Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım bu hafta sonu aileler tanışacak sonra isteme olacak ve buyuk ihtimal de bu yaz hemen düğünü yapacağız. Ben de uzak şehirden gideceğim Isparta hakkında da fazla fikrim yok bu konularda sanırım fikir veremem:) Dilerim hayırlısı olur.
Ispartayı pek bilmediğim için yer ismi bilmiyorum ama Antalya yolu üzerinde büyük apartmanlar vardı sanırım önünden geçtim sadece oralarda düşünüyor nişanlım ben de begendim gördüğüm kadarıyla. Artık nişanlım diyorum çünkü geçen hafta sonu yaptık nişanımızı koştura koştura:) Sen fikir sahibisin sanırım asıl sen anlat nasıl bir yerdir Isparta ne yönleri iyi ne yönleri kötü:) Benim bildiğim en iyi yönü Antalyaya yakın olması gezmek istedğinde aöışveriş yapmak istediğinde yanı başında büyükşehir var:) İzmirde ailem ama ben eskişehirde çalışıyorum buradan geleceğim yani. alıştığın şehri bırakıp gitmek düşüncesi gerçekten insanı korkutuyor çünkü belirsizlik var. İnşallah güzel olur hayat Ispartada:)
Yaseminim yeni gördüm konuyu..
Mutlaka Ispartaya gidecekler vardır umarım gelip burda yardımcı olursunuz birbirinize..
Ahh uzaklara gitmek ne zor iş ya..
Canım ben ıspartalıyım, atanana kadar da orada yaşadım. Sormak öğrenmek istediğin birşey olursa mesaj atabilir ya da forumda sorabilirsin. Şimdi çıkmam gerek
hayırlı uğurlu olsun demek için geldim topigine canmm arkadaşımm
uzaga gelin gitcez ama herşey çok güzel olucak inşallah
Merkezde yaşadım canım, sessiz sakindir pek olay olmaz ulaşım çok kolaydır hele de arabanız varsa. Trafik hiç tıkanmaz. AVM ve birçok imkan elinin altındadır çarşı yapısı düzgün ve topludur. Çarşamba günleri köylü pazarı kurulur merkezde, pazar günü de rus pazarı dediğimiz hem kıyafet, yiyecek-içecek olan pazar. Geçen sene sanırım 2. en yaşanılacak il seçildi. Doğalgaz yapılanması da bitmek üzere. Ev falan tuttunuz mu? Hangi mahallede?
Canım ben üniversiteyi ıspartada okudumm neler öğrenmek istiyorsun