Isparta///32

kızlar ısparta nasıl acaba güzel bir şehirmi....gezilecek görülecek yerler çogunluktamı.eğitim durumunu biliyorum fakat pahalı bir şehirmi........soruyorum bu sene tayinimiz çıkacak ıspartayıda yazacagız memlekete yakın die bileyimde gönlüm hoş olsun:))

slm canım
ıspartanın öyle çok gezilip görülecek yeri yoktur mesirelikler piknik alanları çoktur(şirin bir yerdir).Yeni yeni büyk alış veriş yerleri yapılıyor işte.Eğirdir yakındır oralara filan gidrsiniz kayak merkezimiz vardıhihoyyyt
fkat pahalıdır özellikle giysiler filan ama eğitimi çok kalitelidir
Gelin belki bir milli piyangoda size çıkar:lepi::jeyyar:

canlarım buluşunda resimlere bakıp bi hasret giderelim hemşerilerimizle biz uzakda olunca gelemiyoruz sizlerin resimlerine bakar memleket hasretini gideririz hadi buluşun ıspartalı olarak çok istiyorum sizleri görmeyi hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

hadi kızlar hiç hareket yok yoksa ısparta soğukmu kıpırdayın güzel yüzünüzü görelimmmmmmmm

HEMŞERıLERıMMMMMMMM ORDAMISINIZZZZZZZZZZ SıZı SEVıYORUMMMMMMMMM

girddap sen gel buraya bi organize et cnm:)))

imkanım olsa koşarak gelecegim ama şu aralar imkansız biz ANKARA da heray buluşuyoruz çok güzel dostluklar edindik eğlenceli bir gün geçiriyoruz artık toplantı gününü bekler olduk birbirimizi özlüyoruz inan

darısı başınıza birkere toplansanız hep ararsınız öptüm hepinizi

ben afyonda okudum liseyi ısparta afyona her yönüyle insanları da dahil bin basar

hani hemşerilerim nerdesiniz uyuyomusunuz kimse yok sohbette etmiyosunuz hayırmı sizi seviyorummmmmmm UYANIN turkbayragi :enbuyukkk:

ben afyonda okudum liseyi ısparta afyona her yönüyle insanları da dahil bin basar

ben şuan afyonda değilim ağrıdayım ,memleketimdir afyon keşke afyonu seçme şansım olsaydıda orası olsaydı memleketler yazılmadıgı için afyona yakın yerleri istiyoruz bize her bakımdan hesaplı olması lazımki bir 10 senemiz burada gececek...insanları olarakta önemli ama afyonda yabana atılacak bir yer değil...galiba şansız kişilerle tanışmışsınız...

çaylılarla ve sapıklarla karşılaştım desem..
çayda büyüdüm ben babam sekadaydı yerlileri bize hep gevur tohumları geldiniz ekmeğimizi aldınız derlerdi
merkezde de sapıklarla çok karşılaşırdık ağlayarak dönerdik yurda o yüzden afyonla ilgili güzel anım yok sadece bizim gibi afyonlu olmayan ve orada yaşamak zorunda olanları severim
kusura bakmayın

neden kusura bakayımki bu çok normal siz şanssızlık yaşamıssınız ama insan oğluna heran her yerde başına bişiy gelebilir bu afyonda değil bir başka yerde de olabilir görmüyoruzmu sizin yaşadıklarınızın alasını başka yerlerde yaşayanlara bu çok normal beğenmemeniz ki böyle düşünüyosunuz...

ıspartaya bır kez gıttım. ck fazla gezemedım ama gıtmeye gezmeye deger...

MeRHABA....Ispartanın kazasından olan yok sanırım:1no2:

kaydirigubbakcemile2slm ıspartalılar tanısma günü düzenlemiyormusunuz yaa hadi tanısmak isteyenler toplansın

hadi bi toplantı yapın resimlerinize bakıp bende hasret gidereyim memleketimle bekliyorum hemşerilerim

Ben de yüzde elli Ispartalı sayılırım.
ıkinci memleketim derim hep. Çok güzel bir şehriniz var. Kıymetini bilin.

Ispartalılar neden buluşmak istemiyor acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…