İsrail-Gazze hattında gerilim | Hamas'ın askeri kanadı: 'Aksa Tufanı' operasyonu başlattık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arap düşmanlığından nefret ediyorum
kininizde boğulun.
bu ırkçılığı ülkedeki özellikle tatil beldelerinde toprak satın alan yunan,ermeni ve ingilizlere yapamayan araplara saldırıyor.
çok gülünesi ve acınası.
Ne alakası var biz ülkemizde ne Arap nede başka dinden ırktan mülteci istemiyoruz. Araptan kasıtları mülteciler. Yoksa Cumhuriyetin kuruluşundan beri bizim topraklarımızda doğup büyüyen Araplarla bir derdimiz yok.

az once cumhur baskaninin aciklamasini dinledim, arabulucu olabilcegimizi soylemis. her hangi bir taraf belirtmese de filistin lehine soylemleride var tabi ama taraf olma konusu söz konusu degil.
israil zaten yatip kalkip bu savasla orta dogu yeniden sekillenecek diyip duruyo kendileri calip kendileri oynuyorlar olan her iki tarafinda masum insanina oldu maalesef
Arabuluculuk Türkiye ye düşmedi o kadar sözde müslüman Arap ülkeleri varken neden biz

Eğer bir tarafta mazlumlar varsa oturup da çekirdek çitleyip bu durumu izleyemem. Vicdanı olan ırka bakmaksızın üzülür. Umuyorum ki bu zihniyet etrafımda da yoktur. Ne korkunç düşünceler!

Bize saldırılsa kimse yanımızda olmayacak gibi savunmaya geçenler olabilir. İnsanların kalbi taşlaşmışsa, mantık devre dışıysa biz de mi onlar gibi olalım?

Eğer bir tarafta mazlumlar varsa oturup da çekirdek çitleyip bu durumu izleyemem. Vicdanı olan ırka bakmaksızın üzülür. Umuyorum ki bu zihniyet etrafımda da yoktur. Ne korkunç düşünceler!

Bize saldırılsa kimse yanımızda olmayacak gibi savunmaya geçenler olabilir. İnsanların kalbi taşlaşmışsa, mantık devre dışıysa biz de mi onlar gibi olalım?
Olalım.😐 bir kerecik de olsa biz de onlar gibi olalım.

Tarihe tabi ki bakılcak gelecek geçmişle şekillenir bugün bu savaş varsa orda bir kocaman israil devleti oluşmuşsa Araplar kendileri özgür olacağız diye keyfe keder İsrail'in devlet kurmasına izin verdi tabi avrupalıların baskısı ile.
Bugün ceremesini çektikleri tüm olay bu Arap isyanından kaynaklanıyor bayrakları bile Türklere karşı simgeler taşıyor.
Bizim ülke sadece ara bulucu olmalı ötesi yok savasa biz de karşıyız ölen çocuklara ölen insanlara tabi ki. Ama tutup kişiselleştirmemeli de kendi askerinin orda ne işi var yani.
ha bua arada bizim ülkemiz safi Türk ırkından oluşan bir ülke değil,safi Türk ırkı bulamazsınız bile.
medeniyetin beşiği bir ülke olarak bir çok ırkın kaynaşmasından meydana gelmiş bir milletiz biz.
araplara ırkçılık yapan soyağacını araştırsın,araplık çıkarsa şaşmam:)
bırakın bunları.
ülkemizi işte bunları empoze ederek bölmeye çalışıyorlar.
Ben Türküm demekle olsa keşke.
Ben Türk müyüm bilmiyorum ,ama önem arz etmiyor çünkü Türkiyelyim
ırkımı üstün görecek kadar aklımı yitirmiş değilim.
ben tek millet seçmedim , o sizin yaftanız.
ya tabi nedense hep arapların yaptıklarını ezberlemişsiniz.
dünya tarihi okuyup öğrenin o halde.
dünyada sömürgeyi ve vahşeti başlatan ingilizlerdir.
tabiki onları sevmeyeceğim
dünyanın tarihini ingilzler yazdı ,israille beraber oynamaya devam ediyorlar.
sevmem için hiçbir sebep yok
benim nefret ettiklerim tüm dünyaya zarar vermiş ülkeler
siz hala arap diyorsunuz
iki arap ülkeye geldi dye bu kadar kin duyabliyorsunuz ama ingilize olan kini tuhaf buluyorsunuz
işte tarih bilmediğinizden bunların hepsi.
okuyun ,okuyun..

Baya karışık birisiniz ya elma ile armut karıştırmak. Kimse ırkçılık yapmıyor. Safi ırk dediğin Tr nin karışık bir halkı var evlenip karışmış akraba olmuş yüzyıllar boyunca şuan hepimiz türküz diyoruz. Dilimiz bir. Askerimiz şehitlerimiz bir yaşam şeklimiz bir.
Şimdi kalkıp hiç türk örf adet nedir bilmeyen başka bir halk milyon milyon gelsin güzel birşey mi ? Onları türk diye mi kabul edeceğiz? Net asimile olma sebebi ya. Heryerde arapça yazı tabela var burası Tr ve biz istemiyoruz ingilizce olsa da istemezdik.
İngilizler yazdı ama ne sayesinde yazdı Arapların destekleri ile bence siz okuyun.

Son düzenleme:

Büyütüp 20+ yaşına getirdiğin bir evladın yoksa bütün bunlar hariçten gazel okumak gibi geliyor bana. Kendi vatanın için şehit olması başka gidip ellerin vatanı için oralarda ölmesi bambaşka. Mehmetçik asla ve asla Gazze'ye gitmemeli. Ben burada kahvemi içerken bi ananın ne emeklerle o yaşa getirdiği evladı için gitsin demem, diyemem.

Kusura bakmayın zamanında mazlumlara çok acıdı TC sonra ne oldu o mazlumlar bizim ülkemizde bizim insanımızın başına bela oldular. Evet orda olanlar bizleri de üzüyor ama elden de bir şey gelmiyor. Biz önce kendi ülkemizi kendi insanımızı düşünelim.

img_2_1696937337916.jpg

Ucu bize dokunmaya başlayınca (ki inşallah dokunmadan yok olurlar) yine bizle ne alakası var diyebilecek misiniz acaba? Ortada Kudüs veya Müslümanlar olmasa da sonunda ucu yine bize dokunacak.

Büyütüp 20+ yaşına getirdiğin bir evladın yoksa bütün bunlar hariçten gazel okumak gibi geliyor bana. Kendi vatanın için şehit olması başka gidip ellerin vatanı için oralarda ölmesi bambaşka. Mehmetçik asla ve asla Gazze'ye gitmemeli. Ben burada kahvemi içerken bi ananın ne emeklerle o yaşa getirdiği evladı için gitsin demem, diyemem.
Ben girelim demedim ki. Aman birbirine girsinler, keyifle izliyorum vari yapılan yorumlara dedim.

Ben girelim demedim ki. Aman birbirine girsinler, keyifle izliyorum vari yapılan yorumlara dedim.
Kimin kimle derdi varsa onla savaşsın öbür türlü masum insanlara tırnaklarının ucu bile değmesin isterim ama maalesef mümkün değil.

Eki Görüntüle 3315429

Ucu bize dokunmaya başlayınca (ki inşallah dokunmadan yok olurlar) yine bizle ne alakası var diyebilecek misiniz acaba? Ortada Kudüs veya Müslümanlar olmasa da sonunda ucu yine bize dokunacak.
kasaplık koyunlar gibi ayır, yok et öldür kes biç bunu ya tıpki incil gibi 4 papaz oturup yazmış yada allahın kafasi baya karışmış.
bir yaraticı kitabi bu olmamalı

türkiyenin bu savaşa yada kargaşaya dahil olacagini sanmiyorum ben, filistin hiç bir sorunda müslümanları savunmadı.
dogu turkistanlilar, ermeniler vs hep başkalarını savundu. kıbrısı tanimiyoruz bile dedi.
dahil olsalar bile filistinden yana olacaklarıni sanmiyorum bilemedim
Evet Filistin kendi ayagina sıktı aslinda hep ermenilerin ve başka devletlerin muslumanlikla alakasiz olanlarin tarafinda karabag savaşindada tanimadi zaten yaptiginin bedelini birsekilde öduyor olan masumlara oluyor zaten 🙄

Evet Filistin kendi ayagina sıktı aslinda hep ermenilerin ve başka devletlerin muslumanlikla alakasiz olanlarin tarafinda karabag savaşindada tanimadi zaten yaptiginin bedelini birsekilde öduyor olan masumlara oluyor zaten 🙄
filistin evet ayagina sıktıda ben bu savaşı filistinin ortak karar olarak başlattığına inanmiyorum.
sanki içerden feth edilmiş mi diyim ne diyim nasil anlatsam ne demek istedigimi bilemedim.
sanki birileri filistini yok etmek için dügmeye basmış

ama herkes sadece araplara kan kusup,tatile gidince ingilizlerle bira yudumluyır
didimde türk yok haberiniz var mı?
hiç duymadım ingilizden dem vuranı ,arap da arap.
safi arap ırkçılığının altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum.
ayrıca aynı haklara bu ülkede hiçbir azınlık sahip olamaz
bu sadece algı, ırkçılığı teşvik için yapılan şeyler
belli bir kesim de sadece okuduğuna inanıyor zaten.
Arap düşmanı değilim inandigim dinin peygamberi de Arap sonuçta. Ama şu son dediğinize çok güldüm "aynı haklara bu ulkede hiçbir azınlık sahip olamaz"
Nasil olamaz? Nerede yaşıyorsunuz tam olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X