ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız ilk 3 koku

paco rabane olympea sını denedinmi?hatta intense olanını bir dene istersen tatlı ve çok etkileyici gelmişti bana.
muhtemelen senin sevdiğin tarz kokular içerisinde limon ve paçuli esansları olmamalı.limon ekşitirçpaçulide keskinleştirir.koku maskülen bir hale gelir.ama ben unisex kokuları da severim aslında...senin aradığın kokular yumuşak sanırım biraz daha ? oyüzden dediğime bir bak pişman olmazsın @Mascara

açık parfüm olarak bir de size parfümevini öneririm.kokular çok iyi taklit edilmiş ve asla alkol kokusu yok.ben şimdiye kadar kullandıklarımda pişman olmadım.mesela parfümevi estee lauder modern muse u çok güzel taklit etmiş.

Yaz icin jil sunder sun ve esteenin bronze godessini cok merak ediyorum....

jil sunder sun çok başarılı tamamen farklı diğerlerinden sıyrılan bir koku...kesinlikle almalısın...ilkokuldaki arı maya silgilerinin kokusunu seversen bunu da seviceksin :) öyle söliimm.bronze goddess açığını denemiştm ben çok sevemedim.orjinalini bilmiyorum ama.

çok ağır bir koku gibi geldi bana olympea o yüzden hiç denemek istemedim.ben kremsi yumuşak kokuları beğenirim genelde. uzun yıllar armani mania kullandım. şu an narcisolarla aram iyi. Fleur musc, poudree,for her edt.. Bugün jean paul gaultier classique edt almıştım o geldi. baya beğendim. Hem biraz tatlı, hem pudralı hemde çekici. Jasmin noir ve versace crystal noir çok severim. Chanellerden Chance, Coco Mademoiselle ve Coco Noir beğendim. Paçuli severim aslında.
Limon, narenciye türevi (light blue) ve böğürtlen gibi ekşimsi meyveleri içeren şeylerden (Lancome midnight rose) nefret ederim. Sıradan sıkıcı çiçek kokularınıda hiç sevmem ( jadore edt hiç sevmemiştim mesela edpsi nasıl bilmiyorum.) Sucul,ferah kokularıda pek beğenmem ( davidoff cool water )

narsico seviyorsan zaten dönüp dolaşıp onu alırsın...narsico kadınları farklıdır :) olympea narsico nun poudree olanına çok benziyor.ama sevemediysen tabi dicek bişey yok canım ya.jpg iyi seçim olmuş güle güle kullan

Jil sander sun nostaljik bir koku. Eski bir havası var ve kesinlikle güneşi yazı hatırlatan şeyler gibi kokmuyor bence. Böyle eski pudralar,sabunlar gibi. Farklı. denemen lazım

benim hayatımdan birçok parfüm gelip geçicek ama kalan narsico olucak sanırım :) o merkezde

Hmmm ben boyle seker ve tatli koku cok sevmem aslinda...daha cok baharat icinde yumusaklik iceren notalar veya temiz ama tatli kokmayan kokular...mesela narciso R.nin essence kokusu hayatimda kokladigim en temiz ve bir o kadar da asil kokan bir koku...hele ertesi gun tisortte kalan kokuya hastayim...ama cok yagli bir parfum sari sari leke birakiyor....yazik etmis kokuya...

olympea yı deneyeceğim :) başka var mı önerin. armani si, lancome la nuit, shiseido zen,alien klasik yada essence absolue olanı aklımda. birde dior poison girl merak ediyorum

aklıma direk versace crystal noir geldi

benim hayatımdan birçok parfüm gelip geçicek ama kalan narsico olucak sanırım :) o merkezde
Pembesini de siyahini da bende begnmedim...siyahi ben haric herkese yakisiyor herhalde :))) poudreesini merak etmiyor degilim ....denedin mi?

olympea yı deneyeceğim :) başka var mı önerin. armani si, lancome la nuit, shiseido zen,alien klasik yada essence absolue olanı aklımda. birde dior poison girl merak ediyorum
si güzel ama yayılımı yok pek.30 ml lik yeni bitti.kötü diyemem ama harika yaa da diyemiyorum :)la nuitten zaten bahsettim benim için kabustur kendileri :/ ki kolay kolay bi parfüm bana ağır gelmez yoğun kokular sevmeme rağmen.zen senlik olabilir bak ama :) anlattığın kadarıyla o tarz bir koku zaten.poison girl de hypnotic poison un hafifleşmiş hali ve bence daha güzeli.

Pembesini de siyahini da bende begnmedim...siyahi ben haric herkese yakisiyor herhalde :))) poudreesini merak etmiyor degilim ....denedin mi?
poudree güzel değişik olymepayla birbirine benziyor.diğer narsicolarla alakası yok tamamen vanilyalı ama ağır vanilyalardan değil .deneyebilirsin.ben klasik olanlardan şaşmıcam sanırım :) narsicolarda

poudre olan pembe kübü yada klasik olan beyaz kübü dene mutlaka. beyaz olan daha temiz misk kokarken pembesi eski makyaj malzemeleri havasında bir koku. hafif tatlı ama şekerli değil.

poudree güzel değişik olymepayla birbirine benziyor.diğer narsicolarla alakası yok tamamen vanilyalı ama ağır vanilyalardan değil .deneyebilirsin.ben klasik olanlardan şaşmıcam sanırım :) narsicolarda
Siyahi bende sirf gul kokuyor
Esimde muhtesem biseye donuyor kiskandim :)

poudre olan pembe kübü yada klasik olan beyaz kübü dene mutlaka. beyaz olan daha temiz misk kokarken pembesi eski makyaj malzemeleri havasında bir koku. hafif tatlı ama şekerli değil.
Beyazi bana cok maskulen geldi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…