ıssız adam sountrack

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Merhabalar,

Umarım doğru yere yazıyorumdur, ıssız adam filmini çok beğendim ama hemen ertesi gün soundtrack albümünü aradığımda henüz çıkmadığını söylediler. Ne zaman çıkar acaba bilgisi olan var mı? Şarkılar gerçekten çok güzel.

netten bulabılırsın belki
sitesinde falan parçalar olabilir
bu arada film nasıl Çağan Irmak'ın başarılı filmlerinden mı?
gerçekten gidilmeye değer mi?

Ben beğendim canım, hiçbiryerde de olumsuz bir eleştiri duymadım, kime sorsak çok beğendim diyor, günlerdir düşünüyorum filmi. Demekki baya bir etkilemiş bence kaçırma zaten kısa bir film beğenmessen kaybedeceğin en fazla 1 -1,5 saat :)
facebooka baktım orada da çıkacak diyor. Bakalım bekleyeceğiz artik teşekkurler :)

kaç gündür başka şarkı dinlemiyorum bu albümde yeralan 3-4 parça dışında ve sürekli kafada çalıyor ....güzel olmuş ..emeğine sağlıkk

anlamazdınn en begendigim şarkısı dinlemesem bile sanki sürekli o açılıyo gibi..ama flimin en can alıcı sahnelerinde fonda çalmasınında büyük etkisi var..

anlamazdınn en begendigim şarkısı dinlemesem bile sanki sürekli o açılıyo gibi..ama flimin en can alıcı sahnelerinde fonda çalmasınında büyük etkisi var..

evet o sahnelerden etkilenilmesinde bu müziklerin çok etkisii olmuş bencede..güzel bir tespit....teşekkürler

bende fılm baslarken calan sarkıyı cok sevdım ''bana yalan soyledıler''... nıyeyse fılmı ben pek begenmedım..belkıde bu kadar ovgu duyunca baska turlu ummustum o yuzden olabılır...ama fılmın sarkıları harıka gercekten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…