- 7 Mayıs 2007
- 77
- 1
- 49
- Konu Sahibi melankoli
Aramıza hoşgeldin beyza.Herhalde özlemişsindir memleketini.
hoş bulduk :) evet uzak olunca özleniyor..inşallah okullar kapanınca geleceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza hoşgeldin beyza.Herhalde özlemişsindir memleketini.
bende ısparta doğumluyum ama istanbulda yaşıyorum
Evet cidden herkesin kendi memleketi bir başka humanecim.Sana hayırlı yolculuklar diliyorum.ben merkezdeyim.geldiğinde beklerim.Görüşmek üzere.
hoşbulduk canımmmNe güzel Ispartalılar olarak bayaa bi çoğaldık.chocolatee,mts.silver32 hepiniz hpşgeldiniz.:çiçek:
Ne güzel Ispartalılar olarak bayaa bi çoğaldık.chocolatee,mts.silver32 hepiniz hpşgeldiniz.:çiçek:
bende ıspartalıyım ve ıspartada oturuyorum ıspartalılarla aynı ortamda olmak ne güzel hepinizi bekliyoruz ıspartamıza :dance:
slm emoş seninde eşim asker sanırım benimkide ayrıca bizde tayinciyiz umarım biz de sizin kadar sanslı oluruz umarım ıspartaya tayinimiz cıkar belli olunca nereye cıktığını yaz
Bende bende bende!!!!!
Ama İstanbuldayım maalesef..
Ananem Emre Mahallesinde, bazen Ona gidiyorum,,
çünkü annemler Antalyada oturuyolar.
Çok özledim Ispartayı çoookkkk....
Memleketime selamlarrrrrr
evet benim eşimde asker bizde tayinciyiz bakalım merakla bekliyoruz inşaallah ii biryer çıkar kötü biryer çıkcakta eşimden ayrılacam diye çok korkuyorum uykularım kaçıyo neyse öğrenince bildiririm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım sende bildir neresi çıktığını öptümmmmmm......:uhm:
hadi yaaa benim de annanem emre mahallesinde ne tesadüf
Silverim
o resimdeki sen isen,,,
ben seni tanıyor gibiyimm.
Kız Meslek mezunuyum ben..
Ayfer hocanın neferlerinden yani...
:))))
Canım ben senden eskiyimdir. 1984-1985 orda okudum. Bolu da son sınıfı bitirdim.
Subay lojmalarında otururduk o zamanlar.
Ananeme gider gelirdim ama Emreye.
Ama Ispartayı birbirine katardık..
Berrin, hülya, Makbule, Filiz ve ben...
Şimdi Kalekalelerden Hülya ile görüşüyoruz.
Bi de Hacıbenlinin kızı Makbule ile.
Sen ne taraftasın?
Gerçi Isparta çok büyümüş canım yaa.
Haç zamanı ananeme geldiğimde kaldım 1 hafta, inanamadım yani..
Çarşı aynı da, etraf çok değişmiş.
OOfffff off...