Isparta///32

cıktı ama aynı yere yine trabzonda kalıyoruz 1 yıl daha moralım cok bozuk ıspartadan uzak kalmak cok zor oluyo

selam melankoli bende ıspartalı ve ıspartadayım. bende yalnızım sanıyordum ama sayende diğerleriylede tanışmış olduk. çok sevindim yalnız değilmişiz.

selam melankoli bende ıspartalı ve ıspartadayım. bende yalnızım sanıyordum ama sayende diğerleriylede tanışmış olduk. çok sevindim yalnız değilmişiz.

Gümüşçü hoşgeldin aramıza.Isparta merkezdemisin?

kızlar aynı yaslardaysak birbirimizi kesin tanıyoruzdur bence zaten ısparta ne kadarcık yer ki

herkese merhaba.kızlar ben bursalıyım ama 8 temmuzda ıspartada düğünüm olacak bana orda kuaför tavsiye eder misiniz?

ecesu
ıspartaya geln gidiyosun demek, hayırlı uğurlu olsun...
Ben Ispartadan çıkalı yıllar olduğundan, kuaför ismi veremiycem,,,
ama arkadaşlar verir mutlaka..
Kutlarım tekrar....

arkadasım gurman pasajında rabia var benim kuaforum cok iyidir ona git

Yaa Gürman pasajı duruyo mu hala ??
Offf memleketim offff....

sağolun kızlar. aslında ıspartaya gelin gitmiyorum. nişanlım subay sadece düğün olacak orda.

Gümüşçüüm evvelallah, bütün kurt politikacılar bizden çıkar:))
Çoğuz tabikide...

Kızlar elimde bi Ispartalının mektup kaydı var. Bizim şiveyle yazılmış,, ama koparsınız dinlerken. Sizlerle paylaşmak isterim ama nasıl oluyo bilmiyorum.

Ecesu nişanlın bizim oralı o zaman:))

nerelerdesiniz arkadaşlar yaww....

herkese merhaba.kızlar ben bursalıyım ama 8 temmuzda ıspartada düğünüm olacak bana orda kuaför tavsiye eder misiniz?

ben düğünümde ebrar kuaföre gitmiştim.İyi yapıyorlar bide tuana nın iyi yaptığını söylüyorlar.Artık sen bilirsin canım.

evet merkezdeyim.üzüm pazarında gümüşçülük yapıyorum eşimle beraber.
:1hug:

gümüşçü senle o kadar yakınızki bende halı sarayının oralardayım.

Yaa Gümüşçüm
nasıl göndercem bilmiyorum canım yaa,,,
ama çok komik..
öğrenirseniz haber verin de gönderiyim:))))

egeden bende bir mektup var o galiba seninki de.
gızım zıddık.... diye başlıyor.falan ama kopuyosun yaaaa.bu arada isim ne?ben betül

Aaaaaaa evet aynen o valla... İlahi yaa..
Canım ismini vermişsin de boşver burda isim vermeyelim.... (E hadi veriim ........:)))

Ama sana nasıl geldi o mektup yaaa...
Şaşırdım şimdi bak...

Neyse canım yaza gelicem inşallah görüşürüsüz...
Öpüyorum seni....

inşallah füsuncum gelince görüşelim. o mektup üniverstede bir hoca tarafından seslendirilmiş galiba bana da arkadaşım tarafından cd si dinletilmişti.bende öpüyorum canım.bye

evet evet tok bi ses çünkü,,,
ama inan dedem gibi aynı laflar, sözler:))))
Hele tööbeolsun demiyo mu...offf..
neyse canım,, benim annemler antalyadalar.
Okullar kapansın oğlumla antalya yapıcam, ordan da Isparta.
Ananem hacıdan geldi göremedim minnoşumu.
Gidiim bi elini öpiyim.
81 yaşında artık..

Canım öpüyorum seni:)))))

X