• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isparta'ya gelin gidecekler_???

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
223
...................

Son düzenleme:
Vay be koca kk da tek benim herhalde :9::9:

Canım arkadaşımm:29:
Gelin olacakmış da konu da açarmış...:6:
Ben Isparta'ya gitmeyeceğim biliyorsun ama sana destek için geldim,
nasılsa bende kısmet olursa başka diyarlara gideceğim aşk'ın peşinden...:31:
İnşallah burada aynı kaderi paylaştığın arkadaşlar çıkar ve güzel paylaşımlar olur.
Takipteyimmmm:54:
:nazar:

Ah Özgem gelmiş sağol arkadaşım yaa, evet evet bilmem mi sende ne diyorlar gurbet gelinisin..
Aynı kaderdeniz, sanırım uzaga gelin gidecekler diye açsaydım daha iyi olacaktı ama ona benzer konular çok var,
Ispartayı merak ettim gidecek olan var mı diye ...

İnşallah çıkar :26:
Bekliyorum bende :31:

Nerede oturacaklar, nereden ev bakacaklar falan fikir paylaşımı olur :ssz:

Ben varım bu hafta sonu aileler tanışacak sonra isteme olacak ve buyuk ihtimal de bu yaz hemen düğünü yapacağız. Ben de uzak şehirden gideceğim Isparta hakkında da fazla fikrim yok bu konularda sanırım fikir veremem:) Dilerim hayırlısı olur.

Ben varım bu hafta sonu aileler tanışacak sonra isteme olacak ve buyuk ihtimal de bu yaz hemen düğünü yapacağız. Ben de uzak şehirden gideceğim Isparta hakkında da fazla fikrim yok bu konularda sanırım fikir veremem:) Dilerim hayırlısı olur.

Merhaba canım seni gördüğüme sevindim ne bileyim iyi hissettim bi an kendimi :)
Benim yarimde askerde gelince nişanımız var Allahın izniyle ..
Benim 7 senedir az çok fikrim var sayılır ..

Neresinde oturacaksınız canım ve nereden gideceksin ?

Son düzenleme:
Ispartayı pek bilmediğim için yer ismi bilmiyorum ama Antalya yolu üzerinde büyük apartmanlar vardı sanırım önünden geçtim sadece oralarda düşünüyor nişanlım ben de begendim gördüğüm kadarıyla. Artık nişanlım diyorum çünkü geçen hafta sonu yaptık nişanımızı koştura koştura:) Sen fikir sahibisin sanırım asıl sen anlat nasıl bir yerdir Isparta ne yönleri iyi ne yönleri kötü:) Benim bildiğim en iyi yönü Antalyaya yakın olması gezmek istedğinde aöışveriş yapmak istediğinde yanı başında büyükşehir var:) İzmirde ailem ama ben eskişehirde çalışıyorum buradan geleceğim yani. alıştığın şehri bırakıp gitmek düşüncesi gerçekten insanı korkutuyor çünkü belirsizlik var. İnşallah güzel olur hayat Ispartada:)

Ispartayı pek bilmediğim için yer ismi bilmiyorum ama Antalya yolu üzerinde büyük apartmanlar vardı sanırım önünden geçtim sadece oralarda düşünüyor nişanlım ben de begendim gördüğüm kadarıyla. Artık nişanlım diyorum çünkü geçen hafta sonu yaptık nişanımızı koştura koştura:) Sen fikir sahibisin sanırım asıl sen anlat nasıl bir yerdir Isparta ne yönleri iyi ne yönleri kötü:) Benim bildiğim en iyi yönü Antalyaya yakın olması gezmek istedğinde aöışveriş yapmak istediğinde yanı başında büyükşehir var:) İzmirde ailem ama ben eskişehirde çalışıyorum buradan geleceğim yani. alıştığın şehri bırakıp gitmek düşüncesi gerçekten insanı korkutuyor çünkü belirsizlik var. İnşallah güzel olur hayat Ispartada:)

Bende gidip görmedim canım, ama az çok fikir edindim araştırdım :9:
Yaşanabilecek şehirler arasında başta geliyor.
İyi yerleri benim için yeşil alanları çok fazla hoşuma gidiyor. Kötü yönü kışın çok soğuk olurmuş Isparta.
İnşallah canım ikimiz adınada.

Koca topikte senle ben galiba :1:

Yaseminim yeni gördüm konuyu..
Mutlaka Ispartaya gidecekler vardır umarım gelip burda yardımcı olursunuz birbirinize..
Ahh uzaklara gitmek ne zor iş ya.. :50:

Canım ben ıspartalıyım, atanana kadar da orada yaşadım. Sormak öğrenmek istediğin birşey olursa mesaj atabilir ya da forumda sorabilirsin. Şimdi çıkmam gerek :31:

Yaseminim yeni gördüm konuyu..
Mutlaka Ispartaya gidecekler vardır umarım gelip burda yardımcı olursunuz birbirinize..
Ahh uzaklara gitmek ne zor iş ya.. :50:

Sağol tertibim, inşallah ya dediğin gibi uzağa gitmek zor iş.. Bunu en iyi bilenlerdensin sende :31:

Canım ben ıspartalıyım, atanana kadar da orada yaşadım. Sormak öğrenmek istediğin birşey olursa mesaj atabilir ya da forumda sorabilirsin. Şimdi çıkmam gerek :31:

Ispartalıymışsın ne güzel :) Memnun oldum :3:
Bilemiyoum ki ne sorsam evlenince orada yasayacım bu kesin, Merkezde oturacağız umarım rahat ederim..
Sözlümden yana bi şikayetim yok yeterince memnunum ama başka şehir zor gelecek :31: Aileden uzak :31:

Netten bakıyorum yaşanabilecek şehirler arasında başlarda yer alıyor...
Sessiz sakin gibi bi yer görünüyor oradan yana sıkıntım yok İstanbul yeterince yordu beni, hem yeşil alanlarıda çok var gezilebilecek yerler falan inşallah güzel hayatımız olur orda...

Neresinde yaşadın acaba _?

hayırlı uğurlu olsun demek için geldim topigine canmm arkadaşımm:16:
uzaga gelin gitcez ama herşey çok güzel olucak inşallah :nazar:

hayırlı uğurlu olsun demek için geldim topigine canmm arkadaşımm:16:
uzaga gelin gitcez ama herşey çok güzel olucak inşallah :nazar:

Ah sağol canım benim ya ne güzel tertiplerim uğruyor güzel dileklerde bulunuyor :29:
İnşallah canım herşey güzel olsun hepimiz için,,

Merkezde yaşadım canım, sessiz sakindir pek olay olmaz ulaşım çok kolaydır hele de arabanız varsa. Trafik hiç tıkanmaz. AVM ve birçok imkan elinin altındadır çarşı yapısı düzgün ve topludur. Çarşamba günleri köylü pazarı kurulur merkezde, pazar günü de rus pazarı dediğimiz hem kıyafet, yiyecek-içecek olan pazar. Geçen sene sanırım 2. en yaşanılacak il seçildi. Doğalgaz yapılanması da bitmek üzere. Ev falan tuttunuz mu? Hangi mahallede?:31:

Merkezde yaşadım canım, sessiz sakindir pek olay olmaz ulaşım çok kolaydır hele de arabanız varsa. Trafik hiç tıkanmaz. AVM ve birçok imkan elinin altındadır çarşı yapısı düzgün ve topludur. Çarşamba günleri köylü pazarı kurulur merkezde, pazar günü de rus pazarı dediğimiz hem kıyafet, yiyecek-içecek olan pazar. Geçen sene sanırım 2. en yaşanılacak il seçildi. Doğalgaz yapılanması da bitmek üzere. Ev falan tuttunuz mu? Hangi mahallede?:31:

Evet sözlümde öyle söylüyor,, trafik konusu çok iyi valla burası berbat durumda işe gitmek bile bir sıkıntı.
Genel olarak bahsettiklerinden memnun kaldım :)

Evet bende geçen sene ya da bir kaç sene evvel baktığımda 2.sırada görmüştüm..

Ev alacağız, ama henüz mahalle falan bilmiyorum askerde şuan kendisi gelince bakacağım ama merkezde oturacağız o kesin :)
Bende merkezde, çarşıya yürüme mesafesi fakat cadde kenarında istemiyorum bir arka sokak vs olur diyorum öyle bakacağız nasıl olcak..

Canım ben üniversiteyi ıspartada okudumm neler öğrenmek istiyorsun :16:

Canım ben üniversiteyi ıspartada okudumm neler öğrenmek istiyorsun :16:

Ne güzel :)
Merkezdemi kaldın canım sende, aslında şunu şunu öğrenmek istiyorum diyemem öyle açtım konuyu benim gibi uzaktan gelin gidecekler varsa destek olalım diye,, fakat sizin gibi orayı görmüş bilenler yorumlarda bulununca iyi oluyor :)

Anladığım kadarıyla Isparta'da yasam kolay olacak gibi :nazar:

Tekrar merhaba. Ben gecen hafta cuma cumartesi ıspartadaydım. Nikahımız kıyıldı ıspartayı gezdik aileler bu sayede daha da kaynaştılar çok güzel geçti. Ispartaya yonelik izlenimlerim benim de güzel oldu gerçekten yaşanılır bir şehir yeşillik alanları güzel söylediğin gibi. yalnız gerçekten küçük bir şehir iki günde gidilebilecek heryere gittik hemencik bitti her yer. Ben büyük şehirlerde yaşadığım için biraz acaba sıkılır mıyım uzun zamanda dıye düşünmedim değil. Sen de öyle sanırım istanbulda yaşadıysan sen de buyuk yere alışkınsın. Güzel küçük şirin bir yer yine de sıkıldıkça hemen yanında antalya var o kurtarıyor bu durumu. Ayrıca ennnnn çok sevdiğim şey havası. İzmirde yanıyorduk geceleri orada iki gece rahat uyku bulduk serin tertemiz...:))

Güzel Isparta'mm diye söze başlıyorum..Şahsen Ispartalıyım,burda yaşıyor ve çalışıyorum.Siz nereden geleceksiniz?Isparta'da sıkıntı çekceğinizi sanmıyorum.Isparta aştı bir çok şeyi :) Ama tabi Ankara,İstanbuL,İzmir vs büyük şehirlerden geliyorsanız elbette Isparta bir süre size çekilmez gelecektir.Ama ben bir çok büyük şehir görmüş,üniversiteyi de büyük şehirde okumuş biri olarak Isparta gerçekten benim için başkadır.Bilmem belki objektif olamıyorumdur ama kendi kulvarı içinde(kütahya,afyon,burdur,uşak vs..) 1 numara :)
Dip not:Sağlık ve eğitim sektöründe oldukça iyidir.

Son düzenleme:
Back