- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Ben de arap seviciliğindenarap düşmanlığından nefret ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de arap seviciliğindenarap düşmanlığından nefret ediyorum
Siviller için çok üzülüyorum yaben baska bir yorumda da soyledim filistin halkinin bu savastan bir haber oldugunu düşünüyorum, savaşan onlar değil piyonlar filistinin uzerine çok acayip oyunlar oynaniyo bence.
keleşde tankdan israil askeri çikardi adamlar mumkünmü bu sizce, atletle tank durdurmaya calismak ne kadar ironik ise buda o kadar ironik bence
Senin o mülteci kardeşin 10bin dolara o nefret ettiğin İngilize uşaklık eder, kendi ülkesinde tutmaya yemediği silahı bize çevirir. Tarih okumuyormuşmuşuz. Tarihten haberin olsa böyle boş boş konuşmazsın.bunların dünyaya verdiği zararı benim ülkemdeki mülteci kardeşim vermez.
PUAHHAHAHAHAİspatı oldu
Anca gazete manşeti:)
Ahh ah bizim işyerinde de var böyle tipler, benimle konuşunca cevap veremeyip geri dönüyorlar
Ben vatansever bir insanım.
Araplara ırkçılık yapıp ben türküm demekle vatansever olunmuyor.
Gerçek vatansever dünya tarihini bilir, ülke tarihini bilir ona göre çıkarım yapar.
Çok rica ediyorum gazete manşeti ile gelmeyin.
Yığarım buraya o yalan haberleri nutkunuz kesilir.
Buranın adı Türkiye. Burası Türk Devleti. Bu ülkenin vatandaşları batıyı değil kendi milletini özünü TÜRKLÜĞÜNÜ SEVİYOR. AĞLAYaaaw he he kendinizi bunlarla kandırın.
Arap ları sevmemizi bile hazmedemiyorsunuz değil mi?
Mide bulandıran kendi tarihinden haberi olmayan, okumayan, ezbere bilgi ile hareket eden sizlersiniz.
Ben de ülkemde batı sevicisi ve ırkçı, faşist istemiyorum.
Mücadeleye devam.
Her daim bu ülkeye sevgi besleyen Arap kardeşlerimizin yanınızdayız.
İslam dünyasının lideri Canım Türkiyem, Filistin konusunda da gerekeni yapacaktır.
Eki Görüntüle 3315429
Ucu bize dokunmaya başlayınca (ki inşallah dokunmadan yok olurlar) yine bizle ne alakası var diyebilecek misiniz acaba? Ortada Kudüs veya Müslümanlar olmasa da sonunda ucu yine bize dokunacak.
Türkiye bu ise girse Türkiye'yi yok ederler bunu biliyorsunuz değil mi? Bunu öyle çok bilgisi olmayan annem bile söyledi. Türkiye mahfolur öyle bir şey olsa dedi. Hevesle olacak iş değil bu, oturun biraz düşünün bence.Yaaaw he he kendinizi bunlarla kandırın.
Arap ları sevmemizi bile hazmedemiyorsunuz değil mi?
Mide bulandıran kendi tarihinden haberi olmayan, okumayan, ezbere bilgi ile hareket eden sizlersiniz.
Ben de ülkemde batı sevicisi ve ırkçı, faşist istemiyorum.
Mücadeleye devam.
Her daim bu ülkeye sevgi besleyen Arap kardeşlerimizin yanınızdayız.
İslam dünyasının lideri Canım Türkiyem, Filistin konusunda da gerekeni yapacaktır.
Paylaşım yapmak yasak mı bilmiyorum ama en fazla banlanirim diyerek bu videoyu salıveriyorum.
Paylaşım yapmak yasak mı bilmiyorum ama en fazla banlanirim diyerek bu videoyu salıveriyorum.
Türk milli marşı onlara ait olamaz zaten, kendi ülkesinde hiç bir vasfa sahip değilken buraya gelip çoçuğu benim milli marşımı okurken rahatsız oluyorsa defolsun, kimse onları burda zorla tutmuyor.Şunu şuraya iliştireyim. Çok merhamet ettiğiniz kıyamadığınız o mülteciler bizim milli marşımızdan rahatsız! Max 20 yıla topraklarda özerklik de isteyecekler.Eki Görüntüle 3315486
Tehlikenin farkında olmayanlar ne güzel atıp tutuyor. Hepsi en az 5 çocuk doğuruyor bu gidişin sonu hiç hayra alamet değil.Türk milli marşı onlara ait olamaz zaten, kendi ülkesinde hiç bir vasfa sahip değilken buraya gelip çoçuğu benim milli marşımı okurken rahatsız oluyorsa defolsun, kimse onları burda zorla tutmuyor.
Türk milli marşı onlara ait olamaz zaten, kendi ülkesinde hiç bir vasfa sahip değilken buraya gelip çoçuğu benim milli marşımı okurken rahatsız oluyorsa defolsun, kimse onları burda zorla tutmuyor.
Türk'e Türkiyeli diyorsun ingiliz'e neden ingiltereli demiyorsun? Millet ne demektir bilmez, okuyun diye tavsiye verir.Yazık kafana!ha bua arada bizim ülkemiz safi Türk ırkından oluşan bir ülke değil,safi Türk ırkı bulamazsınız bile.
medeniyetin beşiği bir ülke olarak bir çok ırkın kaynaşmasından meydana gelmiş bir milletiz biz.
araplara ırkçılık yapan soyağacını araştırsın,araplık çıkarsa şaşmam:)
bırakın bunları.
ülkemizi işte bunları empoze ederek bölmeye çalışıyorlar.
Ben Türküm demekle olsa keşke.
Ben Türk müyüm bilmiyorum ,ama önem arz etmiyor çünkü Türkiyelyim
ırkımı üstün görecek kadar aklımı yitirmiş değilim.
ben tek millet seçmedim , o sizin yaftanız.
ya tabi nedense hep arapların yaptıklarını ezberlemişsiniz.
dünya tarihi okuyup öğrenin o halde.
dünyada sömürgeyi ve vahşeti başlatan ingilizlerdir.
tabiki onları sevmeyeceğim
dünyanın tarihini ingilzler yazdı ,israille beraber oynamaya devam ediyorlar.
sevmem için hiçbir sebep yok
benim nefret ettiklerim tüm dünyaya zarar vermiş ülkeler
siz hala arap diyorsunuz
iki arap ülkeye geldi dye bu kadar kin duyabliyorsunuz ama ingilize olan kini tuhaf buluyorsunuz
işte tarih bilmediğinizden bunların hepsi.
okuyun ,okuyun..
Ya Allah biliyor ya ben bu yeni dönem hocalarından iğreniyorum. O sözde hoca çok boş yapıyor diğerleri de öyle ama bu bahsi geçen çok fena. Ülke içinde bir savaş olsa (Allah korusun) Mehmetçikler zaten müdahalede bulunurlar ama Gazze için kalkıp da gitsinler savassinlar demek çok büyük bir aptallık.Esad çağırmıştı bunları en son ne oldu o iş. Gitseler ya ne güzel işte. Ama burada toprak sahibi oldular iş güç sahibi oldular gitmezler. Şimdi de savaşa girecekmisiz. 'Hoca' var bir tane o da askerimiz gitsin diyor. Önce hoca beyefendi gitsin de sonrasina bakarız. Çok hevesliler gitsin tutan olmayacaktır. Başta buradaki arkadaşımız olmak üzere. Bence gitmeyin diyen olmaz. Ummetcilik ise yaramadı en olması gereken zamanda şimdi hiç yaramaz herkes kendi canının peşinde.
Ayrıca ülkemize ilk geldiklerinde piyasa şimdiki gibi değildi. Şu ekonomide heyecan aramaya gerek yok.
Ne kadar üzücü, sorsan aynı dine mensubuz ama düşmanımızı dost olarak görmeleri, onlara yardım eli uzatanları düşman olarak görmeleri ne kadar da üzücü, inanılır gibi değil :/Eki Görüntüle 3315487
İster kabul edin ister etmeyin, savaş dünyanın gerçeği ve kıyamet kopana kadar da bu böyle devam edecek. Sadece farklı şekillerde belki de.
Biz işin duygusal yanında değiliz, duygusal yanını konuşacak olursak başta bir anne olarak ölen tüm çocuklar için kahroluyorum. Daha dün bir baba küçücük bebeğini kucağında tutuyordu ölmüş bir vaziyette.
Orada yaşananların bizim iç siyasetimizle alakası yok, olmamalı. O başka bu başka. Yarın orada yaşananları burada görmek istemiyorsanız, bu arap seviciliğini bırakacaksınız. Ben vatandaşlığımın hangi ırk olursa olsun önüne gelene verilmesine karşıyım. Siz sanıyorsunuz ki bizim derdimi araplarla; hayır efendim bizim derdimiz, aynı dine mensup olduğumuz için var olan bütün sorunları göz ardı etmemizi istemeniz, ülkenin önündeki bu büyük ve tehlikeli süreci görmezden gelmemizi istemeniz.
Bazı ilçelerde ciddi anlamda Türk kalmamışken, bu neyin at gözlüğüdür benim aklım bunu almıyor!
Filistin konusuna da gelince, her zor durumunda yanında olduğumuz ama onların bizim için en önemli konulardan biri olan Mavi Vatan konusunda karşımızda olduğunu, Karabağ’da ermenileri desteklediğini, PKK ile işbirliği yaptığını bilmiyor olamazsınız!
Sizin duygusal çıkarımlarınız kimsenin umrunda değil, devlet böyle yönetilmez. Umarım Türkiye denge diplomasisini korur ve bu işten alnının akıyla çıkar.
Taraf tutabileceğimiz bir coğrafyada yaşamıyoruz ne yazık ki.