Müsait değildim de üç beş aradıktan sonra. Dönme hemen her yazısına aramasına. Anlar illaKızlar benim çocukluktan tanıdığım bir arkadaşım var çok da severim ama son zamanlarda artık bana iyi gelmediğini hissediyorum belki de artık farklı frekanslardayiz bilmiyorum. Bahsettiğimiz konular bile farklı her hafta 4 5 kez arar ve sadece günlük yaptığı şeyleri anlatır. Çok sıkıldım artık.ya sorun anlatır ya da aramak için arar. Ben bir sirun anlatmaya başlayınca asla yorum yapmaz bahsettiğim sorunları hafife alır. Geçen de baktım bir ayda beni 27 kez aramış benim hayat telaşım cocuklarim çalışma hayatım bana yeterince zor. Kalbini kırmadan aramasını nasıl azaltabilirim.
Bazen hiç acmadigim zamanlar oluyor iki ke üst üste arıyor bakmıyorum. Ertesi gün yeniden başlıyorMüsait değildim de üç beş aradıktan sonra. Dönme hemen her yazısına aramasına. Anlar illa
Bunları denedim telefona bakmadım. Akşam yemeği hazırlığı için markete çıkarken baktım apt. Önünde eğilmiş bizim daireye bakıyor. Markete gidiyordum hastayım da çocukla sana bulaşmasın evde herkes hasta dedim tamam ben beklerim seni birşey olmaz deyip gelene kadar beklediEğer kişi ile iletişimi azaltmak istiyorsanız her aradığında açmayacaksiniz. Üç defa arıyorsa birinde açın. Onda da birkaç dakika sonra çocuk ağlıyor falan diyin kapatın. Mesaj mi atıyor, geç cevap verin. 1 gün sonra dönün mesaja mesela. Böyle böyle zamanla o da anlar zaten.
Harika fikirBorç isteyin
yavas yavas aramayi kesecektir
En fazla borc vermedi diye küsersiniz
Zaten rol yapacaksiniz yahuHarika fikirama ben daha kendi verdigin parayı bile birinden istemeye utanan biriyken çok zor
Zaten rol yapacaksiniz yahu
Kendinizinden sogutacaksiniz yani bi nevi
canim yaa paraya sıkıştım bana bi 50 60 bin lazim sende var mi? O da diyecek bende de yok bilmemne
Cevap vermezsin bi daha ulasirsa da tamam gerek kalmadi hallettim para olayini bu ara hayatimda yogunluk var diyip soguk yaparsiniz
Parayi buldum dedikten sonra hmm tamam canim bende yardimci olayim dicektim derse " tamam bi dahakine ilk senden isterim" dersiniz toz olur zaten
O zaman onu cimriliginden vurunBunu ona yapamam ama başka biri ile benzer durum olursa neden olmasın bu arkadaşım sürekli senin durumun iyi ne birikimi derdindesin evin araban var deyip her fırsatta durumumu hatirlatiyor ve kendi durumundan şikayet ediyor. Hatta çok cimri. Bir keresinde çocuğunun sevdiği kurabiye den almak zorunda kalmıştı biz de varız diye hepimize bir tane olacak şekilde aldı
Vallahi çok realistik çözümlerO zaman onu cimriliginden vurun
Sana yemege gelmek istiyoruz diyin
Ya da kahvaltiya sendeyiz evde misin falan diyin
Yedirmeyi icirmeyi sevmeyen insanlar misafir agirlamayi da sevmez
Bizim bi tanidik eve misafir cagirmazdi hic, kabul etmezdi, misafir geldiginde hazir su cok gidiyor cay cok gidiyor ikram almak tuzlu falan derdi hep kendisi gitmek isterdi eh kimse de onu ikinci kez cagirmazdi ondan sikayetlenirdi