Tekrar merhaba. Ben gecen hafta cuma cumartesi ıspartadaydım. Nikahımız kıyıldı ıspartayı gezdik aileler bu sayede daha da kaynaştılar çok güzel geçti. Ispartaya yonelik izlenimlerim benim de güzel oldu gerçekten yaşanılır bir şehir yeşillik alanları güzel söylediğin gibi. yalnız gerçekten küçük bir şehir iki günde gidilebilecek heryere gittik hemencik bitti her yer. Ben büyük şehirlerde yaşadığım için biraz acaba sıkılır mıyım uzun zamanda dıye düşünmedim değil. Sen de öyle sanırım istanbulda yaşadıysan sen de buyuk yere alışkınsın. Güzel küçük şirin bir yer yine de sıkıldıkça hemen yanında antalya var o kurtarıyor bu durumu. Ayrıca ennnnn çok sevdiğim şey havası. İzmirde yanıyorduk geceleri orada iki gece rahat uyku bulduk serin tertemiz...:))
Bir çok büyük şehre yakın :) Antalya kapı komşu :)İzmir,Ankara en fazla 5,5 saat.(Otobüsü baz aldım,şahsi arabayla daha az tabi)Bir de Eğirdir'i gördünüz mü?Hafta sonları adada bir yürüyüş ve sonrasında yapılan balık ziyafeti ardından göle karşı içilen bir türk kahvesinin keyfi paha biçilemez
Son düzenleme: