- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Kutsal kitabımız emrediyor demis de peygamberimiz mazlumun dini sorulmaz diyor, delili nedir merak ettim.enteldantell bu konulara yorum yapmamayı tercih ederim genelde ama merak ettim ne demek istediğinizi. Tamam müslüman olduğumuz ve Müslüman oldukları için Filistin halkına üzülüyoruz yıllardır eyvallah.
Ama müslüman değil diye İsrailin masum olan halkına üzülmeyelim mi? Baştakilere bişey olmuyor zaten ama olan halka oluyor.
dini yorum yasak ,şikayet ettim zaten müneye sorarsın sorularını.Kutsal kitabımız emrediyor demis de peygamberimiz mazlumun dini sorulmaz diyor, delili nedir merak ettim.
Delilin yoksa atıp tutmayacaksın o zaman. Yazarken iyiydi,bir bilgelikler bi şeyler ama iş delile gelince benim öğreteceğim iş değilmasum kim varsa üzülüyorum kaç kere yazacağım bunu neden tekrar tekrar soruyorsunuz?
ama israil devletini tanımadan konuşmak abes olur
israil devleti,israillileri ta çocukluk çağından itibaren arapları öldüreceksiniz diye eğitim veriyor
açın bakın bir çok video mevcut,bu insanlar müslüman öldürmek için doğup büyüyüp yetiştiriliyor
bu masum mu da biz bu insanlara masum diyelim!!
içerisinde gerçekten masum olan ,bebek ve masum çocukları kastetmiyorum.
açıp okuyup araştırın,herkesin eli kolu gözü kulağı var,benim öğreteceğim iş değil
NE AHAHAHHAHAAHAHAHAHHAdini yorum yasak ,şikayet ettim zaten müneye sorarsın sorularını.
delil dolu ortalıkDelilin yoksa atıp tutmayacaksın o zaman. Yazarken iyiydi,bir bilgelikler bi şeyler ama iş delile gelince benim öğreteceğim iş değiloldu.
Bu ne yaman çelişki yadini yorum yasak ,şikayet ettim zaten müneye sorarsın sorularını.
Ciddiye alacaktım, maalesef ciddiyetini kaybetti son mesajıyla agsjxjdmdBu ne yaman çelişki yakendinle de çelişmezsin bee
enteldantell bu konulara yorum yapmamayı tercih ederim genelde ama merak ettim ne demek istediğinizi. Tamam müslüman olduğumuz ve Müslüman oldukları için Filistin halkına üzülüyoruz yıllardır eyvallah.
Ama müslüman değil diye İsrailin masum olan halkına üzülmeyelim mi? Baştakilere bişey olmuyor zaten ama olan halka oluyor.
nesi çelişki, ben dini ayrıntıya grmedimBu ne yaman çelişki yakendinle de çelişmezsin bee
ben seni ciddiye almıyorum zaten o yüzden takılmana gerek yokCiddiye alacaktım, maalesef ciddiyetini kaybetti son mesajıyla agsjxjdmd
Ama ben size dedim. Demesem tamam.Ciddiye alacaktım, maalesef ciddiyetini kaybetti son mesajıyla agsjxjdmd
Çok üzüldüm ablaben seni ciddiye almıyorum zaten o yüzden takılmana gerek yok
Kaçırmışım özür dilerim agahsnxmxmxxmAma ben size dedim. Demesem tamam.
Bu meselede kimlerin insanları dinene, ırkına göre ayırıp ikiyüzlülük yaptığı çok açık bence.Ya ben seye üzülüyorum ben 15 yaşımdan beri her Filistin vurulduğunda paylaşım yapardım, geçen yine yaptım, işte masumların ölmesi ile ilgili. Biri bana mesaj atmış bu sene tanismistim. İyi de bacım yillardir sesiniz çıkmıyordu şimdi Filistin saldırınca mi üzülüyorsunuz falan diye, şoka girdim resmen. Bu zulme yıllardır sesi çıkmayana ben de ikiyüzlü derim, ama ikiyüzlü olan bizmisiz gibi göstermeleri benim epey canımı sıktı.
Zulüm bizdense ben bizden değilim, net.Aynen. Benimde anlamadığım şey din ayrımcılığı. Yahu insan insandır. Ayrıca Arapların hepsi müslüman kanısına nasıl varıyor hristiyanı da çoktur arapların ateisti deisti vs.vs.
Ayrıca İsrail de bazı savaş karşıtı insanların eylem yapıtını unutmasınlar ve Avrupa da. Savaş karşıtı her insan masumdur.
Seçim topiğinden hatırlıyorum sanki ben bu ablayı yaAma ben size dedim. Demesem tamam.
ya sormayınBu meselede kimlerin insanları dinene, ırkına göre ayırıp ikiyüzlülük yaptığı çok açık bence.
Hayır o halleriyle Filistin halkına daha çok üzülenlere de laf ediyorlar. Komik.
Bende başka bir konudan hatırlıyorumSeçim topiğinden hatırlıyorum sanki ben bu ablayı ya
Nedense hatırlamıyorum.Seçim topiğinden hatırlıyorum sanki ben bu ablayı ya