Isparta///32

ısparta gelini geldi ben balıkesirliyim ama eşim ıspartalı ıspartalı oldum artık :dance::dance:

ben ıspartalıyım memleketim güzel memleketim 2 sene oldu gelemedim ama çok özledim memleketimi

ne kadar çokmuş ıspartalı bende yok sanmıştım böyle bir konu başkıgı açıcaktım.Bende dogma ankara büyüme ıspartalıyım tanışalım kaynaşalım kızlara.s.

Kızlar merhaba bende ıspartalıyım.istanbulda oturuyoruz ama ben 4 yıldır ıspartada sdü de okuyorum orda annanemlerin yanındayım. merkezde oturuyoruz

bende ısparta yalvaç ilçesinde 2 sene yaşadım..küçük ve sakin bir yerdi çok özledim oraları...gitmek istiyorum ama istanbula da çok uzak

arkadaşlar,ıspartanın yalvaç ilçesinde ilkokul arkadaşım oturuyordu,senelerdir ulaşamıyorum ona.yalvaçı bilirmisiniz???

Arkadaşlar ben de ısparta gelendostluyum ama konyada yasıyorum..maviş87 arkadaşım oy verdim bu arada..

yeniyil10051.jpg

Merhaba ben de Isparta\yalvaç-bağkonaklıyım.a.s

Eşimin işi dolayısıyla Bilecik/Osmaneli deyim.

merabalar bende ıspartalaıyım ama Ankarada yaşıyorum.evlendikten sonra ankaraya geldim memleketimi çok özlüyorum bizim memleketimiz bir başkaymış ya hiç biyere benzemiyor.

merhaba ıspartalılar herkes memleket mı degiştirdi kimsenin bir aydır sesi çıkmamış hadı bakalım saglıcakla kalın

slm arkadaslar bende ıspartalıyım.. (ısparta / yalvac ) ıspartada oturuyorum..

slm kızlar ne zamandır yoktum aranıza yenı katılıyorum ben denizliliyim ama ıspartadayım 4 senedir okul için ıspartada iş bulup evlenene kadar ıspartada kalmayı düşünüyorum ismim sude tanışalım arkadaş dost edinelım haydı ıspartalılar

isde geldim burdayim annem ispartali babam makedon bende dogma büyüme isvicreliyim esimde denizlili tam bir karma yani :)

benide araniza alirsaniz cok sevinirim kizlar

isparta gibisi varmi ya gül cenneti kurban olurum memleketime

Merhabalar hemşerilerim :)
Ben de Ispartalıyım ..27 yıl sonra ilk kez memleketimden ayrıldım .. Orada yaşarken beğenmezdim çok ...
6 ay önce evlenerek İstanbula geldim ..Özetle Isparta burnumda tütmektee:))

sevgili hemşerilerim bende ıspartalıyımmmmmmmmmmm :sm_cool: ama eşimin görevi dolayısıyla uşakta oturuyorum. çokkkkkk özledim memleketi yaaa:çok üzgünüm: her geldiğimde gözüme daha bir farklı daha bir güzelleşmiş geliyora.s baya güzelleştirmişler:dance:

slm kızlr ya girmeyeeli uzun zaman oldu başlrda yazmıştım ama baya olmuş.....bende ıspartalıyım ıspartdaydık tayinimiz çıktı 2 senedir ardahandayız çok özlüyorum ıspartayı insan orda yaşarken anlamıyo ama memleketimiz çok güzelmiş valla hiç biryer benzemiyo.....bu sene gene tayinciyiz doğu görevimizi tamamladık bakalım ıspartaya yakın yerleri yazdık ama hayırlısı artık......topik düşmüş zor buldum valla hadi kızlar nerelerdesiniz..................

X