İsrail-Gazze hattında gerilim | Hamas'ın askeri kanadı: 'Aksa Tufanı' operasyonu başlattık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alakası var biz ülkemizde ne Arap nede başka dinden ırktan mülteci istemiyoruz. Araptan kasıtları mülteciler. Yoksa Cumhuriyetin kuruluşundan beri bizim topraklarımızda doğup büyüyen Araplarla bir derdimiz yok.

Arabuluculuk Türkiye ye düşmedi o kadar sözde müslüman Arap ülkeleri varken neden biz

Eğer bir tarafta mazlumlar varsa oturup da çekirdek çitleyip bu durumu izleyemem. Vicdanı olan ırka bakmaksızın üzülür. Umuyorum ki bu zihniyet etrafımda da yoktur. Ne korkunç düşünceler!

Bize saldırılsa kimse yanımızda olmayacak gibi savunmaya geçenler olabilir. İnsanların kalbi taşlaşmışsa, mantık devre dışıysa biz de mi onlar gibi olalım?

Olalım. bir kerecik de olsa biz de onlar gibi olalım.

Tarihe tabi ki bakılcak gelecek geçmişle şekillenir bugün bu savaş varsa orda bir kocaman israil devleti oluşmuşsa Araplar kendileri özgür olacağız diye keyfe keder İsrail'in devlet kurmasına izin verdi tabi avrupalıların baskısı ile.
Bugün ceremesini çektikleri tüm olay bu Arap isyanından kaynaklanıyor bayrakları bile Türklere karşı simgeler taşıyor.
Bizim ülke sadece ara bulucu olmalı ötesi yok savasa biz de karşıyız ölen çocuklara ölen insanlara tabi ki. Ama tutup kişiselleştirmemeli de kendi askerinin orda ne işi var yani.

Baya karışık birisiniz ya elma ile armut karıştırmak. Kimse ırkçılık yapmıyor. Safi ırk dediğin Tr nin karışık bir halkı var evlenip karışmış akraba olmuş yüzyıllar boyunca şuan hepimiz türküz diyoruz. Dilimiz bir. Askerimiz şehitlerimiz bir yaşam şeklimiz bir.
Şimdi kalkıp hiç türk örf adet nedir bilmeyen başka bir halk milyon milyon gelsin güzel birşey mi ? Onları türk diye mi kabul edeceğiz? Net asimile olma sebebi ya. Heryerde arapça yazı tabela var burası Tr ve biz istemiyoruz ingilizce olsa da istemezdik.
İngilizler yazdı ama ne sayesinde yazdı Arapların destekleri ile bence siz okuyun.

Son düzenleme:
Büyütüp 20+ yaşına getirdiğin bir evladın yoksa bütün bunlar hariçten gazel okumak gibi geliyor bana. Kendi vatanın için şehit olması başka gidip ellerin vatanı için oralarda ölmesi bambaşka. Mehmetçik asla ve asla Gazze'ye gitmemeli. Ben burada kahvemi içerken bi ananın ne emeklerle o yaşa getirdiği evladı için gitsin demem, diyemem.

Kusura bakmayın zamanında mazlumlara çok acıdı TC sonra ne oldu o mazlumlar bizim ülkemizde bizim insanımızın başına bela oldular. Evet orda olanlar bizleri de üzüyor ama elden de bir şey gelmiyor. Biz önce kendi ülkemizi kendi insanımızı düşünelim.

Ucu bize dokunmaya başlayınca (ki inşallah dokunmadan yok olurlar) yine bizle ne alakası var diyebilecek misiniz acaba? Ortada Kudüs veya Müslümanlar olmasa da sonunda ucu yine bize dokunacak.

Ben girelim demedim ki. Aman birbirine girsinler, keyifle izliyorum vari yapılan yorumlara dedim.

Ben girelim demedim ki. Aman birbirine girsinler, keyifle izliyorum vari yapılan yorumlara dedim.
Kimin kimle derdi varsa onla savaşsın öbür türlü masum insanlara tırnaklarının ucu bile değmesin isterim ama maalesef mümkün değil.

Eki Görüntüle 3315429

Ucu bize dokunmaya başlayınca (ki inşallah dokunmadan yok olurlar) yine bizle ne alakası var diyebilecek misiniz acaba? Ortada Kudüs veya Müslümanlar olmasa da sonunda ucu yine bize dokunacak.
kasaplık koyunlar gibi ayır, yok et öldür kes biç bunu ya tıpki incil gibi 4 papaz oturup yazmış yada allahın kafasi baya karışmış.
bir yaraticı kitabi bu olmamalı

Evet Filistin kendi ayagina sıktı aslinda hep ermenilerin ve başka devletlerin muslumanlikla alakasiz olanlarin tarafinda karabag savaşindada tanimadi zaten yaptiginin bedelini birsekilde öduyor olan masumlara oluyor zaten

Evet Filistin kendi ayagina sıktı aslinda hep ermenilerin ve başka devletlerin muslumanlikla alakasiz olanlarin tarafinda karabag savaşindada tanimadi zaten yaptiginin bedelini birsekilde öduyor olan masumlara oluyor zaten
filistin evet ayagina sıktıda ben bu savaşı filistinin ortak karar olarak başlattığına inanmiyorum.
sanki içerden feth edilmiş mi diyim ne diyim nasil anlatsam ne demek istedigimi bilemedim.
sanki birileri filistini yok etmek için dügmeye basmış

Arap düşmanı değilim inandigim dinin peygamberi de Arap sonuçta. Ama şu son dediğinize çok güldüm "aynı haklara bu ulkede hiçbir azınlık sahip olamaz"
Nasil olamaz? Nerede yaşıyorsunuz tam olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…