Isparta///32

slm hemşehrilerim ay içim bi hoş oldu uzun süredir baska sehirdeydim yeni geldim kamelya hangi mahalle canım yakınız belki

bende ısparta doğumluyum ama istanbulda yaşıyorum

merhaba melankoli,
bende ıspartalıyım ve istanbul da yaşıyorum...

Evet cidden herkesin kendi memleketi bir başka humanecim.Sana hayırlı yolculuklar diliyorum.ben merkezdeyim.geldiğinde beklerim.Görüşmek üzere.

merhaba kamelya
bende ıspartalıyım ancak istanbul da oturuyorum. öğretmen misin?

Ne güzel Ispartalılar olarak bayaa bi çoğaldık.chocolatee,mts.silver32 hepiniz hpşgeldiniz.:çiçek:

Ne güzel Ispartalılar olarak bayaa bi çoğaldık.chocolatee,mts.silver32 hepiniz hpşgeldiniz.:çiçek:

sağol canım hoşbulduk sende hoşgeldin kızlaaar cumartesi ıspartada haluk levent konseri var sanırım sadece ben carım ıspartada sizin yerinizede eğleneceğim söööz

benimde eşim ıspartalı henüz gitmedim ama bu yaz gitmeyi düşünüyoruz

selam kızlar bende ıspartalı sayılırım eşimden dolayı, eşimin anlattıgına göre eğridir gölü,kovada gölü , adada, zengi harabeleri, çandır yazılı kanyon balık çiftliği,kuzeyde yalvaç güneyde enuç noktası olan sütçüler ilçeleri vede merkeziyle çok güzelmiş resimleride gösterince inandım gitmedim daha ama kısmetse bu yaz gidecem çok istiyorum dogrusu gitmeyi torosların çam kokusunu almayı öyle der kendisi diyorum ve kısacası noktayı koyuyorum bay herkese

bende ıspartalıyım ve ıspartada oturuyorum ıspartalılarla aynı ortamda olmak ne güzel hepinizi bekliyoruz ıspartamıza :dance:

bende ıspartalıyım ve ıspartada oturuyorum ıspartalılarla aynı ortamda olmak ne güzel hepinizi bekliyoruz ıspartamıza :dance:

slm emoş seninde eşim asker sanırım benimkide ayrıca bizde tayinciyiz umarım biz de sizin kadar sanslı oluruz umarım ıspartaya tayinimiz cıkar belli olunca nereye cıktığını yaz

Bende bende bende!!!!!
Ama İstanbuldayım maalesef..
Ananem Emre Mahallesinde, bazen Ona gidiyorum,,
çünkü annemler Antalyada oturuyolar.
Çok özledim Ispartayı çoookkkk....

Memleketime selamlarrrrrr

slm emoş seninde eşim asker sanırım benimkide ayrıca bizde tayinciyiz umarım biz de sizin kadar sanslı oluruz umarım ıspartaya tayinimiz cıkar belli olunca nereye cıktığını yaz

evet benim eşimde asker bizde tayinciyiz bakalım merakla bekliyoruz inşaallah ii biryer çıkar kötü biryer çıkcakta eşimden ayrılacam diye çok korkuyorum uykularım kaçıyo neyse öğrenince bildiririm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım sende bildir neresi çıktığını öptümmmmmm......:uhm:

Merhaba kızlar,bende ısparta egirdirliyim ama işim geregi zonguldaktayım,sizleri görmek çok güzel,çok özledim memleketimi,üstelik bebiş bekliyorum sanırım daha baya göremeyecegim,ahhh nasıl bilemedim her yaz orda oldugum tüm gençlik yıllarımın kıymetini(şaka şaka):)hepinize sevgiler.

Bende bende bende!!!!!
Ama İstanbuldayım maalesef..
Ananem Emre Mahallesinde, bazen Ona gidiyorum,,
çünkü annemler Antalyada oturuyolar.
Çok özledim Ispartayı çoookkkk....

Memleketime selamlarrrrrr

hadi yaaa benim de annanem emre mahallesinde ne tesadüf

evet benim eşimde asker bizde tayinciyiz bakalım merakla bekliyoruz inşaallah ii biryer çıkar kötü biryer çıkcakta eşimden ayrılacam diye çok korkuyorum uykularım kaçıyo neyse öğrenince bildiririm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım sende bildir neresi çıktığını öptümmmmmm......:uhm:

canım umarım hayırlı bi yer çıkar da eşinle mutlu huzurlu ve ayrı kalmadan gidersin öpüyorum seni şafak 4

Silverim
o resimdeki sen isen,,,
ben seni tanıyor gibiyimm.
Kız Meslek mezunuyum ben..
Ayfer hocanın neferlerinden yani...
:))))

resimdeki ben değil kuzenim ama bende azime hocanın askerlerindenim kesin tanışıyoruz kac mezunusun

Canım ben senden eskiyimdir. 1984-1985 orda okudum. Bolu da son sınıfı bitirdim.
Subay lojmalarında otururduk o zamanlar.
Ananeme gider gelirdim ama Emreye.

Ama Ispartayı birbirine katardık..
Berrin, hülya, Makbule, Filiz ve ben...
Şimdi Kalekalelerden Hülya ile görüşüyoruz.
Bi de Hacıbenlinin kızı Makbule ile.

Sen ne taraftasın?
Gerçi Isparta çok büyümüş canım yaa.

Haç zamanı ananeme geldiğimde kaldım 1 hafta, inanamadım yani..
Çarşı aynı da, etraf çok değişmiş.

OOfffff off...

Canım ben senden eskiyimdir. 1984-1985 orda okudum. Bolu da son sınıfı bitirdim.
Subay lojmalarında otururduk o zamanlar.
Ananeme gider gelirdim ama Emreye.

Ama Ispartayı birbirine katardık..
Berrin, hülya, Makbule, Filiz ve ben...
Şimdi Kalekalelerden Hülya ile görüşüyoruz.
Bi de Hacıbenlinin kızı Makbule ile.

Sen ne taraftasın?
Gerçi Isparta çok büyümüş canım yaa.

Haç zamanı ananeme geldiğimde kaldım 1 hafta, inanamadım yani..
Çarşı aynı da, etraf çok değişmiş.

OOfffff off...

evet sen benden büyüksün canım ya ben 2000 mezunuyum ama olsun yinede bi emreli bulmak güzeldi aynı mahllenin cocuğuymuşuz ben şimdi antalya yolundayım yani annemler burda, benim eşim asker geziyoruz yani anlayacağın ya canım dua et tayinciyiz ıspartaya cıksın annemi cok özlüyoruuuuuuum

Silverim
bodrumdaydım bugün geldim. Uzak kaldım yaaa...
Noooldu tayin işiniz?
Nereye çıktı?
Merak ettim çok..
Öpüyorum canım..

X