Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merabalar bende ıspartalaıyım ama Ankarada yaşıyorum.evlendikten sonra ankaraya geldim memleketimi çok özlüyorum bizim memleketimiz bir başkaymış ya hiç biyere benzemiyor.
slm kızlar ne zamandır yoktum aranıza yenı katılıyorum ben denizliliyim ama ıspartadayım 4 senedir okul için ıspartada iş bulup evlenene kadar ıspartada kalmayı düşünüyorum ismim sude tanışalım arkadaş dost edinelım haydı ıspartalılar
Merhabalar hemşerilerim :) Ben de Ispartalıyım ..27 yıl sonra ilk kez memleketimden ayrıldım .. Orada yaşarken beğenmezdim çok ... 6 ay önce evlenerek İstanbula geldim ..Özetle Isparta burnumda tütmektee:))
sevgili hemşerilerim bende ıspartalıyımmmmmmmmmmm :sm_cool: ama eşimin görevi dolayısıyla uşakta oturuyorum. çokkkkkk özledim memleketi yaaa:çok üzgünüm: her geldiğimde gözüme daha bir farklı daha bir güzelleşmiş geliyora.s baya güzelleştirmişler:dance:
slm kızlr ya girmeyeeli uzun zaman oldu başlrda yazmıştım ama baya olmuş.....bende ıspartalıyım ıspartdaydık tayinimiz çıktı 2 senedir ardahandayız çok özlüyorum ıspartayı insan orda yaşarken anlamıyo ama memleketimiz çok güzelmiş valla hiç biryer benzemiyo.....bu sene gene tayinciyiz doğu görevimizi tamamladık bakalım ıspartaya yakın yerleri yazdık ama hayırlısı artık......topik düşmüş zor buldum valla hadi kızlar nerelerdesiniz..................