Isparta///32

evet sdü gelcem ama ben sımdı atabeyde okucam merkezde kalcam yurt orda ve ben oraya nasıl gıtcem koy garajı dedıler ama oraya merkezden yuruyerek gıdemem mı kızlarrr yurdun ısmını soleyım mı belkı bılırsınız cnm suleyman demırel bulvarında mı ne ayyy cok sevındım yaa bır ıspartada oturan buldum yaaa

cnm bende merkezde oturuyorum sana yardımcı olabilirim. bende sdü de okuyorum merkezde. köy garajı merkezden baya bi uzak cnm çok zorlanırsın. hele kışın daha da zor olur.

İstanbuldaki Ispartalılar
Şu okullar bi açılsın hayırlısıyla,
ortak bi yerde buluşalım.
Hatta ben gönüllü organize ederim, olur mu?

Melankoli huuuuu,
duydun muuuu???

egeden cok iyi olur canım ya

Humaneciim
e sen yalovada değil misin canikom?
Nasıl geleceksin valla merak ettim.
Hoş ben de farklı sayılmam ya artık,,
Sabiha Gökçene yakın oturuyorum:)))

İstanbuldaki Ispartalılar
Şu okullar bi açılsın hayırlısıyla,
ortak bi yerde buluşalım.
Hatta ben gönüllü organize ederim, olur mu?

Melankoli huuuuu,
duydun muuuu???

ben seni duyuyorum da bir türlü yazışırken denk gelemedik organizeyi senin yapman iyi olur bana fazla uzak olmasın kaybolurum falan:Roflol:

Humaneciim
e sen yalovada değil misin canikom?
Nasıl geleceksin valla merak ettim.
Hoş ben de farklı sayılmam ya artık,,
Sabiha Gökçene yakın oturuyorum:)))

benim bi ayagım istanbul gelmem kolay olur onun için bulusma ayarlıyalımda insallah baya bi zor olcaga benziyor zaten bulusma işi

Melankoli, anadolu yakası çoğunlukta sanırım, bakırköye yakın oturuyosan, bostancı tarafında bi yerlerde buluşuruz. Sonrakinde de karşıda bi yerlere gideriz, uyar mı canım? Bakırköyden deniz otobüsleri var ya direk bostancıya. Humanecim ne dersiniz, bostancıda bi yerler olur mu
diğer gelecek arkadaşlar da varsa, haberleşelim.

Valla aklıma bu geliyo, fikri gelen söylesin:))

Melankoliciim,
aslında gün içinde sık sık giriyorum ama denk gelemiyoruz bi türlü.
Saatleşelim en iyisi....

cnm bende merkezde oturuyorum sana yardımcı olabilirim. bende sdü de okuyorum merkezde. köy garajı merkezden baya bi uzak cnm çok zorlanırsın. hele kışın daha da zor olur.

cnm ben seyde kalcam seckın kız ogrencı yurdu var ya ordan koy garajına gıtcem yada ordan bır yerden gecıyorsa dolmusları ordan bıncem cnm atabey m.y.o gıtcem atabeyde bulamadım yurt yaaa cnm bana bır yardım edermısın ark bırı bana 30 dk yurursun demısdı ama yurtdan sence

egeden bostancı olur canım ben gelebilirim ne gun olursa nasıl ayarlarsanız ben uyarım

cnm ben seyde kalcam seckın kız ogrencı yurdu var ya ordan koy garajına gıtcem yada ordan bır yerden gecıyorsa dolmusları ordan bıncem cnm atabey m.y.o gıtcem atabeyde bulamadım yurt yaaa cnm bana bır yardım edermısın ark bırı bana 30 dk yurursun demısdı ama yurtdan sence

tatlım mümkün deil bence 30 dk da köy garajına nasıl yürünür. merkeze bile uzak kalıyo yurt. atabey otobüsüde ordan geçmez sanırım yol ters düşer. sen mecburen belediye otobüsüne binip köy garajına gideceksin ordan da atabeye..

tatlım mümkün deil bence 30 dk da köy garajına nasıl yürünür. merkeze bile uzak kalıyo yurt. atabey otobüsüde ordan geçmez sanırım yol ters düşer. sen mecburen belediye otobüsüne binip köy garajına gideceksin ordan da atabeye..

orda yakın bır yerden gecmez mı kı muge sen okuyormusun cnm o yurt yenı acıldı yanlız yenı subesınden bahsedıyorum cnm ben kız ogrencı yurdu baska yere tasındı da yesıl bır bına cnm

kızlar ya bu yurt özkanlar kavşağında değilmi ben öyle biliyorum yanlışmı sen adresini biliyormusun kimyon

tamam kızlar orası işte internetten buldum sen nerden bahsediyorsun müge yarım saatte ulaşır köygarajına özkanların ordan biz modernevlerden yarım saatte gidiyoruz

tamam kızlar orası işte internetten buldum sen nerden bahsediyorsun müge yarım saatte ulaşır köygarajına özkanların ordan biz modernevlerden yarım saatte gidiyoruz

bende özkanlar kavşağındakinden bahsediyorum abla. ama yürüsen bile çok uzak orası. bu havalarda neyse ama kışın falan yürünmezki

tamam müge aynı yerden bahsediyoruz canımın içi ordan köy garjına yarım saatte gidilmezmi ama kimyon oraya yürümeyecek ssk nın önünden binecek valla benim ev modernevlerde annemgil köy garajında biz yarım saatte varıyoruz hemde çocukla kışın yürüyemez tabiki ama yazın yürür

müge kimyon gelsin beraber buluşalım ablacım tamammı

X