• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isparta///32

• Konu Sahibi Konu Sahibi melankoli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yüzde elli Ispartalı sayılırım. (:
ıkinci memleketim derim hep. Çok güzel bir şehriniz var. Kıymetini bilin. (:

aynen:3: kendi memleketimden saha çok sevdim diyebilirim hatta! öğrenciyim ıspartada.. aslında ısparta öğrnci olmak zor esnaf ve ev sahipleri sağolsun:oklava: ama seviyorum ıspartayı... asla bir güvenlik sorunu yaşamıyorsunuz...

hemşerilerim naber?..iyi çoğalmaya başlamışız...sevindim..
Isparta sütçüler den olan varmı?..
Çok özledim memleketimi gözümde tütüyo..
Bu yaz nasipse gitmek istiyorum inşaAllah..

merhaba arkadaşlar ben sütçülerin bi köyündenim ama antalya da yaşıyorum.bir ayağım ısparta da tabi annemler orada yaşıyor.

Cilvenaz hemşerim hoşgeldinn...hangi köy den..?
Ispartam gül diyarımmm...:64:

aynen:3: kendi memleketimden saha çok sevdim diyebilirim hatta! öğrenciyim ıspartada.. aslında ısparta öğrnci olmak zor esnaf ve ev sahipleri sağolsun:oklava: ama seviyorum ıspartayı... asla bir güvenlik sorunu yaşamıyorsunuz...

Değerini bil canım valla ben çok özlüyorumm.... Çok güzeldir, çok temiz bir şehirdir.

selam arkadaşlar.
3 ay önce ıspartaya taşındım. eşimin 3 senelik görevi nedeniyle. ama alışamadım henüz. tanıdığımda olmayınca :(
buluşma falan ayarlıyor musunuz?

memleketimin sayfasını gördğm yazmadan geçmeyim dedim..küçük ama güzel şehrim...çokk özledim oraları...kısmetse 1,5 aya ordayım...

merhabalar. ıspartamın sayfasını gördüm , hemen yazayım dedim. özledim memleketimi kısmetse 1 ay sonra gidebileceğim

Herkese Merhaba..

Ispartalı değilim ama kısmetse oraya gelin gelicem
istanbul da oturuyorum...

bakalım alışıcam inşallah oralara..biraz ürküyorum ama :31: başka bi şehre ayak uydurmak gibilerinden

Herkese Merhaba..

Ispartalı değilim ama kısmetse oraya gelin gelicem
istanbul da oturuyorum...

bakalım alışıcam inşallah oralara..biraz ürküyorum ama :31: başka bi şehre ayak uydurmak gibilerinden

alisana kadar zor olur belki ama sonra alisirsin insallah:70:
hem güzel yerdir isparta:1:

Merhaba, ıspartaya gelin gideceğim .. İstanbul'dan sonra bakalım orası nasıl gelecek bana .. Sessiz sakin bi yere benziyor severim aslında ben öyle yerleri ..

Sözlüm şuan asker onu bekliyorum, gelince evimizi alacagız oradan..

Şöyle sessiz, sakin kalabalık olmayan ama merkeze bir o kadar da yakın yerler nereler ... Nereleri tavsiye edersiniz ?

Back