- 17 Aralık 2015
- 26.428
- 48.116
az once cumhur baskaninin aciklamasini dinledim, arabulucu olabilcegimizi soylemis. her hangi bir taraf belirtmese de filistin lehine soylemleride var tabi ama taraf olma konusu söz konusu degil.Evet çok üzücü bir durum ama yapabileceğimiz hiç birşey yok. Bu durumda Türkiye nin müdahale etmemesini diliyorum. Birde yeni mülteci dalgası beni tedirgin ediyor
Bana göre AlmanyaDünya beşten büyük
Bence bu üye Suriyeli, başka bir açıklaması olamaz sjdkdkAyyy ben okulunu okudum bu Tarih'in bildiğin Fen-Edebiyat mezunu olarak yetişemedim püü
onlarda gelirse biz çıkalım olacak artık, yeter gayri yani maddi yardim vs ok. siginmacilik ok. ama maalesef bize gelen gitmiyo topraklarina uyumda saglayamiyorlar.Evet çok üzücü bir durum ama yapabileceğimiz hiç birşey yok. Bu durumda Türkiye nin müdahale etmemesini diliyorum. Birde yeni mülteci dalgası beni tedirgin ediyor
Bu gazeteler çok değil, bi 50 yıl sonra tarihi belge olacak zaten? Tarihi neyle yazılıyor sanıyor acaba? Dağı taşı plağa takıp çıkan seslerden mi yazacaklar tarihi?Tım gızıtı ımpızısı
yok yok çok böyle gözunu olaylara tamamen kapatip sadece musluman olduklari icin yaptiklari hic bir seyi gözü görmeyen insan.Bence bu üye Suriyeli, başka bir açıklaması olamaz sjdkdk
ama herkes sadece araplara kan kusup,tatile gidince ingilizlerle bira yudumluyır
didimde türk yok haberiniz var mı?
hiç duymadım ingilizden dem vuranı ,arap da arap.
safi arap ırkçılığının altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum.
ayrıca aynı haklara bu ülkede hiçbir azınlık sahip olamaz
bu sadece algı, ırkçılığı teşvik için yapılan şeyler
belli bir kesim de sadece okuduğuna inanıyor zaten.
Kendini derin devlet sanıyor herhalde. En önemli bilgiler hep onda, bizimki Google bilgisi, gazete empozesi. Konya’daki Suriyeli nüfusuna bile yalan diyor. Konuştukça sıvamış, o haliyle bir de üstüne milleti hor görüyor. Bir insan bu kadar mı sevmez ülkesini ya. Bence net Suriyeli. Deli oldu Arap diye diye.Bu gazeteler çok değil, bi 50 yıl sonra tarihi belge olacak zaten? Tarihi neyle yazılıyor sanıyor acaba? Dağı taşı plağa takıp çıkan seslerden mi yazacaklar tarihi?
valla ablacım ben izmirdeyim, çocuğumun sınifinda 3 adet suriyeli ögrenci var temiz insanlar sorun cikariyorlar diyemem uyum saglamak icin calisiyorlar vs vs. ama benim cocugum sinifinda terlemesin diye verecegin 850 tl klima parasini adam şak diye iki çocugunada ödedi anlatabiliyormuyum?ama herkes sadece araplara kan kusup,tatile gidince ingilizlerle bira yudumluyır
didimde türk yok haberiniz var mı?
hiç duymadım ingilizden dem vuranı ,arap da arap.
safi arap ırkçılığının altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum.
ayrıca aynı haklara bu ülkede hiçbir azınlık sahip olamaz
bu sadece algı, ırkçılığı teşvik için yapılan şeyler
belli bir kesim de sadece okuduğuna inanıyor zaten.
az once cumhur baskaninin aciklamasini dinledim, arabulucu olabilcegimizi soylemis. her hangi bir taraf belirtmese de filistin lehine soylemleride var tabi ama taraf olma konusu söz konusu degil.
israil zaten yatip kalkip bu savasla orta dogu yeniden sekillenecek diyip duruyo kendileri calip kendileri oynuyorlar olan her iki tarafinda masum insanina oldu maalesef
Kaldırsınlar bi yerlerini kendileri gitsinler, ne kolay elalemin çocuğunu her yere sürmek.Onu bunu bilmem de bu sokaklarda Mehmetçik Gazze'ye diye yırtınanların bir an evvel Gazze'ye gönderilmesini istiyorum. Allah korusun bizim başımıza gelse böyle bir olay kimse sokağa çıkıp da askerlerinin Türkiye'ye desteğe gitmesi için bir taraflarını yırtacağını sanmıyorum. Bir olaydan da eksik kalalım.
kesinlikle, ben neden savaşa girip.mülteci olayim siginmaci olayim ki evimde sakin sakin otururken ?Uk-Rus savaşında da böyleydi bence de arabulucu olmalı bir devlet önce kendi halkını ve menfaatlerini düşünmek zorunda.
Yav şu yorumları elinizdeki gavur marka telefonlarla, gavurların bulup geliştirdiği tarayıcılarla yapınca komik duruma düşüyorsunuz.arap düşmanlığından nefret ediyorum
kininizde boğulun.
bu ırkçılığı ülkedeki özellikle tatil beldelerinde toprak satın alan yunan,ermeni ve ingilizlere yapamayan araplara saldırıyor.
çok gülünesi ve acınası.
savaşa ne gerek var ya bir deprem oldu o savunulan vatandaşlar enkazlarin uzerinde gule oynaya video cekti insanlarin cigliklari arasinda, begenmedikleride kedi kopek ne varsa aldi yardima koştu iyimiOnu bunu bilmem de bu sokaklarda Mehmetçik Gazze'ye diye yırtınanların bir an evvel Gazze'ye gönderilmesini istiyorum. Allah korusun bizim başımıza gelse böyle bir olay kimse sokağa çıkıp da askerlerinin Türkiye'ye desteğe gitmesi için bir taraflarını yırtacağını sanmıyorum. Bir olaydan da eksik kalalım.
Kadınlar da gelmesin çocuklar daonlarda gelirse biz çıkalım olacak artık, yeter gayri yani maddi yardim vs ok. siginmacilik ok. ama maalesef bize gelen gitmiyo topraklarina uyumda saglayamiyorlar.
uyum saglayamadiklari gibi birde bizim onlara uyum saglamamizi bekliyorlar.
kadinlar cocuklar gelecekse basimizin ustunde yerleri var
Konu savaş diye savaş uzerinden verdim örneğisavaşa ne gerek var ya bir deprem oldu o savunulan vatandaşlar enkazlarin uzerinde gule oynaya video cekti insanlarin cigliklari arasinda, begenmedikleride kedi kopek ne varsa aldi yardima koştu iyimi