokuydu. Basit keskin bir çiçek kokusu geldi. Nişanlım da nefret etti, sakın alayım deme dediVintage olanı bozulmustur artık ya seneler önceden kalma. Yenisini dene:)
Florabotanica bende yıllar önce almanyada denemiştim daha o zaman türkiyeye gelmemişti. Hala deneyemedim. Ama çiçek kokusu istersem kullanacağım iki parfümü buldum zaten şuan. Dior jadore ve pure poison. Chloede güzel ama artık çok yaygın .aynen. parfümün sahibi için çok değerliydi o yüzden bi gıdımcık denedim. bu muymuş o kadar övülen parfüm demiştim. yenisini deniyim. bu arada dün sephoraya gitme fırsatım oldu. Florabotanica denedim. O da çok övülen ve çok pahalı bir kokuydu. Basit keskin bir çiçek kokusu geldi. Nişanlım da nefret etti, sakın alayım deme dedi
Jadore edt ile edp arasında fark var mı? Edt denedim beğenmedim çok basit geldi. Chloe de nişanlımn benim imzam olarak bildiği koku. Başka koku kullanamıyorum onun yanında. Zaten çok seçicidir. Chloe den önce ne sıksam of parfüm mü sıktın sıkma birdaha derdi. Chloe yi çok az enseme sıkıyorum. Ne güzel kokuyorsun diyip duruyorFlorabotanica bende yıllar önce almanyada denemiştim daha o zaman türkiyeye gelmemişti. Hala deneyemedim. Ama çiçek kokusu istersem kullanacağım iki parfümü buldum zaten şuan. Dior jadore ve pure poison. Chloede güzel ama artık çok yaygın .
Jadore'u benim erkek arkadasım cok beğendi. Erkeklerin beğeneceği tarzda. Annemde edtsi var ama eski tarihli o yüzden tam karsılastırma yapamıyorum suan. Fakat edpsi melek gibi kokuyor diyebilirim. Ve gece sıkıp sabah uyandığında bile kokusu burnuna geliyor parfüme alışana kadar. Yani burdan da kalıcılığının ne kadar fazla olduğunu anlamıs oluyoruz. Muhakkak fark vardır denemek lazım.Jadore edt ile edp arasında fark var mı? Edt denedim beğenmedim çok basit geldi. Chloe de nişanlımn benim imzam olarak bildiği koku. Başka koku kullanamıyorum onun yanında. Zaten çok seçicidir. Chloe den önce ne sıksam of parfüm mü sıktın sıkma birdaha derdi. Chloe yi çok az enseme sıkıyorum. Ne güzel kokuyorsun diyip duruyor
o şişeden nuit gibi bir koku çıkacağını düşünmezdim.la nuit tresoru sevemedim ben :/Bu arada dior absolutely blooming da aynı lancome tresor la nuit gibi kokuyormus suan sıkınca fark ettim.
edp deniyim o zaman ben. edt çok basitti. Dölce Gabbana Dölce ye benzetmiştim.Jadore'u benim erkek arkadasım cok beğendi. Erkeklerin beğeneceği tarzda. Annemde edtsi var ama eski tarihli o yüzden tam karsılastırma yapamıyorum suan. Fakat edpsi melek gibi kokuyor diyebilirim. Ve gece sıkıp sabah uyandığında bile kokusu burnuna geliyor parfüme alışana kadar. Yani burdan da kalıcılığının ne kadar fazla olduğunu anlamıs oluyoruz. Muhakkak fark vardır denemek lazım.
Gerçekten mi? Çok şaşırdım. Hiç alakası yok gibi halbuki.Bu arada dior absolutely blooming da aynı lancome tresor la nuit gibi kokuyormus suan sıkınca fark ettim.
Ben baya benzettim armani si ile lancome la nuit tresor karışımı gibi geldi:)Gerçekten mi? Çok şaşırdım. Hiç alakası yok gibi halbuki.
La nuit tresoru bende sevmiyorum. Bu güzel ama beğendim denemeni tavsiye ederim. Onun gibi ağır değil.o şişeden nuit gibi bir koku çıkacağını düşünmezdim.la nuit tresoru sevemedim ben :/
ilk fırsatta koklamak isterimLa nuit tresoru bende sevmiyorum. Bu güzel ama beğendim denemeni tavsiye ederim. Onun gibi ağır değil.
Bunda da keskinlik var yalnız onun kadar değil:) gene de klasik miss dior en güzeli bence.ilk fırsatta koklamak isterimnuitteki keskinlikten nefret ediyorum.
cherry olanı piyasadan kalktı diymi? kullanamadan gitti ya...o da hoştu sanki hatırladığım kadarıylaBunda da keskinlik var yalnız onun kadar değil:) gene de klasik miss dior en güzeli bence.
Cherie olanı kalktı evet. Ama miss dior edp ona benziyor zaten. Aşırı büyük farklılıklar yok.cherry olanı piyasadan kalktı diymi? kullanamadan gitti ya...o da hoştu sanki hatırladığım kadarıyla
sansiro da çoğu kokuda başarılı bir marka.hem online olayı da var.beni şaşırtmadı çoğu üründe.kullanmıştım mademoiselle yi onda.güzeldi.deneyebilirsin ama bence bargelloya da bir bak önce.Bu arada Mademoiselle yi güzel yapan bi açık parfüm markası bilen varsa çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?